sobota 9. května 2020

BRANDNOOZ BOX KVĚTEN 2020



ENJOY CHIPS 33,90 Kč
Za mě super kousek do boxu. Tyto chipsy jsem zatím nikde neviděla. Mělo by se jednat o nějakou zdravější variantu bez mouky, chemických dochucovadel, umělých barviv a konzervantů. Jsem velice zvědavá na jejich chuť a těším se!

COOL MALINA A BORŮVKA 19,90 Kč
Na léto ideální věc. Jsem ráda, že je v nealko verzi, protože já alko věci moc nemusím. Neříkám, že je nepiju vůbec, ale raději mám i tak věci bez alkoholu. A to hlavně v létě. Když je horko přes den, tak nepiju alkoholické věci takřka skoro vůbec, protože se bojím, jak by to na mě spolu s vysokými teplotami zapůsobilo :) Cool nealko bude ideální osvěžení pro letní horké dny a nebudu se muset bát, vypít to rychle, když je to bez alkoholu.

NESCAFE 3IN1 FRAPPÉ 57,90 Kč
Opět super kousek hlavně na letní období. Já klasickou kávu nepiju, není mi po ní dobře. Piju bezkofeinovou a nebo milka cappucino. Tohle ale obsahuje jen málo kávy a tak to možná risknu a zkusím. Ledovou kávu mám totiž ráda a dělám si ji právě z bezkofeinové kávy. Pokud mi po tomhle nebude zle, bude to pro mě super novinka. Přítel určitě taky ocení ledovou kávu, protože tomu kofein nevadí, takže to tak i tak využijeme :)

PENAM CHLEBÍK CELIO 54,90 Kč
Tyto zdravé chleby mám ráda a ráda kupuju různé a nové varianty. Chléb je bezlepkový, což mě osobně je tak nějak jedno. Jsem ale ráda, že obsahuje lněná a slunečnicová semínka. Ta mi v chlebících chutnají.

PODRAVKA PŘÍSADA DO JÍDEL 19,90 Kč
Podravku buď někomu přenechám a nebo ji nějak spotřebuju, i když ji nevyhledávám.



FRISCO MOJITO A BELLINI 20,90 Kč
Tuto novinku jsem zatím taky nikde neviděla. Už jsem vyzkoušela obě varianty. Udělali jsme si s přítelem tyto koktejlové edice jednou večer s ledem. I když alkohol moc nevyhledávám, zaujalo mě to natolik, že jsem to zkrátka chtěla vyzkoušet! Mojito verze chutná velmi svěže. Nepřipomíná mi to ale úplně mojito. Ta příchuť byla taková zvláštní a nevím, zda mi úplně sedla. Měla divný dozvuk a přišlo mi, že má nějakou pachuť. Nicméně jsem ráda, že jsem to mohla vyzkoušet. Druhou verzi chtěl zkusit přítel. Upřímně mi tato broskvová příchuť chutnala více.

KAND JABLEČNÝ OCET 49 Kč
Tohle je trefa do černého. Protože jablečný ocet jsem chtěla vždycky koupit a nikdy jsem se k tomu neměla a vždycky jsem na to zapomněla. Tak se ke mě i tak dostal. Těším se na vyzkoušení!

MATTONI MULTI S PŘÍCHUTÍ TROPICKÉHO OVOCE 16,90 Kč
Tohle je super novinka. Výborná, nepřeslazená, výrazná příchuť tropického ovoce. Za mě je to bezva věc opět na léto. S ledem nebo hodně vychlazená, lahoda!

+ byly v boxu vzorky sojových omáček Kikkoman, které mám ráda. Ráda vyzkouším všechny druhy. A ještě byl v boxu časopis Domácí lékař. Konečně něco, co se dá číst. Určitě si v něm počtu.


JAK SE VÁM TENTO BRANDNOOZ BOX LÍBÍ?


www.Brandnooz.cz


10 komentářů:

  1. Samé dobrotky.. hm tiež by som bola najviac zvedavá na chut tých čipsov :-) a ešte aj to frappe nescafe.

    OdpovědětVymazat
  2. Jen vidím ty Frisca, hned bych si jedno vychlazené dala! :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. To Frisco mě fakt láká, jen mě teda asi bude mrzet, když mi nebude chutnat, protože Mojito miluju :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, za mě super úlovky, určitě bych si vybrala. :) A ten nový cool by mě zajímal, už jsem po něm pokukovala. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
  5. Jako jo, dobrůtky, ale jsou tam i věci, které vůbec nemusím. Ale rozhodně je to dobrý nápad na dárek udělat někomu takový boxík toho, co má rád. :-)

    Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)