sobota 2. března 2019

STŘÍPKY Z MĚSÍCE - ÚNOR 2019


Tak a je to tady. Začátek dalšího měsíce. A to znamená jediné a to je, že pro vás připravím kosmetické odpadlíky, které můžete čekat v jednom z dalších článků - no a taky - střípky z měsíce, které jsem se tento rok rozhodla psát. Tak pojďte nahlédnout do mého měsíce února.
  • Únor začal tím, že bylo krásné počasí. Sice ještě neodešla sněhová nadílka, ale i tak bylo moc krásně a příjemně. Na začátku února jsme prošli velkou vztahovou krizí, ale dál ji rozvádět nechci a nebudu. I proto ta kytka, která je mimochodem moc pěkná. Nervy jsem si musela obalit čokoládou a svým oblíbeným dezertem, který jsem si sama doma upekla. Miluju ten tekutý vnitřek, to je boží věc! Radost mi udělala také objednávka od Avonu.


  • Měla jsem velkou chuť na krevety a tak jsem si udělala pořádný zeleninový salát s krevetami, který byl vynikající. Opět se venku udělalo krásně a ta obloha, to je něco tak nádherného! Radost mi v posledních letech dělají i čistící prostředky do domácnosti a všeobecně věci do domácnosti, takže mi udělala radost i moje objednávka věcí do domácnosti. Konečně se u nás začaly prodávat vynikající maliny za pár koruna a stejně tak borůvky. Mňam!


  • Od kolegyně jsem v práci dostala takovýhle krásný dortík a to k Valentýnu. Od přítele jsem dostala krásnou nadílku sladkostí, ale ty se dřív snědly, než jsem je vyfotila.. Na obloze to vypadalo opět nádherně, no řekněte sami. V Rossmannu jsem si pořídila tělové mléko, které mě vyšlo na nádherných 29 Kč! S mamkou jsme si na Valentýna zašli do Fruitisima, kam jsem nám koupila vouchery.


  • Po příjezdu přítelových rodičů jsme se rozhodli jít ven, protože bylo nádherně. Udělali jsme si výlet ke kapličce. Ve vzduchu bylo úplně cítit jaro! Jelikož vouchery na Fruitisimo jsem koupila dva, za pár dní jsme si na něj zašli i s přítelem. Opět jsem se dokopala k tomu, udělat domácí chlazený "dortík" z piškotů a ovoce a takhle nádherně nakonec vypadal. A opět fotka ze skvělé procházky. 


  • V únoru jsem měla opravdu štěstí na čerstvé ovoce a uživala jsem si ho plnými doušky. Jahody nám donesla mamka, která k nám přišla na návštěvu. Byly vynikající a slaďoučké. Z roliček od toaleťáku jsem si udělala "stojan" na ponožky a je to do šuplíku skvělé. Nejsou vůbec rozházené a mám v nich systém. Jelikož miluju vroubkované nože, musela jsem si konečně nějaké objednat. A díky sluníčku jsem mohla konečně vytáhnout i sluneční brýle. 


  • V únoru jsem měla své "poprvé", jelikož jsem si poprvé depilovala chloupky nad horním rtem. No a nebolí to tak moc, jak jsem čekala. Takže je to pohoda. A další "poprvé" bylo s oranžovým lakem na nehty. Takovou barvu jsem na nehtech snad nikdy neměla. Já všeobecně nesnáším oranžovou, ale na nehtech jsem si ji hned oblíbila. Na konci měsíce přijel přítelův kamarád a tak jsme vyrazili na večeři, kde jsem si dala sushi a potom jsme šli ještě na koktejly. Byly vynikající. Druhý den jsme pak šli ještě na obídek do mého oblíbeného Globusu. 


A jaký byl váš měsíc únor?

16 komentářů:

  1. Ja som mala viac-menej pracovný mesiac, ale vidieť že ty si si ho veľmi užila! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla v únoru taky hodně pracovně vytížená, takže ve všední dny jsem toho moc nestíhala. Ale aspoň o víkendech byl čas na nějaké akce - výlet do Želíz, rodinný oběd a taky trochu na úklid a mou sbírku..
    Psaní střípků je dobrý nápad - já už po měsíci horkotěžko dávám dohromady, co jsem dělala. A takhle si to člověk pěkně zakonzervuje.

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi hezky strávený měsíc. Tolik ovoce, mňam. Únor mi docela rychle utekl a nic moc věcí, co by stálo za zmínku, se neudálo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký měsíc :) oba druhy dortíků se ti moc povedly, taky bych chtěla podobný čokoládový upéct, hrozně se mi líbí jak ten vnitřek vyteče :) už se moc těším na jaro :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné shrnutí, připadá mi, že jsi měla hodně barevný měsíc se spoustou dobrot a hodně ovocem. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Popravdě nevím, jakým počasím únor začínal u nás, ale posledních pár dní bylo nádherně. Bohužel jsem to nějak přecenila a teď jsem nastydlá jako už dlouho ne. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to, že jsi měla fajn měsíc:) Ten dezert vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)