středa 23. prosince 2020

ADVENTNÍ KALENDÁŘE: obsah dní 7.12.2020 - 12.12.2020

Krásnou středu vám všem. 

Jak se máte? Máme den před Štědrým dnem. Já tento článek sice píšu 17.12.2020 a připravuji vám ho dopředu, nicméně vím, že bude zveřejněný právě 23.12.2020. Aktuálně je tedy ráno. Mám ode dneška až do konce vánočních svátků dovolenou. Takže jsem se konečně trochu déle prospala. I když já jsem spáč a spala bych klidně do 11 (klidně i déle :D), tak dnes jsem se vzbudila kolem 9 a už se mi dál spát nechtělo. Po ránu jsem něco málo poklidila, dala vyvařit roušky, nasnídala se, vyčistila odpad v umyvadle a ve vaně, zalila kytky, zabalila tříděný odpad, dala nabíjet baterie do automatického osvěžovače vzduchu, dala jsem si nabíjet zubní kartáček a baterii do foťáku, upekla jsem štrůdl, udělala domácí ginger-shot a plánuju se vrhnout na úklid lednice. Protože to, co se v lednici skrývá, to je upřímně - jedna velká příšernost. 

Jelikož jsem nakupovala potraviny na Vánoce dopředu, mám docela narvanou lednici k prasknutí, protože v ní je i klasický nákup. Chtěla jsem se vyhnout davům lidí v potravinách, což se mi povedlo a jsem za to fakt ráda. Nesnáším to, cpát se někde v obchodě, s milionem dalších lidí. No ale zpět k lednici. Miluju uspořádanou lednici a když vím co všechno tam je. Což ale není tento případ, protože absolutně nevím, co tam vlastně všechno je a je tam ne-ho-rá-zný bordel a chaos. Nechci aby se nějaké jídlo zkazilo a abych na něj zapomněla a i proto jsem se hecla, že dnes musím celou lednici vyndat, vytřít a srovnat zpátky. Upřímně se mi do toho moc nechce, ale fakt musím. Pokud budu tak moc odvážná a nebo se mi bude chtít, dám vám sem dolů do článku fotky, jak zmiňovaná lednička vypadala před (neděste se, prosím - real life) a pak po zásahu a úklidu. Alespoň se pobavíte. A napište mi, že taky nejste tak dokonalí a vaše lednička prostě čas od času vypadá podobně :D doufám, že nejsem sama. I když se vážně snažím v 90% lednici udržovat v čistotě a pořádku, občas se stane takováhle kafastrofa a vypadá to, jako by v lednici vybuchla bomba. 

Ale jdeme už k ukázce toho, co jsem našla v dalších 6-ti dnech v adventních kalendářích. Jdeme na první tři dny. V adventním kalendáři Alverde jsem našla pleťový krém, sprchový gel a krém na ruce v krásném obalu. U Yves Rocher jsem našla též sprchový gel, voňavku a krém na obličej. Čaje mě taky hodně potěšily, byly moc dobré. A o čokoládách asi mluvit nemusím, mňam.



Dále se v adventním kalendáři Alverde nacházel krém na oči, což jsem teda nečekala a velmi ráda zkusím. Jen co dopotřebuju krémy na oči, které mám rozpoužívané, vrhnu se na něj. Dalším kouskem je tělový olej a znovu-použitelný tamponek. U Yves Rocher jsem našla lak na nehty v krásné barvě, peeling a pleťovou masku, která vypadá skvěle. Miluju pleťové masky. 








JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH DALŠÍCH OKÉNEK?


4 komentáře:

  1. Obsah kalendářů je fajn. Většinu bych využila i já, i když bych to spotřebovávala asi hodně dlouho. Mně u toho čajového i jídelního vyhovuje, že obsah hned ten den zlikviduji (zatím jsem nechala neotevřený jen med, protože máme načnuté už dva a celý najednou bych ho nezlikvidovala).
    Já o víkendu taky uklízela lednici. Měla jsem ji jen o něco míň narvanou než ty, ale chaos tam byl taky a to já taky nesnáším. Objevila jsem dvoje načnutá sušená rajčata v oleji (v každé skleničce tak třetina) a dvě balení sýrů, co už nutně volaly po spotřebování... (čímž jsme vyřešili hned jednu večeři :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky mi to potrvá :D tak to je super, takové večeře jsou vždycky nejlepší! :)

      Vymazat
  2. Ahoj, adventní kalendáře vypadají skutečně dobře, zvláště pak Alverde. Měla jsem od Loccitane a od Milky, ten jsem dostala od kolegyně a včera ho "dorazila". Krásné Vánoce přeji. ☺♥

    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loccitane značku moc prozkoumanou nemám a Milku bych asi chtěla příští rok :D :) Krásné svátky!

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)