středa 10. dubna 2019

TĚLOVÝ A PLEŤOVÝ PEELING - OPRAVDU SKVĚLÉ KOUSKY!

Krásný den vám všem! Máme tu zase středu a já pro vás mám článek, ve kterém vám dnes představím dva produkty ze stránky www.Hristina.cz, které jsem dostala ke spolupráci. Sama jsem si produkty vybrala. A kromě těchto dvou se můžete těšit ještě na další dva, které vám ukážu příště. První produkty, které vám představím, budou peelingy. Jeden z nich je na tělo a jeden z nich je na obličej. Tak jdeme na to?
Peeling ze skořápek mušlí mě zaujal už před mnoha lety a chtěla jsem ho moc vyzkoušet. Nikdy jsem se k tomu ale neměla a pořád jsem měla doma nějaký jiný peeling, který jsem zrovna používala a nechtěla jsem mít doma další a ještě takovýhle velký. No ale nakonec se ke mě peeling stejně dostal a to formou spolupráce, kde jsem si ho vybrala. To už jsem zkrátka neodolala. Nemůžu si pomoct, ale hrozně se mi líbil ten obal i název. 

Co se týče konzistence peelingu, je krémový a obsahuje drobnější zrníčka. Zrníčka jsou hrubší, ale nejsou zas taková, že by nějak uškodily pleti a nebo ji poškrábaly. Peeling je opravdu hodně krémové konzistence. Po nanesení na pleti zůstane nános stejně tak, jako kdyby jste si dali nějakou jílovou pleťovou masku. Což je super. Já si vždy pleť navlhčím, nanesu peeling, krouživými pohyby vmasíruju a následně si nechám peeling na pleti i několik minut. Pleť krásně odstraní šupinky z pleti a zanechá ji jemnou, hebkou a pěknou na pohled i na dotek. Krásně voní a navíc je v obrovském balení, které mi vystačí snad i na rok. Pleť nevysušuje a nedráždí. Za mě bych peeling rozhodně doporučila. Cena peelingu je 119 Kč.


Peeling na tělo jsem si vybrala s vůní drinku Mojito. Vůně je opravdu hodně intenzivní citrusovo-mátová. Peeling má drobná hrubší zrníčka. Po nanesení na navlhčenou pleť, když peeling vmasírováváte do pokožky těla, tak pění. Takže po jeho nanesení nemusíte už používat sprchový gel. Peeling pokožku opravdu příjemně "obrousí" a krásně ji zjemní. 

Co mě hodně překvapilo, byla vůně peelingu. Voní krásně a svěže. Skvělý bude zejména na léto. Protože to vám povím, normálně i velmi dobře chladí. Když se s ním sprchuju, vždy mi ochladí celé tělo a je mi následně zima. Což teď v období, kdy ještě není úplně teplo, není úplně žádoucí, ale na léto, to bude pecka! Co se týče vůně, ještě vám musím napsat jednu věc. Ta citrusová svěží a výrazná vůně opravdu hodně protáhne dutiny. A to jako vážně! Je to super věc a za sebe bych ho taky určitě doporučila. Je skvělý. Jeho cena je 138 Kč.


          SLEVOVÝ KOD PRO VÁS: MONIKAA

*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Hristina.cz

10 komentářů:

  1. Ten tělový peeling se mi líbí. Mám ráda svěží vůně a na léto by byl fakt super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Mě zaujal ten první kousek. Nemusím totiž moc svěží citrusové vůně :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Píšeš o těch peelingových přípravcích tak,že si snad nějaký koupím :-). Já je totiž normálně nepoužívám (ani nevím proč - nejspíš z lenosti)

    OdpovědětVymazat
  4. Oba dva peelingy vypadají skvěle:) A ten tělový bych snad i snědla, úplně cítím tu vůni, mňam :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda citrusové vůně, takže by pro mě peeling byl a ten druhý mě zaujal už jen podle názvu. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)