neděle 29. listopadu 2020

TESTUJI TĚLOVÝ PEELING A HOLÍTKO - JAK MI VYHOVUJÍ?

Krásnou první adventní neděli vám všem!

Jak se máte? Máte už vánoční náladu? Já trochu ano. O víkendu jsme si totiž postavili stromeček. Vánoční výzdobu už mám doma hotovou asi 14 dní. Lenošili jsme a upekli jsme perníčky. Zkusila jsem nový recept a jsou úžasné! Tak mám velkou radost! :)

Ale zpět k pointě dnešního článku. Dnes vám ukážu produkty, které jsem si mohla vybrat v rámci barterové spolupráce, na e-shopu www.holime.cz. Příjemná slečna/paní Verča mě totiž oslovila s tím, zda bych si nechtěla vybrat nějaké kousky na vyzkoušení a recenzi. No a já, jako věčný milovník kosmetiky, samozřejmě nemohla odmítnout. A to hlavně proto, že na e-shopu, ze kterého mi spolupráci nabídla, zrovna bylo to, co jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Takže proč nevyužít takové možnosti na zkoušku. Dnes vám tedy ukážu první dva kousky, které jsem pořádně otestovala a příště další dva. Tak doufám, že se těšíte!

Jako první jsem si vybrala Purity Vision - Bio kávový tělový peeling 175 g. Možná se divíte. Protože jsem několikrát na blogu zmiňovala, že mě tělové peelingy moc neberou a nebaví mě jejich použití. A nikdy se k tomu použití nemůžu "dokopat". To je stále pravda. Nicméně značku Purity Vision mám moc ráda a kolem tohoto peelingu chodím už hrozně dlouho. V drogerce už několikrát skoro skončil u mě v košíku. Lákal mě svou kávovou vůní a také jsem chtěla opět vyzkoušet něco přírodního. 

Peeling je v jednoduché sklenici se zlatým víčkem. Kterou můžete využít i po dopoužívání produktu a nebo ji můžete jednoduše vhodit do popelnice na sklo. Tělový peeling má naprosto dokonalou a překrásnou kávovou vůni. No, to je překvápko, když je to peeling z kávy, že? :D Ne, ale vážně. Vůně je parádní a ještě hezčí, než jsem si myslela, že bude. Při masáži těla s peelingem se vůně rozvine po sprše a nakonec voní celá koupelna. Co se týče masáže s tímto pomocníkem, je opravdu velmi příjemná. Peeling nedráždí pokožku. Nevysušuje. A to hlavně díky obsahu bambuckého másla. Díky němu je pokožka po použití krásně jemná, vláčná a hladká. Nejraději si s ním masíruji oblast stehen a zadku. A díky té nádherné vůni mě to dokonce i velmi baví. Co mě ale už moc nebaví, je úklid sprchy po použití tohoto peelingu. Věřte nebo ne, ale po tom co použiju tento peeling, tak můžu jít a uklidit celou sprchu. Protože zrníčka kávy zalezou úplně všude. Mezi produkty, které mám naskládané ve sprše, do houbičky a zachytí se i na sprchový závěs. Takže počítejte s tím, že si uděláte ve sprše velký bordel :D a to jsem se vážně snažila, abych udělala bordel co nejmenší, ale moc to nevyšlo. Nicméně to nemá na samotný účinek peelingu žádný vliv. Ale zmínit jsem to tu musela. 

Produkt k zakoupení zde: https://www.holime.cz/purity-vision-coffee-telovy-peeling-175-g






Další produkt, který jsem si vybrala na testování je Gillette Venus Simply holicí strojek + 9 hlavic. Tento kousek jsem si vybrala hlavně proto, že jsem chtěla něco praktického a co doma opravdu využiju. A protože mi holítka pomalu a jistě dochází, nebylo co řešit. Já osobně většinou sahám po levnějších holítkách například od Balea a nebo po pánských. S těmi se mi holí nejlépe. Aktuálně mám doma taky Gillette - ale pánské holítko a to je moc fajn.

Holítko má tři břity a zvlhčující proužek. Zároveň má i jemně výkyvnou hlavu. Co se týče rukojeti, ta je plastová a má na sobě drážky. Díky tomu se dobře drží a z ruky neklouže. Samotné holítko je taky moc fajn. Výborně holí. Pokožku nedráždí. Dobře se přizpůsobí tvaru těla a dá se s ním oholit vše bez problémů. Ruce a nohy holí velmi jednoduše. Podpaží si depiluji voskovými páskami, takže to jsem holit nezkoušela. A oblast bikin - tu zvládne taky dobře. Nemám si vcelku na co stěžovat. Myslím si, že jsou to fajn holítka, za velmi dobrou cenu 145 Kč - na to, kolik je v balení náhradních hlavic. Bála jsem se, že jak mají jen tři břity, že nebudou až tak úžasné a že třeba nebudou tak dobře holit. Ale holí opravdu dobře a sama bych si je klidně koupila. Navíc vypadají pěkně. Já sice nemusím oranžovou a uvítala bych třeba celo-růžové holítko, ale to už opravdu hledám mouchy a je to úplně nepodstatný detail.

Produkt k zakoupení zde: https://www.holime.cz/gillette-venus-simply-disposable-holici-strojek-9-hlavic








*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Holime.cz

ZAUJAL VÁS NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ? ZKOUŠELI JSTE NĚJAKÝ Z NICH?

9 komentářů:

  1. Kávový peeling mě zaujal moc! Jenže přesně jak píšeš, nebaví mě je používat a většinou se k tomu nedokopu... :/

    OdpovědětVymazat
  2. Já peelingy taky nepoužívám a navíc nejsem milovník kávy (i když vůně mi nevadí, nemám ráda hlavně chuť). Holítko vypadá prakticky, ale souhlasím, že barvu mohlo mít jinou - kombinace růžové a oranžové je divná

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni,
    já peelingy miluji, ale kávovým se vyhýbám, nesnáším kávu vadí mi chuťově a i jako parfemace. Holítko mám od stejné značky doma zelené a jsem s ním moc spokojená.
    Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, to já naopak vůni i chuť miluju. Holítko je super, viď? :)

      Vymazat
  4. Ten kávový peeling mám doma také a jsem s ním moc spokojená! Sice udělá menší nepořádek ve vaně, ale funguje skvěle a nádherně voní. :D :))

    OdpovědětVymazat
  5. Kávový peeling vypadá zajímavě, nikdy jsem nezkoušela možná už jsem o něm slyšela. Určitě do budoucna odzkoušim , ale co mě zajímá jak je to s těmi masážemi? To by se dal ten peeling použít i třeba na takovou masáž. A nebo je to spíš myšleno jen jako na určité části těla?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)