neděle 7. října 2018

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - 22 SPOTŘEBOVANÝCH KOUSKŮ ZA ZÁŘÍ 2018

Pohodový nedělní večer vám všem! Dnes jsem tu opět s prázdnými obaly aneb s kosmetikou, kterou jsem dopoužívala. Doufám, že se vám tento souhrn mini-recenzí bude líbit! Jdeme na to!


1. ISANA - PĚNA NA HOLENÍ BORŮVKA 39 Kč
Isana je za mě nejlepší značka na pěny na holení za bezkonkurenční ceny! Pěna je opravdu velmi hutná. Na pokožce zůstane opravdu dlouho a to i po rozetření. Z produktu vytlačíte velmi hutnou pěnu, která nepadá a i při roztírání je stále velmi hutné konzistence - nerozetře se do ztracena - tak jako většina pěn na holení. Rozetřete ji a stále máte úplně bílou nohu. Pěna by tam vydržela klidně i 10 minut bez hnutí. Prostě pecka! Krásně voní a opravdu skvěle se s ní holí. 

2. BIONE COSMETICS - REGENERAČNÍ PIVNÍ KONDICIONÉR 69 Kč
Kondicionér jsem používala společně s pivním šamponem od této značky. Nemůžu si pomoct, ale tato pivní vůně mi od Bione velice příjemně voní. Kondicionér byl docela dobrý. Pěkně vlasy hydratoval, daly se lépe rozčesat a byly lesklejší. Mám ale pocit, že se trochu rychleji mastily.

3. ASTRID - MICELÁRNÍ VODA 80 Kč
Velmi dobrá micelární voda. Jednoduše a rychle odlíčí makeup i silné líčení očí. Nemusíte nic zbytečně drhnout. Jednoduše přiložíte a setřete. Mírně štípal v očích, ale jen opravdu velmi mírně. A to spíše v případě, že jsem si na tamponek dala hodně tekutiny a pak se mi dostala do oka. Jinak se žádné štípání nekonalo a byla jsem spokojená!

4. RYOR - MYCÍ GEL PRO INTIMNÍ HYGIENU 110 Kč
Pokud máte rádi chladivý efekt v intimních partiích, bude tohle váš favorit. Mycí gel byl příjemné vůně tea tree. Dobře pěnil a zanechával opravdu chladivý a svěží pocit v intimních partiích. Byl fajn hlavně přes léto. Na podzim a v zimě bych po jeho použití asi mrzla!


5. DOVE - ANTIPERSPIRANT ORIGINAL 89 Kč
Přesto, že mi tento antiperspirant zanechává občas bílé fleky, je to jeden z těch nejlepších, jaké jsem vyzkoušela. Výborně ochrání proti pocení a nepříjemnému zápachu. 

6. VIDAL - TEKUTÉ MÝDLO NA RUCE 25 Kč
Obyčejné mýdlo na ruce, které určitě znají i Vaši rodiče - a to hlavně tedy tuto značku ve formě sprchového gelu. Je to taková klasika. Mýdlo bylo fajn a příjemně vonělo. Nicméně vysušovalo ruce a to mi vadilo. Znovu bych si jej nekoupila.

7. AVON - SPREJ S VŮNÍ JAHOD A BÍLÉ ČOKOLÁDY 60 Kč
Tyto tělové spreje si vždy nakoupím v nějaké euforii a pak je nepoužívám. Tohle byla taková hodně sladká vůně, kterou jsem nakonec ale využila jako osvěžovač na toaletu. Což mi připomíná, že v jednom z dalších článků o spotřebovancích ho uvidíte.

8. KALOOS - ŠAMPON NA VLASY BANÁN 75 Kč
Šampony a masky této značky mám celkově velmi oblíbené. Ani tento šampon nebyl vyjímkou. Velice příjemně voněl - přesně tak, jako voní banánek v čokoládě. A to mi potvrdil i přítel. Pokud tuto sladkou pochoutku milujete, bude to něco pro vás! Šampon velmi hodně pění, vlasy krásně umyje a zanechá je svěží, mírně provoněné a hlavně lesklé!


9. ASTRID - BEAUTY ELIXÍR NOČNÍ KRÉM 100 Kč
Jedny z nejlepších krémů, které jsem kdy na pleť vyzkoušela. Jak denní, tak i tento noční je naprostá pecka. Velice příjemný krém s úžasnou konzistencí. Je spíš jako pleťové máslo, ale vůbec obličej nezmastí. Krásně ho zvláční, hydratuje, rozjasňuje, prozáří a zanechá ho zkrátka tak lépe vypadající. Určitě uvidíte rozdíl, pokud ho budete používat pravidelně.

10. SYOSS - SPREJ NA VLASY 84 Kč
Tento kousek jsem dostala od mamky. Byl to takový obyčejný sprej na vlasy, který jsem si stříkala do délek vlasů po umytí, aby se mi daly lépe rozčesat. Bohužel jsem ho používala jen proto, že jsem ho doma měla a chtěla jsem ho vypotřebovat. Takže za mě nezajímavý produkt. Neviděla jsem na něm nic extra a proto bych si ho nekoupila. 

11. C-THRU EMERALD VŮNĚ 189 Kč
Klasika, kterou ode mě znáte. Velmi silná vůně, kterou kupuju a dostávám jako dárek už roky.

