sobota 9. března 2019

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ÚNOR 2019


1. TETESEPT - SPRCHOVÝ GEL UVOLNĚNÍ 250 ml (72 Kč)
Sprchový gel má nádhernou vůni čerstvých citrusových plodů. Nejvíce v něm cítím mandarinky a pomeranče. Vůně je krásná, svěží a opravdu výrazná. Sprchový gel krásně pění a dobře myje pokožku. Ideální bude na léto, kdy se chce člověk osvěžit. Opravdu má mírně relaxační účinek a to díky té krásné vůni.

2. BEVOLA - PĚNA NA HOLENÍ SENSITIVE 200 ml (19 Kč)
Extrémně levná pěna na holení z Německého Kauflandu. Dělá docela hutnou pěnu, ale není tak hutná, jak bych si představovala. Po nanesení na tělo celkem rychle splaskne a při roztírání netvoří až takovou krásně hustou pěnu jak bych chtěla. Nicméně na to, kolik stála, je opravdu fajn. Holí se s ní dobře, nedráždí.

3. ORIFLAME - FEMINELLE SPECIÁLNÍ KRÉM NA INTIMNÍ OBLAST PO HOLENÍ 75 ml (179 Kč)
Krém jsem měla doma opravdu velmi dlouho, asi i několik let. Nemohla jsem se nějak donutit k tomu, dopotřebovat ho. Mírný rozdíl vidět byl, pokud jsem si ho nanesla na oholené intimní partie. Pupínky se mi tam však tvořily stejně. Tvořily se sice méně rychle, ale tvořily. Nevidím na tomto produktu nic tak zázračného, jako ostatní. Má příjemnou jemnou vůni a dá se krásně rozetřít, ale sama bych si ho znovu už nepořídila.

4. BIELENDA - KRÉMOVÉ SÉRUM NA TĚLO MED A KOZÍ MLÉKO 200 ml (98 Kč)
Pokud milujete sladké vůně - něco jako vůně salka, vanilkového krému a nebo zkrátka jen sladkou omamnou vůni, tak tohle musíte mít. Tělové sérum voní naprosto božsky. Je to ta nejkrásnější vůně produktu na tělo, kterou jsem měla. Je to pecka! Překrásně sladká jedlá vůně. Sérum se dá krásně rozetřít, nelepí a rychle se vstřebá. Hydratuje středně dobře. Byla jsem s ním moc spokojená.


5. ZIAJA - DENNÍ KRÉM KOZÍ MLÉKO 50 ml (99 Kč)
Krém má opravdu skvělou texturu, která se dá ihned rozetřít a netvoří bílé fleky. Skvělá textura je podpořena ještě příjemnou vůní. Je to klasická vůně "čistoty", pecka! Je skvělý pod makeup. Rychle se vstřebává a na den hydratuje skvěle. I přes zimní měsíce je na denní použití super. 

6. BIODERMA - ATODERM KRÉM NA RUCE 50 ml (115 Kč)
Krém na ruce má velmi zvláštní konzistenci. Když si ho rozetřu, cítím takový divný povlak na rukou. Asi to nedokážu dost dobře popsat. Asi jako kdybych si na ruce nanesla trochu pudru a cítila ho na pokožce rukou. Krém dobře hydratoval, krásně jemně voněl a na rukou byl příjemný i přes jeho zvláštní texturu.

7. YVES ROCHER - ČISTÍCÍ KRÉM NA OBLIČEJ 30 ml vzorek
Čistící krém měl krásně krémovitou texutu, která nepěnila. Krásně dočistil pleť a zároveň ji nevysušil. Nedráždil a daly se s ním umýt i oči.

8. YVES ROCHER - HYDRA VEGETAL GEL-KRÉM 7 ml vzorek
Krém s nádhernou vůní, který se lehce roztíral. Na pleti byl opravdu příjemný a byl velmi lehoučký. Na léto by byl ideální. Hydratoval moc dobře. Nicméně nezaujal mě tak, abych si koupila plné balení.


9. AVON - VŮNĚ PASSION DANCE 50 ml (240 Kč)
Opravdu těžká a hodně výrazná vůně. Pro někoho až taková "babkovská". Nicméně mě voní hodně moc a kupuju si jí neustále dokola. Cítím se s ní skvěle. Vydrží vonět opravdu dlouho a to zejména i z oblečení. 

10. ALVERDE - INTENZIVNÍ KRÉM NA RUCE GRANÁTOVÉ JABLKO 25 ml (21,90 Kč)
Krém s příjemnou jemnou vůní, který se dá skvěle rozetřít. Rychle se vstřebá a zanechá příjemný povlak na pokožce rukou. Dobře hydratuje a je to skvělý pomocník třeba do kapsy nebo do kabelky.

11. MAYBELLINE - MASTER PRECISE FIX NA OČI 0,5 g (128 Kč)
S fixou se mi kreslilo dobře a dokonce mi vyhovovalo i balení, které se dobře drželo v ruce. Barva byla intenzivně černá. Dobrý produkt.

12. DELIA - LIP BUTTER MÁSLO NA RTY MED 2,5 g (40 Kč)
Jedná se o takový kalíškový balzám na rty s vazelínovou jemnou texturou. Krásně se roztírá a vytvoří velmi příjemnou vrstvu na rtech. Krásně vyživuje a hydratuje rty. Nanášela jsem si ho nejraději na noc v tlusté vrstvě. Vůně byla velmi příjemná.


