středa 6. února 2019

STŘÍPKY Z MĚSÍCE - LEDEN 2019

Krásný den vám všem! Rozhodla jsem se pro vás vytvořit typ článku, kde bych vám ukázala taky něco málo ze svého soukromí. Tento typ článku se nebude zaměřovat na kvalitu fotek, ale spíš na to, abych vám ukázala, co se v daném měsíci dělo a jaký zkrátka daný měsíc byl. Tyto články mám u ostatních blogerek moc ráda a proto mě to taky motivovalo k tomu, nějaký takový článek vytvořit. Zároveň to bude taky vzpomínka pro mě a budu si moci připomenout, co se v daném měsíci dělo. A to je super! Dnes (ani v dalších článcích tohoto typu) tedy nečekejte načančané a kvalitní fotografie a dlouhý text. Spíš je to takový kratičký relaxační článek, kde vám ukážu svůj měsíc ve fotkách, s pár slovy. Tak jdeme na to?

  • Leden pro mě nezačal zrovna pozitivně a to z důvodu, že jsem hned na začátku dostala zánět močového měchýře. Jestli je nějaké onemocnění (samozřejmě pokud vybírám z těch, co jsem zažila), které absolutně nenávidím, je to právě tohle. Neskutečně nepříjemná bolest. Takže jsem ihned na začátku měsíce ležela týden doma se silnými antibiotiky. Venku krásně sněžilo a stromy vypadaly jako v Mrazíkovi. Do Zásilkovny, kterou mám vedle baráku mi došel balík z drogérie ZDE, kde jsem si objednala nějaké kousky pro radost. No a v neposlední řadě jsem začala brát probiotika. Sice mi antibiotika nepůsobí problém se zažíváním, ale pro jistotu.. Vlastně to bylo poprvé, co jsem je brala. Nikdy předtím jsem je k ATB ani po nich nebrala.


  • Ve výprodejích po Vánocích jsem si ulovila čajový adventní kalendář za krásných 99 Kč. Přihodila jsem taky agávový sirup, který jsem chtěla dlouho vyzkoušet a obří balení kokosáku. Jestli někam moc rádi chodíme na oběd, je to určitě restaurace Globus. Já většinou skončím u bramborové kaše a řízků - což uvidíte i v dalších fotkách. Mě to prostě taaak moc chutná! :D Na močový měchýř jsem si po doléčení objednala ještě brusinky a teda opravdu obří balení. No a přihodila jsem nějaké zdravé snacky, které mi hrozně zachutnaly! No a doplnila jsem nám zásobu kapslí do Tassima!


  • Ve výprodejích jsem si ulovila taky dvě svíčky a jedny malé čajovky plus jsem dostala i dárek v podobě vůně do auta, která vážně krásně voní. Koupila jsem si v Jysku lucernu, kterou už doma jednu a tu samou mám - a je vážně skvělá právě na YC svíce. Alespoň si tak kočka nespálí vousy a svíčka je od ní v bezpečné vzdálenosti. Tentokrát jsme si zašli na jídlo i do jiného OC na oběd a dala jsem si kuřecí prso s omáčkou a rýží. Mňamka. Do Pepca jsem šla záměrně pro difuzéry, které nádherně voní a stojí jen 29 Kč! No a odešla jsem i s krásnou nástěnkou na kolíčky a nůžkami s ozdobnými nástavcemi.


  • Venku se udělalo krásně a začalo svítit i sluníčko. Moc se těším na to příjemné oteplení na jaře. Za krásnou cenu jsem si objednala elektrickou "aroma lampu", kterou jsem chtěla už dlouho. Plus jsem přihodila dva vonné vosky. Ano, jen dva, protože jich doma mám tunu. Než jsem si v OC nakoupila, přítel nám koupil trdelníky, které byly moc fajn. No a sehnala jsem si do své sbírky DVD oblíbené české filmy.


  • V Kiku byly neskutečné výprodeje. To co vidíte na první fotce, bylo vše za 3 Kč!!!! Chápete to? Já teda ne. Nebrala jsem nesmysly. I když pro někoho jsou i tohle nesmysly. Ale vzala jsem si jen to, co jsem vážně moc chtěla. A něco i pro mamku. Venku to vypadalo opět pohádkově a užívala jsem si sněhu a příjemných teplot. Konečně jsem se odhodlala a koupila si svůj první epilátor. K objednávce jsem přihodila i hroznový cukr a bělící pásky. No a opět jsem nakupovala v Kiku ve výprodejích..


  • Ano ano. Zase Globus a zase řízek a kaše. To jsem prostě já. Mimochodem ten dezert s jahodami a šlehačkou je mňamka! S mamkou jsme si objednali 6 adventních kalendářů. Teda celkem 8. Nejdřív jsme měla každá 1 a 1. A tak se nám líbily, že jsme si objednaly každá ještě tři. Táhly jsme dohromady 12 kg, ale vyplatilo se to. Adventní kalendáře byly zlevněné ze 699,- na 149,- a byly tam samé dobroty.


  • Kolegyně mi dala ke snídani v práci pěknou prasárnu a to chlebíčky. Byly teda vynikající! Občas si chlebíček dám moc ráda a tyhle mi moc chutnaly. Taky jsem se jednou rozhodla, udělat si "selfie", tak vás zdravím! No a dál jsem pálila další a další svíčky a vosky. A na konci měsíce jsem seskládala všechnu svou spotřebovanou kosmetiku a napsala vám kosmetické odpadlíky. A to byl můj leden! Zbytek času jsem trávila v práci. Nebo jsem pro vás psala a fotila. Jinak se nic moc zajímavého nedělo..


Jaký byl váš leden?

12 komentářů:

  1. zápal močáku poznám, a súhlasím, aj bolesť zubov je príjemnejšia :D ako močáky! inak si nakúpila samé krásne vecicky, a určite to niesú zbytočnosti! buduci rok využiješ :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky jsi ten leden sepsala a zdokumentovala. A trochu závidím, že se vám podařilo vychytat ve slevě ty DM jídlení kalendáře - to byl super kup (myslím, že už jsem ti to psala u článku o nich ;-))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem nakupovala v Kiku, mají tam nádherné dekorace, kterým těžko odolávám. Cena adventních kalendářů se po Vánocích vždy oplatí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že až na tu nemoc jsi měla fajn leden:) Já na záněty močáku trpěla asi rok vkuse a musím souhlasit, je to neuvěřitelně nepříjemná a hnusná bolest. Jinak můj lede byl nic moc:D

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, tak byl boží článek, takové články miluju. :)))
    Pořídila sis super věci! Když jsem pracovala v Pepcu, taky jsme měli obří výprodeje a taky se tam dalo nakoupit spoustu věcí za tři koruny. :D Prostě byl cíl všechno prodat, takže to muselo za nejnižší cenu. :D
    Skvělý i adventní kalendáře, svíčky, jídlo, všechno.. :D :)

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Můj leden byl vlastně docela naplněný, i když mám pocit, že jsem byla v jednom kole. Únor nezačal tak slavně, jsem nějaká nemocná. :D
    Měj se hezky. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)