12. GOLDEN ROSE - MIRACLE MASCARA 40 Kč
Jednoznačně jedna z nejlepších řasenek, kterou jsem vám ukazovala i v minulém spotřebovánu. Má skvělý kartáček i konzistenci. Udělá perfektní řasy a stojí pár korun. Určitě musíte vyzkoušet. Pokud máte rádi Maybelline Lash Sensational - tohle vám bude sedět.



13. PARADONTAX - WHITENING ZUBNÍ PASTA 89 Kč
Paradontax pasty mám všeobecně velmi ráda. Pomáhají mi na citlivé dásně. Ale tahle pasta mi teda extrémně vadila. Zanechávala mi nehorázně moc podrážděné okolí úst, na které se pasta dostala. Byla to hrůza. Jsem ráda, že jsem ji dopotřebovala a už bych koupila jedině tu obyčejnou variantu.

14. DONTODENT - ZUBNÍ PASTA ZÁZVOR A MEDUŇKA 29,90 Kč
Příjemná zubní pasta s překrásným "retro" obalem. Bohužel zuby vyčistila dobře tak napůl. Zanechala ale příjemný pocit v ústech a nepálila.

15. AVON - EVE CONFIDENCE (plné balení 230 Kč)
Jedna z nejkrásnějších vůní, jaké jsem kdy měla. Rozhodně si ji plánuji pořídit znovu. Mám doma i plné balení, které jsem spolu s tímto dostala. Musíte vyzkoušet!

16. SIGNAL - MINI BALENÍ ZUBNÍ PASTA (vzorek)
Zubní pasta, která byla hodně mentolová a osvěžující. Byla jsem s ní spokojená.


17. SANYTOL - DESINFEKČNÍ SPREJ EUKALYPTUS 78 Kč
Tak tento produkt musím doporučit! Je to ten nejlepší desinfekční sprej, který jsem kdy měla. Má naprosto skvělý rozprašovač, výborně čistí, odmašťuje, odstraňuje nečistoty a krásně voní. Mám další balení. Pecka!

18. DENKMIT - DESINFEKČNÍ SPREJ 89 Kč
Toto byl můj nejlepší desinfekční sprej - ale to jen do chvíle, než jsem poznala Sanytol. Teď už je na první příčce Sanytol, ale pokud máte někde poblíž DMko a uvidíte tento, je taky moc fajn a koupila jsem ho několikrát opakovaně. 

19. PUREDERM - ALOE COLLAGEN MASK 40 Kč
Poměrně příjemná pleťová maska, kterou jsem si přivezla z Polska. Byla velice příjemně vlhčená a z obličeje nepadala. Zanechala na pleti příjemný pocit, ale nic extra nedělala. Spíš super kousek na relax.

20. EBELIN - VATOVÉ TAMPONY 27,90 Kč
Tyto vatové tamponky jsem kupovala opakovaně a byly fajn. Bohužel tentokrát jsem s nimi velmi nespokojená. Nevím, co se stalo. Nicméně mi nešly vyndávat z balení. Trhaly se, oddělovaly se a byly nepříjemné. Opravdu nevím, zda mám vadný kus a nebo kde se stala chyba, ale za mě rozhodně NE.


21. VŘÍDLO - KARLOVARSKÁ KOUPEL ARNIKA 14,90 Kč
Koupele si kupuju pravidelně a to hlavně v případě, že si chci udělal pedikůru. Nejsou drahé, jsou příjemné, krásně připraví kůži na nohou na další úpravy a dopřejí pocit relaxu. Na podzim a zimu ideální i na zahřátí :)


22. BALEA - HŘEJIVÁ PLEŤOVÁ MASKA 14,90 Kč
Tato maska mě moc překvapila. Byla hodně podobná mé oblíbené hřejivé od Garnieru, kterou kupuju v Německu. Krásně hřála, výborně vyčistila obličej a zanechala ho vláčný a svěží. Skvělá novinka!


Co vás zaujalo nejvíce? A co jste z toho, co tu dnes mám, vyzkoušeli?

12 komentářů:

  1. Vlasové výrobky od Kallos mám taky moc ráda. Měla jsem jejich masky, ale chtěla bych vyzkoušet i šampon. Vůni banánů v čokoládě já můžu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tu borůvkovou pěnu od Isany zrovna taky používám a není vůbec špatná. I přesto mám nejraději gely na holení od Baley. A tu hřejivou masku mám zrovna doma, tak se už těším až ji vyzkouším :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  3. Potvrzuji zkušenost s odličovacími tampony Ebeline. Stejné balení, stejná zkušenost - lezly mi příšerně na nervy a těšila jsem se až balení dopotřebuji. Budu mít taky recenzi v nejbližším kosmetickém článku a nebude se moc lišit. Jinak neznám nic ;-) .
    Hezký den

    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám stejný problém s pastou na zuby, nevyčistí zuby dohladka, což mi vadí. Super je ale třeba kokosová od Signalu, to je pecka a máme už doma třetí balení :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. ten kallos jsem měla jen keratin :) a můžu se zeptat odkud máš tu dýni na poslední fotce?

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Moni, super spotřeba! Zaujal mě pivní kondicionér od Bione a pěna od Isana :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)