13. FREEMAN - ČISTÍCÍ MASKA S UHLÍM A PROBIOTIKY 1 ks (99 Kč)
Maska byla hodně nacucaná, krásně přilnula k obličeji. Byla příjemná. Hezky chladila a zanechala obličej se sjednocenou barvou a zdravě vypadající pletí. 

14. GARNIER - PLÁTÝNKOVÁ MASKA MOISTURE AQUA BOMB 1 ks (49 Kč)
Masku už jsem jednou měla a ani nevím, jestli mi tehdy vyhovovala a nebo nevyhovovala. Nicméně tentokrát jsem s ní byla docela spokojená. Krásně přilnula k pleti a zanechala ji krásně zhydratovanou a jemnou.

15. BIELENDA - LIFT PROTIVRÁSKOVÁ PLÁTÝNKOVÁ MASKA 1 ks (50 Kč)
Tohle byl za mě propadák. Moc jsem se na tuto masku těšila, ale byla jsem hodně zklamaná. Nebyla moc nacucaná, takže nedržela na pleti. Vůbec nepřilnula k obličeji a tím pádem sjížděla a nic nedělala. Navíc i trochu štípala. Za mě propadák.

16. BIOAQUA - HEŘMÁNEK A GLYCERIN PLÁTÝNKOVÁ MASKA 1 ks (15 Kč)
Tato levná maska z Aliexpress mě naopak zaujala moc. Krásně přilnula k obličeji, příjemně chladila, krásně hydratovala a zanechala obličej s nacucanější pletí. Super!


17. TONY MOLY - PLEŤOVÁ MASKA PLÁTÝNKOVÁ ALOE VERA 1 ks (20 Kč)
Tak moc jsem se na tyto masky Tony Moly těšila, až jsem zklamaná. Doufám, že je špatná jen tato a další budou dobré. Tahle maska nedržela na obličeji, pořád se odchlipovala a nic moc nedělala. Zkrátka nuda. Kdybych si ji na pleť nedala, mělo by to stejný efekt jako když jsem si ji dala.

18. PS... - ARGAN OIL MASKA NA VLASY 24 g (25 Kč)
Masku jsem si dala na vlasy několikrát, vyšla na hodně aplikací a to i na dlouhé vlasy. Příjemně voněla, výborně se do vlasů roztírala a opravdu zanechala vlasy hydratované a krásně lesklé.

19. AVON - VŮNĚ PERCEIVE 10 ml (90 Kč)
Hodně pudrová vůně čistoty, která byla příjemná, ale neoslnila mě tak, abych si ji musela koupit znovu. Výdrž byla pár hodin, nic převratného.

20. SACE LADY - ČISTÍCÍ PÁSY NA NOS 6 ks (30 Kč)
Skvělé čistící pásky na noc. Vytahaly hodně nečistot z pórů. Akorát dejte pozor, protože jakmile je dáte na navlhčený nos a necháte 20 minut působit, tak pásek opravdu velmi hodně ztvrdne a já jsem si jednou dokonce udělala jakousi štěnici na nose z toho, jak pevně byl uchycený. A při sundávání se to takto projevilo. Účinky mají ale skvělé, opravdu hodně vyčistí.


21. HAVLÍKOVA APOTEKA - PEČUJÍCÍ ČISTÍCÍ 3-MINUTOVÁ RANNÍ MASKA 2 ml vzorek
Masku jsem měla doma snad 3 měsíce a nemohla jsem se dokopat k tomu, abych ji použila. Možná jsem ji měla i déle. Nakonec jsem se jedno ráno dokopala a vyzkoušela ji. No a byla jsem zklamaná, protože mě na obličeji do pár sekund nehorázně pálila. Takže jsem ji sundala. Doma jsem však našla ještě jednu a riskla jsem to a nanesla ji o pár dní déle. Nepálila mě tak moc, jako ta první (přestože je to ten samý produkt), pleť byla po smytí jemně vyčištěná a příjemná. Ale plné balení si asi nekoupím, bála bych se pálení.

22. HAVLÍKOVA APOTEKA - KRÁSNÁ KURTIZÁNA PLEŤOVÝ KRÉM 1 ml vzorek
Velmi příjemný krém s krásnou přírodní vůní, který se dal skvěle rozetřít a patřil k těm hutnějším a výživnějším. Krásně hydratoval a byl na pleti velmi příjemný.

23. BIOFRESH OLIVE OIL - RENEWING NIGHT CARE CREAM vzorek
Tato řada značky Biofresh s Olivou mě oslňuje svou vůní. To je něco tak nádherného ta vůně! Krém byl fajn. Opravdu velmi jemně voněl. Nedráždil. Krásně se roztíral a příjemně hydratoval. Na obličeji zanechal taky velmi příjemný film.


A jaká je vaše spotřeba za únor?

4 komentáře:

  1. Já si dávám pomalu dohromady článek o kosmetických produktech za poslední 3 měsíce - mám podstatně menší spotřebu, takže měsíční by byl možná moc krátký - ostatně za kvartál toho budu mít asi tolik, co ty za měsíc ;-) A z produktů ve tvém článku tentokrát nemám vyzkoušeno vůbec nic.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, tak z těch všech produktů jsem vyzkoušela jen krém ZIAJA a to ještě jiný, s okurkou. Ale je taky moc fajn. :)))

    wonderful-time.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)