sobota 15. srpna 2020

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ČERVENEC 2020


BALEA TUCH MASKE COPACABANA 1 ks 29,90 Kč
Plátýnkové masky Balea mám většinou moc ráda. Ale tohle je jedna velká katastrofa. Maska špatně (skoro vůbec) drží - teda spíš vážně vůbec nedržela. Hrozně smrděla, štípala a bylo velice málo napuštěná sérem. Pleť po použití nelepila, ale to bylo jediné plus. Za mě tato varianta - otřes.

PS PREP + PERFECT HYDRATAČNÍ PLEŤOVÁ MASKA 1 ks dárek
Skvělá pleťová maska, která moc dobře držela, příjemně hydratovala a pleť osvěžila. Po sundání pleť nelepila a byla krásně jemná.

PS PLUMPING SHEET MASK 1 ks dárek
Opět velmi dobrá pleťová maska. Jemné plátýnko s tekutinou - tak akorát. Krásně pleť osvěžila a zhydratovala. 

FABERLIC PEPTIDES PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 45 Kč
Faberlic má za mě asi TOP pleťové masky, co se plátýnka týče. Takže vás asi nepřekvapí, když vám řeknu, že i tato maska byla dokonalá. Ultra-jemné plátýnko, které dokonale drží na pleti. Přicucne se a je jako druhá kůže. Je tak akorát napuštěná. Skvěle hydratuje.


SALOOS BÍLÝ JÍL 70 g 119 Kč
Jedna z mých nejoblíbenějších pleťových masek. Krásně čistí pleť od nečistot. Přitom ji extrémně moc nestahuje a nevysušuje. Zanechá pleť jemnou, hladkou, čistou a krásně projasněnou. Na čištění pleti několikrát týdně je to skvělý produkt a rozhodně si masku pořídím znovu.

ASTRID DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ A RTŮ 125 ml 59 Kč
Moc fajn odličovač, který rychle rozpouštěl oční makeup. Nedráždil oči ani pleť. Vždy jsem si po odlíčení očí (jak to dělám vždy) druhou stranou tamponku ještě setřela makeup z celé pleti. Nemám co bych mu vytkla. Jednoduše dobrý produkt a za pár korun.

RYOR HYDROPERFEKT HYDRATAČNÍ PLEŤOVÉ TONIKUM 50 ml vzorek
Od Ryoru mi moc produktů na pleť nesedlo. Ale tohle pleťové tonikum bylo fajn. Dokonce jsem si pořídila jedno v klasické velikosti, tak snad se z něj neohodím. Bylo příjemné. Pleť nedráždilo, nevysušovalo a dobře dočistilo. 

BIELENDA COCOA BUTTER KRÉM NA RUCE 50 ml 51 Kč
Pokud milujete vůni kakaa a čokolády v kosmetice, tohle musíte mít! Božsky vonící krém na ruce. Vždy, když jsem si ho dávala na ruce před spaním, tak jsem několik minut čuchala k rukám. Protože ta vůně, to je vážně dokonalost. Navíc dobře hydratuje a lehce se roztírá. Za mě skvělý kousek!


DOVE ORIGINAL ANTI-PERSPIRANT 150 ml 59 Kč
Za mě skvělý produkt. Výborně ochrání proti nepříjemnému zápachu potu. Nádherně voní. Je to taková klasická a krásná vůně čistoty. Myslím, že tuto vůni, miluje spousta žen a že i proto je tak moc oblíbený. 

AVON RAVE FLOWERS TĚLOVÉ MLÉKO 150 ml 59 Kč
Příjemné tělové mléko, které nezanechávalo mastný povlak na pokožce. Rychle se roztíralo a rychle se vstřebalo. Zanechalo pokožku středně dobře hydratovanou. Bonusem byla silná parfemovaná vůně, která vydržela na pokožce opravdu mnoho hodin.

AVON CHERISCH 75 ml 149 Kč
Jedna z mých TOP vůní. Co víc dodat. Vůně popisovat není má silná stránka. Ale jedno vím jistě - pořídím si ji ještě nespočetněkrát znovu. Je úžasná. Vydrží vonět hodně dlouho jak z pokožky, tak i z oblečení.

DERMACOL EXPRESS ODLAKOVAČ 120 ml 59,90 Kč
Fajn odlakovač za pár korun, který nevysušuje nehty a nehtovou kůži. Odlakovává docela rychle a vcelku dobře. Nemám co bych mu vytkla. Já odlakovače moc často nepoužívám, ale i tak jsem si s ním čas od času odlakovávala ráda.


