sobota 16. ledna 2021

VÝLET 1/2021 - BÍLÉ KAMENY

Krásnou sobotu vám všem!

Dnes jsem si pro vás připravila takový odpočinkový a relaxační článek. Spíše půjde tedy o fotky, než o samotný text. Chtěla jsem vám ukázat fotky z naší procházky. Konečně jsem si totiž nezapomněla vzít foťák. Vždycky plánuju, že si vezmu foťák a nafotím si přírodu. Na jaře, v létě, na podzim a v zimě. A nebo nějaký výlet na hrad či zámek. A jak to dopadne? Tak, že na to zapomenu. A z telefonu ty fotky nejsou tak pěkné a kvalitní. No a protože jsem konečně nezapomněla, tak tu pro vás mám rovnou i článek, kde vám fotky ukážu. Já se na články s fotkami z výletů či na fotky přírody dívám ráda. Tak snad to bude bavit i vás.

Jeli jsme na výlet na přírodní památku - Bílé kameny neboli kamenní sloni. Jezdíme sem skoro každý rok, několikrát. Je tu pěkná příroda, člověk se trochu projde a navíc ty kameny jsou moc krásné. Nemáme to ani tak daleko autem, takže super. Vypadá to zde pěkně v létě i v zimě. Všude okolo jsou pole a louky, takže je tu vážně klid. Vždycky tu potkáme nějaké výletníky, ale tentokrát jsme zde potkali jen jednu paní s dvěma dětmi. Jinak tu nikdo nebyl. Až po tom co jsme šli na parkoviště, tak šli nějací lidé. Jinak pusto a prázdno. Vyfotila jsem vám i naší snídani. Hned po ní jsme vyrazili. A potom, co jsme se vraceli z výletu, jsme se zastavili ještě v MCdonald´s. Protože jsem chtěla vyzkoušet novinku - a to taštičku se slaným karamelem a čokoládou. Chutnala skvěle! Vyzkoušejte :) A teď už se pojďte kochat fotkami.











11 komentářů:

  1. Výlet musel být super! :) ale dávala bych si pozor s tím vodoznakem na fotkách... Chápu, proč to děláš, ale docela mi to kazí dojem z nich :(

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to byl :) To mě mrzí, že ti to kazí dojem. Chápu to.. Ale dávat ho tam budu i nadále :)

      Vymazat
  2. Moniko, pěkný výlet. Hned jsem se šla kouknout do mapy, kde to je :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný výlet, já takové procházky miluji.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá na parádní výlet. Je to tam moc hezké.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Moni,
    tvoje snídaně mě dost inspirovala, taky jsem si udělala míchaná vajíčka se zeleninou (tou jsem překvapila sama sebe:-). Výlet vypadá podle fotek hodně povedené, já jsem takto na severu Čech byla jen jednou ve čtyřech letech a byla jsem z toho nadšená (táta tvrdí, že je to naposledy, co jsem byla delší dobu hodná - kecá, já jsem hodná samozřejmě pořád). Skály mám hodně ráda. Už se moc těším, až taky někam vyrazím na výlet. V únoru budu mít týden dovolenou, tak určitě něco podniknu. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D haha, to jsi mě pobavila. Teda, tak super, to si odpočineš alespoň, měj se krásně!

      Vymazat
  6. Bílé kameny neznám, ale podle fotek soudím, že to byl opravdu povedený výlet. Super, že jsi vzala foťák - fotky se ti totiž moc povedly. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)