sobota 12. prosince 2020

Jak mi vyhovuje sada na vlasy od Pantene a Scholl krém na popraskané paty?

Krásnou sobotu vám všem!

Dnešní článek se bude týkat dalších produktů, které jsem dostala v rámci barterové spolupráce a měla jsem možnost je vyzkoušet. V minulém článku jsem vám ukazovala první dva a v dnešním článku vám ukážu zbývající dva. Jedná se o sadu Pantene s produkty na vlasy a krém na nohy Scholl. Tyto produkty mi byly poskytnuty zdarma k otestování a to ze stránky www.holime.cz

Pantene Golden Cosmetic Bag Xmas pack dárková sada
Produkty na vlasy značky Pantene si sama moc nekupuju. Vlastně ani nevím proč. V minulosti jsem totiž tuto značku používala a byla jsem moc spokojená. I proto jsem si vybrala právě tuto značku a produkty na vlasy, abych si osvěžila paměť a vyzkoušela zase nějaké novinky. Celá tato sada přišla v nádherné holografické taštičce. Tu využiju určitě na nějaké cestování. Tedy, pokud už příští rok konečně půjde, abychom jeli na dovolenou. Ale zpět k sadě. Začnu šamponem. Ten úžasně pění a naprosto dokonale voní. Ta vůně je jednoduše překrásná. Užívala jsem si ji při každém mytí vlasů. Šampon odstraní nečistoty a vlasy zanechá krásně čisté, lesklé a jemně uhlazené. Co je plus - tak vlasy se po použití tohoto šamponu rychleji nemastí. Takže za mě super.

Tří-minutový zázrak opět překrásně voní. Nanášela jsem si ho na mokré umyté vlasy a nechala působit 3-5 minut. Při smývání byly vlasy úžasně hebké a splývavé. Určitě znáte ten pocit, kdy si dáte nějakou masku nebo kondicionér a vlasy jsou při smývání takové krásně splývavé, hebké a úžasné na dotek. Přesně toho jsem docílila s tímto tří-minutovým zázrakem. Vlasy mírně uhladil, což mám ráda, protože mám své vlasy hodně vlnité a objemné a mám raději, když jsou uhlazenější. Je to lepší i při žehlení. Vypadají pak moc krásně. Vlasy zůstávají krásně provoněné a lesklé.

Olejíček jsem  si nanášela na vlhké umyté vlasy, které jsem vysušila ručníkem. Třikrát jsem zmáčkla dávkovač a toto množství jsem si nanášela do vlasů. Vlasy byly díky olejíčku opět nádherně provoněné, lesklé a takové "oživenější. Olej jsem zkusila nanést i do suchých vlasů a to cca 3 dny po umytí - kdy mám již sušší konečky. Nejprve to vypadalo, že jsem si s ním vlasy hodně zamastila, ale po probuzení nebylo po zamaštění ani stopy. Vlasy vypadaly lépe a nebylo tak moc patrné, že jsou konečky sušší. 

Posledním kouskem z této sady je mini sada, obsahující tři kůry na vlasy. Na moje delší vlasy mi vyšla jedna kůra na jedno použití. Vlasy jsem měla pokryté docela silnou vrstvou tohoto produktu. Opět se budu opakovat, ale ta vůně.. je dokonalá. Tahle řada zkrátka voní nádherně. Nemůžu si pomoct. Malá kůra měla na vlasy stejný efekt, jako tří-minutový zázrak. Vlasy provoněla, uhladila a zanechala je krásně lesklé a vyživené.

Produkt k zakoupení: zde


Scholl Cracked Heel balzám na rozpraskané paty s keratinem 
Asi nejsem jediná, která má problém se suchými chodidly a hlavně s velmi suchou a drsnou kůží na patách. Mám doma klasický pilník, poté ještě elektrický právě od značky Scholl. Dále mám doma masky na nohy, produkty do lázně na nohy, krémy na nohy a další. Ale i tak mám paty stále často velmi suché a kůži nevzhlednou a popraskanou. Proto mě velmi zaujal tento krém. Který by měl být primárně na popraskané paty. Pokud jsem si ho dala na nohy, které jsem měla předtím v lázni se solí a opilovala jsem si drsnou pokožku, paty zůstaly hladké poměrně dlouhou dobu. Krém jsem aplikovala každý večer v hrubší vrstvě na paty a jemnou vrstvu i na celé chodidlo. Pokud jsem tedy měla paty ošetřené, jak jsem psala výše, efekt byl znatelný hodně. Paty byly opravdu krásně jemné, vláčné a kůže netvrdla tak rychle, jako normálně, když bych používala jiný klasický krém.

Pokud jsem si pokožku chodidel a pat nijak neošetřila a pouze jsem aplikovala několik dní tento krém, efekt tam byl, ale byl méně znatelný. Kůže byla pořád taková sušší, ale o dost méně, než kdybych použila jiný krém. Celkově bych krém hodnotila velmi dobře. Pokud máte náladu na to, aplikovat si ho pravidelně a nejlépe na ošetřená chodidla (u mě by bylo třeba je vždy ošetřit cca jednou týdně, aby byl efekt trvající), tak krém určitě zkuste. Je to fajn pomocník a rozhodně je to jeden z těch lepších, které jsem na chodidla vyzkoušela. Opravdu dost vyživuje a změkčuje. Navíc jsem měla pocit, že mě ty paty vždy prohřívá. Nevím jestli je to možné, ale opravdu jsem měla pocit, že to cítím :D Na krabičce můžete vidět, že slibují efekt již po jednom dni. S tím souhlasím tak napůl. Pokud krém naplácáte na neošetřené paty, efekt uvidíte, ale tak poloviční. Pokud kůži před tím ošetříte, efekt uvidíte ihned a to velmi znatelný. 

Produkt k zakoupení: zde


*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.holime.cz

 

9 komentářů:

  1. Od Pantene si často kupuji šampon Aqua Light, jinak neznám nic, ale tahle sada mě zaujala, už jen díky té vůni:-) A taštička překrásná:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říci, že tentokrát mne zaujaly všechny produkty. Možná vyzkouším něco od Pantene, pokud jde o paty asi zůstanu u používání krému na ruce, což mi docela vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. O téhle řadě slyším poprvé, ale vypadá hodně dobře a je super, že ti produkty vyhovují! :)) Pantene a jejich přípravky na vlasy jsem měla vždycky ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vyhovují a moc a ta vůně je vážně boží! :)

      Vymazat
  4. Pantene já miluju. Používám už několik let :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si jednou ve vyprodeji koupila balzám od Pantene a od té doby nedám na něj dopustit. Je úžasný, mám po něm vlasy krásně hebké a vyživené.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)