středa 19. prosince 2018

DRUHÁ ŠESTKA V ADVENTNÍM KALENDÁŘI YVES ROCHER

Tak a máme to tady zase. Otevřela jsem dalších šest okének adventního kalendáře. No musím uznat, že jsem sama zvědavá, na můj konečný verdikt, až budu hodnotit celý obsah kalendáře.. A věřím, že se na to těšíte i vy. Ale nepředbíhejme. Jdeme se podívat na to, co jsem v kalendáři našla teď a taky na to, jaký na to mám názor!


V sedmičce se ukrýval kousek z dekorativní kosmetiky a to konkrétně zlatavo-růžový oční stín. Myslím si, že tento odstín využije většina majitelek adventního kalendáře. Já sama jsem oční stíny od této značky nikdy nezkoušela, takže ráda vyzkouším, jaké budou. V osmičce se ukrýval krásně sytý růžový lak na nehty. Ten bude na letní období skvělý. Já sice používám gel laky, ale někdy si dám na nehty na nohou i tyto obyč laky. Mám doma dokonce od Yves Rocher dva, které jsem si sama koupila. Jsou sice třpytivé, ale drží perfektně a jsou velmi rychle suché. Takže je možné, že se odvážím a zkusím i tento, i když mi většinou klasické netřpytivé moc nedrží. Uvidíme. V devítce jsem našla čistící krém na obličej, ze kterého mám velkou radost. Mám ráda čistící krémy. Mnohem více než čistící gely. Mám pocit, že mě tak nevysušují a celkově mi v posledním roce víc vyhovují, takže super!




V desítce na mě vykoukl kokosový sprchový gel, který voní moc krásně a příjemně. Malé sprcháče mám ráda, jelikož ráda zkouším další a nové. A hlavně ta malá balení většinou doma nechávám, vymyju a následně je na něco využiju. V jedenáctce jsem našla čistící gel na obličej. Přesto, že jsem psala, že mám raději krémové produkty na odlíčení, potěšil mě i tento gel. Třeba nakonec nebude vysušovat a nebude špatný. Uvidíme. A i kdyby mi nesedl, je to malé balení, takže ho spotřebuju za chvíli. A úplně posledním kouskem je šampon na barvené vlasy. Já si v posledních pár měsících kupovala šampony od Yves Rocher často, protože jsme zkrátka nevěděla, jaký si koupit. A tohle je pro mě taková jistota dobrých šamponů za dobrou cenu. Tento na barvené vlasy jsem neměla, takže opět ráda vyzkouším.




A co říkáte vy na tuhle další šestku? Co byste využili a co ne?

10 komentářů:

  1. Kokosový sprcháč je top, ten kupuji pravidelně :-) a i stíny jsou moc hezké, je to přesně moje barvička :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Ty věci z kalendáře se mi docela líbí. Sice nic, z čeho bych skákala radostí, ale využila bych asi všechny :-) I když stínů a laků mám tuny :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já laků ani ne, hodně jsem protřídila, když jsem začala používat gel-laky. Mám obyč asi cca 5? Možná ani to ne :D

      Vymazat
  3. Mně se obsah líbí, ale přijde mi trochu podobný, jako byl minulý rok. To byl i důvod, proč jsem si ho letos nekoupila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vůbec nevím, jaký byl minulý rok, takže nemohu posoudit. Ale třeba Baleu jsem měla a ta se mi zdá taky podobná :)

      Vymazat
  4. Já bych asi moc nevyužila lak a stíny, určitě by mne potěšil sprcháč a šampon.

    OdpovědětVymazat
  5. Opět siper věci, kalendář se povedl :) ten sprcháč voní fantasticky, taky ho mám doma a škoda že nedali nějak víc zimní lak, ale na léto je tento parádní :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)