pondělí 31. srpna 2020

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - SRPEN 2020

Krásné pondělní ráno vám všem!

Tak a je to nenávratně tady. Konec léta. Musím však říct, že jsem za to vážně moc ráda. Poslední dobou to léto moc nezvládám. Člověk je celý den upocený, teče z něj a v noci se kvůli vedru nedá vůbec spát. Jsem proto ráda, že léto končí a že začíná má oblíbená část roku, kterou je podzim a pak zima spojená s Vánoci. Přiznejte se, kdo už se taky těšíte na Vánoce?

Já osobně se na Vánoce těším moc. Je to kouzelný čas. Ale moc se těším také na podzim. Miluju podzimní počasí, barevné stromy, šustění listí, pálení svíček a čas strávený doma pod dekou u skvělého filmu a teplého čaje. Vraťme se ale zpět k dnešnímu článku a pojďte se podívat, co jsem za srpen spotřebovala.

1. BALEA HYDROGELOVÁ PLEŤOVÁ MASKA 30 g 54,90 Kč

Hydrogelová maska mě zaujala především cenou, protože byla za polovinu. Vzala jsem si ji tedy. Vím, že jsem nějakou už v minulosti měla, ale nepamatuju se, jak mi seděla. Myslím ale, že neseděla. Tato verze byla fajn, co se týče hydratace a sjednocení pleti. Bohužel ale celou dobu nesnesitelně sjížděla z pleti a vůbec nedržela, což mě rozčilovalo. Kvůli tomu bych si ji už nekoupila.

2. AVON HYDRATAČNÍ PLEŤOVÁ MASKA S KYSELINOU HYALURONOVOU 1 ks 29 Kč 

Avon mě s maskami poslední dobou překvapuje. Tato maska je příjemná. Z pleti nesjíždí. Pleť je po ní příjemně jemná a hydratovaná.

3. PS... HYDRATAČNÍ PLEŤOVÁ MASKA AVOKÁDO 1 ks (dárek, cenu tedy nevím)

Maska byla fajn navlhčená a dobře držela na pleti. Dobře hydratovala a pleť po sundání nelepila.

4. MONTAGNE JEUNESSE ČOKOLÁDOVÁ BAHENNÍ MASKA 20 g (dárek, cenu tedy nevím)

Čoko masku jsem dostala od kamarádky. Jelikož se jedná o typ masky, kterou mám ráda, už dopředu jsem věděla, že bude na čištění pleti výborná. A taky byla. Navíc příjemná čokoládová vůně. Pleť krásně vyčistila. Barva pleti byla po smytí sjednocená a póry stažené. Pleť byla hebká a opravdu hezká na pohled. Jediné co mi vadilo, že je v balení masky hrozně moc. Pokud bych si ji dávala i na krk a dekolt, je jí akorát. Ale jelikož si ji dávám pouze na obličej, maska by mi vystačila klidně i na 3 poctivé aplikace. Ale bahenní masky mají tendenci rychle po otevření vyschnout. Takže jsem ji spotřebovala na jedno použití. 

5. FA SPRCHOVÝ GEL PINK JASMINE SCENT  250 ml (dárek, cenu tedy nevím)

Tento sprcháč jsem dostala k Vánocům. Šetřila jsem si ho na léto. Má totiž nádhernou sladkou květinovou vůni. Pokožku nevysušoval a dokonce z ní vydržel vonět i po sprchování.

6. BALEA SPRCHOVÝ GEL LIMETA A MÁTA 300 ml 19,90 Kč

Tento levný sprcháč s krásnou svěží vůní jsem spotřebovala do dávkovače na mýdlo na ruce. Protože mi zrovna mýdlo došlo. Sprcháčů jsem měla v tu chvíli doma hodně, tak jsem jeden z nich využila takto. Nijak zvlášť nevysušoval a opravdu příjemně voněl. 

7. BEAUTY FORMULAS TEA TREE ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ MASKA 100 ml 46 Kč

Pleťová maska výborně vyčistila pleť. Jediné co mi na ní vadilo bylo to, že nezasychala, ale zůstávala na pokožce stále ve stejné formě, v jaké se nanesla. Mám ráda masky, které zasychají do krusty. Díky tomu, že nezasychala byla ale jemnější a proto bych ji doporučila klidně i pro citlivou pleť. Díky obsahu tea-tree byla skvělým pomocníkem i na to, když se na pleti vyskytly nějaké nedokonalosti v podobě pupínků.

8. REXONA MAXIMUM PROTECTION CLEAN SCENT ANTI-PERSPIRANT 100 ml 123 Kč

Antiperspirant jsem našla v jednom z boxíků. Teda dokonce ve více z nich a proto jich mám doma pořádnou zásobu. Vůbec mi to ale nevadí, protože je opravdu fajn. Velmi příjemně voní a skvěle chrání proti zápachu potu.

9. FABERLIC SALON CARE SMART KERATIN ŠAMPON 250 ml (dárek, cenu tedy nevím)

Šampon dobře pěnil a vlasy i moc dobře umyl. Příjemně voněl. Co je velké plus - vlasy se po něm rychleji nemastí. Vlasy zanechával spíše uhlazenější a "splihlejší". Což mi nevadí, jelikož mám vlnité a velmi objemné vlasy a tento efekt vyhledávám.

10. FABERLIC SALON CARE SMART KERATIN MASKA NA VLASY 200 ml (dárek, cenu tedy nevím)

Masku jsem používala spolu se šamponem výše. Byla moc dobrá v tom, že znásobila uhlazující efekt šamponu. Vlasy byly krásně lesklé a daly se dobře rozčesat. Nicméně nebyla to maska, ze které bych si sedla na zadek.

