pátek 26. února 2021

BRANDNOOZ BOX - ZIMA 2021


Krásný pátek vám všem! Jak se máte? Doufám že se máte v rámci možností fajn a že jste hlavně zdraví. Mě v poslední době moc fajn není. Nejen ze situace okolo, ale i z osobních důvodu. Procházím teď nelehkým obdobím a to hlavně na psychiku. A ta situace okolo nás mi na dobré psychice taky moc nepřidává. Ale vždycky se snažím vrátit k tomu, že jsem vděčná hlavně za to, že jsem zdravá a to nejen já, ale i lidé v mém okolí. To je to nejdůležitější vždy a za každých okolností.  

Ale jdeme už k něčemu příjemnějšímu, když máme ten pátek. Dnes vám ukážu brandnooz box, který mi přišel v únoru 2021 s názvem Zima 2021. Tentokrát jsem byla nadšená ihned v momentě, kdy jsem box otevřela. Obsah je velice povedený a já jsem ráda, že vám můžu ukázat opravdu velice dobře sestavený box, který mi po dlouhé době opravdu sedl se vším. Produkty se maximálně strefily do mého vkusu. Takže jsem nadšená, že se konečně někdo zamyslel a sestavil zdravější variantu boxu a hlavně s opravdu zajímavými a neokoukanými kousky! Tak jdeme na to. Pojďte se podívat na to, co jsem v boxíku našla.

BONAVITA - CHOCO BALLS 23,90 Kč
Kakaové cereálie vyhledávám poměrně často. Je to má nejoblíbenější příchuť a většinou beru vždy kakaové či čokoládové. I proto mě tento kousek potěšil. Kakaové cereální kuličky se na rychlou snídani nebo svačinku hodí vždy.

EMCO - SUPER KAŠE 16,90 Kč
Zaujalo mě, že je kaše bez přidaného cukru. Co se týče příchuti - meruňka a jablko - není to nejspíš příchuť, kterou bych si já sama v obchodě vybrala. Jak jsem psala výše - preferuji u těchto věcí spíše kakaovou či čokoládovou verzi. Ale velmi ráda vyzkouším a jsem zvědavá na to, jak bude chutnat. Produkty bez přidaného cukru si čas od času ráda koupím. I když cukr normálně používám a jím.

JOJO - VEGGIE 22,90 Kč
Želatinové bonbony mám moc ráda. Čas od času si je ráda koupím. Sice preferuji ty méně sladké - a tyto budou asi hodně sladké, ale nevadí. Jak jsem psala, cukr normálně konzumuju, nevyhýbám se mu. Takže až mě přepadne velká chuť na sladké, budou jasnou volbou. Zaujalo mě, že jsou bonbony se šťávou se zeleniny. To jsem asi ještě nikde neviděla. A navíc jsou prý vhodné též pro vegany.

ADRIANA - CELOZRNNÁ VŘETENA 42,90 Kč
Celozrnné těstoviny kupuju čím dál častěji. Upřímně mi asi nechutnají tolik, jako obyčejné těstoviny, ale pro zdraví jsou rozhodně lepší variantou a navíc i víc zasytí. Vřetena mě potěšila hodně a těším se, až si udělám nějaký těstovinový salát a nebo si je dám jako přílohu k omáčce.

PENAM - CHLEBÍK PRO DOBROU SNÍDANI 39,90 Kč
Opět přišlo pečivo - nicméně tentokrát nebylo prošlé a ani na sobě nemělo plíseň. Hurá. Chlebík mě hned zaujal. Ráda zkouším nové druhy zdravějšího pečiva. Obsahuje chia semínka, červenou quinou, semínka dýně a dodává tělu vitamín D. Samé dobré a zdravé věci. Chutná velmi příjemně a dobře. Akorát mi přišel při polykání jemně nahořklý. Ale nic výrazného. Celkově jsem s ním moc spokojená a chutná mi.

VITAR - EKO B-KOMPLEX 99,90 Kč
Velmi mě zaujalo balení, které je opravdu krásné a EKO. Vitamíny jsou v papírových sáčcích, což je super. Obal se dá hodit do papíru a papírové sáčky taky. B-komplex běžně neužívám, nicméně určitě ráda vyzkouším a otestuju, zda to bude mít nějaký pozitivní vliv. 