PALMOLIVE FEEL GLAMOROUS SPRCHOVÝ GEL 250 ml 55 Kč
Sprchový gel jsem dostala jako dárek. Nádherně sladce voněl. Vůně byla nádherná i ve sprše, kde se krásně rozvinula její intenzita. Dokonce chvíli vydržela i na pokožce po umytí. Pokožka nebyla po umytí vysušená. Celkově jsem si tento sprcháč moc oblíbila.

VENITA HENNA COLOR PLATINUM ŠAMPON NA VLASY 250 g 60 Kč
Šampon jsem používala jako "masku" na vlasy, aby mi stáhla barvu z vlasů. Opravdu to nakonec pomohlo a barvu mi to z části vymylo (tmavou barvu). Takže jsem spokojená.

BIELENDA ŠAMPON NA BARVENÉ VLASY LEVANDULE A ZELENÝ ČAJ 400 g 124 Kč
Šampon jsem dostala od kolegyně, které nevyhovoval. Naprosto nádherně voněl. Ta vůně je dokonalá. Vlasy myl docela dobře. Příjemně pěnil. Ale bohužel se mi po něm vlasy rychleji mastily. A co mi taky nevyhovovalo je zprvu skvěle vypadající pumpička. Na moje dlouhé a husté vlasy jsem musela pumpovat tak 15x, abych vůbec měla nějaký šampon v dlani.

CAMELEO PRE-SHAMPOO MASK 250 ml 80 Kč
Jelikož jsem se snažila, abych si z vlasů vymyla barvu, používala jsem na to i tuto masku před mytím vlasů. Není na to sice určená, ale já jsem si ji míchala spolu s fialovým šamponem (který je také v této recenzi) a aplikovala jsem si to na vlasy. Opravdu mi to pomohlo odstranit nějakou část barvy z vlasů a navíc byly vlasy krásně čisté, jemné a vyživené.


CIEN AQUA PLEŤOVÁ MASKA 2x8ml 12,90 Kč
Krémová pleťová maska, která byla na pleti příjemná. Nedráždila a poměrně dobře hydratovala. Bohužel já mám raději plátýnkové masky, než krémové. Navíc mi přišlo, že bylo v balení strašně moc masky. Kdyby bylo v každém sáčku o polovinu méně, myslím, že by to bylo akorát. Ale chtěla jsem dlouho nějakou masku od Cien vyzkoušet, tak jsem konečně zkusila.

BALEA ANTIBAKTERIÁLNÍ GEL NA RUCE 50 ml 29,90 Kč
Kupuju opakovaně už mnoho let. Gel mám v kabelce a když chci venku jíst a nebo si potřebuju umýt ruce, je to skvělá věc. Navíc ruce nevysušuje. Což já osobně nesnáším, když mi něco vysuší ruce a pak tak hnusně "vržou".

DAS GESUNDE PLUS SPREJ NA ČIŠTĚNÍ UŠÍ 20 ml 99 Kč
Chtěla jsem vyzkoušet sprej na čištění uší a tak jsem sáhla po tomto z DMka. Nicméně ten zvuk spreje je mi v uchu tak hrozně nepříjemný, že jsem to vydržela celkem asi 2x a potom jsem sprej odložila. Nakonec jsem ho dopotřebovala tak, že jsem si ho stříkala na vatové tyčinky, kterými jsem si pak čistila uši. Takže spotřebovaný je, ale znovu bych si to nekoupila.

BIODERMA ATODERM ULTRA-HYDRATANT BALZÁM NA RTY 4 g 119 Kč
Příjemný balzám na rty, který dobře vyživoval. Líbilo se mi, že je "ukrojený" z jedné strany a díky tomu se moc dobře aplikoval a to po celou dobu jeho používání. Na rtech byl příjemný a krásně voněl.


A CO JSTE SPOTŘEBOVALI VY ZA ČERVENEC?

8 komentářů:

  1. Už má článek na blogu, ale bylo toho výrazně méně, než jsi spotřebovala ty. Z tvé spotřeby mne zaujal odličovač očí od Astridu.

    OdpovědětVymazat
  2. Antibakteriální gel taky nosím při sobě v kabelce. Je to skvělý pomocník, když nemáš přístup k vodě.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Opět hromada skvělých produktů, některé z nich také ráda vyzkouším. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ten sprcháč od Palmolive jsem si také moc oblíbila, je skvělej a bílý jíl to samé. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)