11. ORIFLAME FEET UP MASKA NA CHODIDLA 100 ml 296 Kč

Tuto masku na chodidla mám po několikáté a mám ji velmi ráda. Je chladivá, což je úžasné hlavně po nějaké protančené noci v podpatcích, kdy nohy hodně bolí a jsou nateklé. Maska výborně vyživuje a hydratuje pokožku nohou. Zjemňuje ji a chodidla jsou po ránu jako nová. Tedy, ta kůže na nich.

12. ISANA PLEŤOVÁ VODA PRO SUCHOU PLEŤ 50 ml (dárek, cenu tedy nevím)

Pleťovou vodu jsem dostala od kolegyně. Pleť dobře vyčistila a neštípala mě. Používala jsem ji ráno před nanesením makeupu. Neměla jsem s ní žádný problém. 

13. PLAYBOY PLAY IT SEXY BODY FRAGRANCE 75 ml (dárek, cenu tedy nevím)

Tuto tělovou vůni jsem dostala na Vánoce. Co se týče výběru vůně, byla to trefa. Opravdu mi voní. Bohužel skoro nevydržela vonět ani z těla a ani z oblečení. Což je škoda.

14. AVON PUR BLANCA 50 ml (dárek, cenu tedy nevím)

Tyto vůně od Avonu jsem měla dřív hodně ráda. Nyní mám ale oblíbený jiný typ vůně a tyto mi už tolik nesedí. I tak ale voní příjemně a vydrží vonět i poměrně dlouho.

15. AVON SUMMER WHITE 50 ml (dárek, cenu tedy nevím)

Tohle je taková fajn a osvěžující vůně. Měla jsem ji v práci a občas jsem se s ní navoněla. Není to zrovna parfemace, ze které bych skákala dva metry vysoko, ale i tak mi voněla příjemně. Sama mám ale oblíbený aktuálně jiný typ vůně.

16. AVON EVE CONFIDENCE 50 ml (dárek, cenu tedy nevím)

Tohle byl dárek a trefa do černého. Nádherná, překrásná a dlouhotrvající vůně. Navíc s nádherným flakonem. Tohle zkuste, je to pecka!

17. BALEA KOUPELOVÁ SŮL OVER THE CLOUD 80 g 17,90 Kč

Doma vanu nemáme, ale i tak jsem si koupila tuto nádhernou koupelovou sůl. Použila jsem ji několikrát při pedikůře. Voda měla krásnou růžovou barvu a velmi příjemně ananasově voněla. Prostě jsem v obchodě nemohla takhle krásně vypadající sůl nechat..

18. EUCERIN ATOPI CONTROL HAND CREAM 7 ml (z dárkové sady)

Krém byl moc příjemný. Používala jsem ho přes den a i na noc. Dal se velmi rychle rozetřít, rychle se vsáknul a dobře pokožku hydratoval. Nemám si na co stěžovat.

19. BALEA OVERNIGHT LIPPEN MASKE (z adventního kalendáře Balea 2019)

Maska na rty z adventního kalendáře byla moc fajn. Měla olejovo-gelovou konzistenci a příjemnou vůni. Rty výborně zvláčnila a hydratovala. Používala jsem ji přes noc i na den. Určitě bych ji doporučila.

A ještě se vám musím opět pochlubit. Za srpen jsem zvládla dopsat 3 tužky a dodělat bělítko. Já vím, pro někoho je to úplná blbost, ale já z toho mám velkou radost, protože tužek máme doma nespočet a tak se je snažím poctivě dopsat a vypsat. 


Nakonec ještě fotka kočičky, která se při focení spotřebovaných produktů nechala vyfotit. Jsem ráda, že mám další její fotku. Protože vyfotit ji, to je někdy nadlidský výkon. S kočičkou jsme tento víkend oslavili její 3.narozeniny. Dostala kupu dobrůtek a nové škrabadlo. Jsem ráda, že je tu s námi a hlavně, že je zdravá a šťastná. Všechny vás moc pozdravuje a i vaše zvířecí miláčky! :)


JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA SRPEN? 


12 komentářů:

  1. Ahoj, já mívám spotřebu každý měsíc tak cca kolem 10 kousků. Podzim a zimu nesnáším, miluju léto a poslední roky to stojí s tím teplem za prd, takže jsem si to teplo ani letos moc nestihla užít. Kočička je nádherná! Zdraví i našich 9 kočičích chlupáčů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Playboy Play it sexy je podle mě jedna z vůbec nejhezčích vůní, ale jak říkáš, vůbec nevydrží, což je škoda :( Avon Eve Confidence jsem měla možnost vyzkoušet díky vzorečku a už jí máme doma všichni :) A kočička je krásná :)<3

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je na mě opravdu hodně spotřebovaných věcí, já jsem spíše minimalista a za měsíc podle mě spotřebuju tak 3 produkty, možná méně :D
    Ale moc se mi líbí, že i když nemáte vanu, využila jsi tu sůl i jinak, já sama mám tyhle soli také moc ráda.
    Jinak já miluju léto ale letos se už na podzim a následné kouzelné vánoční období těším ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám ráda babí léto i podzim (pokud není moc studený). S létem to mám podobně jako ty - nesnáším vedro.
    Spotřebu máš slušnou a článek hodně brzy. Já ho dám dohromady obvykle tak v půlce měsíce a kousků budu mít nejspíš pod desítku.

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem vůni Eve confidence a obdržela jsem ji také jako dárek a byla naprosto dokonalá. :) a navíc dlouho vydržela.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, takovou spotřebu snad nemám ani za půl roku. :D Ale je super, že u tebe můžeme vidět spoustu produktů a jejich mini recenzi! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)