PROTEINOVÁ TYČINKA S CVRČČÍ MOUKOU - TMAVÁ ČOKOLÁDA A VIŠEŇ 39,90 Kč
No, co bych dodala k této tyčince. Nějak jsem úplně nezkoumala obal a tudíž jsem nevěděla, že obsahuje cvrččí mouku. S radostí a s chutí jsem ji snědla. Poměrně mi chutnala, měla zajímavou chuť. No a po pár dnech od snězení jsem se od mé blogerské kamarádky dozvěděla, že je z cvrččí mouky. No v tu chvíli jsem byla velmi šokovaná a jsem vlastně ráda, že jsem si to nepřečetla dopředu, protože upřímně bych to pak asi nesnědla. Tyčinka nemá žádnou nepříjemnou pachuť, naopak mi přišla poměrně fajn a dobrá.

KETODIET - PROTEINOVÝ KRÉM S LÍSKOVÝMI OŘÍŠKY 45 Kč
Velmi zajímavý kousek do boxu. Opět se budu opakovat, ale ráda zkouším i různé zdravější varianty pomazánek s ořechy a podobně. Od KetoDiet jsem snad nikdy nic neměla. O to víc mě to zajímalo. Krém má vysoký obsah bílkovin a neobsahuje žádný přidaný cukr ani palmový olej. Je velmi hutný, dost "mastný" (nejspíše díky obsahu bambuckého másla) a sladký tak akorát. Chuťově mi vyhovoval a snědla jsem ho jen tak u televize. 

EMCO - JOYA BIO OVESNÝ NÁPOJ 24,90 Kč
Sojové nápoje a ovesné nápoje mám ráda. Dělám si s nimi smoothie, kaše a nebo si je dávám jen tak. Někdy si nějaké tyto nápoje přidávám i do bezkofeinové kávy. Ovesný nápoj má velice příjemnou jemnou chuť.


TARGA FLORIO LIMONÁDA ZE SICILSKÝCH CITRUSŮ 3 x 19,90 Kč 
Limonáda přišla rovnou ve třech variantách a to citron, pomeranč a grep. Nikdy jsem tuhle konkrétní limonádu neměla a ani nikde neviděla. Obal limonády je dle mého názoru moc pěkný a příjemný. Samotná limonáda chutná dobře, že docela i osvěžující a není úplně až tak přeslazená.

Jak už jsem psala na začátku článku - tento box se naprosto trefil do mé chuti a vkusu. Obsahoval samé zajímavé produkty. Dost produktů je zdravějších a za to jsem taky moc ráda. Je vidět, že se konečně někdo zamyslel a seskládal box logicky a zajímavě. Celkově box hodnotím 5/5. A přeju si, aby brandnooz pokračoval na této skvělé vlně.


JAK SE VÁM LÍBÍ TENTO BRANDNOOZ BOX?

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 

15 komentářů:

  1. Tak doufám, že se budeš mít brzo líp a všechno se vyřeší. Držím palečky.:) ♥
    Jinak takových dobrot ty joo! :) to byl perfektní box :)

    OdpovědětVymazat
  2. Very fine and delicious products;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta limonáda mě zaujala hned na první pohled, vypadá skvěle! I ostatní produkty by mě potěšily. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Moni,
    doufám, že bude zase vše brzy v pohodě. Já jsem s boxem taky moc spokojená, za několik měsíců (možná i za poslední dva roky) je nejlepší. Už jsem ochutnala většinu produktů a je to dobré. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, ať se brzy cítíš líp! ♥ I já se přiznám, že se teď necítím psychicky úplně oka, ale ono to snad přejde. Jednou. Musí.
    Tenhle box vypadá dobře!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Za po delší době fakt box, kde převažují novinky a málo známé věci. Jen já na něj pořád marně čekám. Už jsem i reklamovala, byla mi přislíbena náprava a pořád nic...:(

    OdpovědětVymazat
  7. Mrzí mě tvoje situace, snad bude brzy všechno v pořádku. :) Jinak tento box se mi moc líbí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)