pondělí 1. března 2021

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ÚNOR 2021




GLISSKUR HAIR REPAIR BIO-TECH RESTORE 250 ml 59,90 Kč

Šampon má velmi zvláštní vůni. Není to taková ta typická sladká květinová či ovocná vůně, jakou u většiny šamponů znám. Vytváří hustou ale přitom jemnou nadýchanou pěnu. Dobře myje vlasy. Provonění vlasů jsem nezaznamenala. Vlasy jsou čisté, lesklé, poddajné a nemastí se rychleji.

K zakoupení: klik zde


LÓRÉAL PARIS CASTING CRÉME GLOSS BARVA NA VLASY 415 LEDOVÝ KAŠTAN 109 Kč

Chtěla jsem vyzkoušet nějakou "dražší" barvu, než si kupuju běžně. Zvolila jsem tedy barvu od Loreal, která mě moc zaujala. Velkým plusem je to, že barva při aplikaci vůbec nepálí na pokožce ani nesmrdí. V balení jsou opravdu kvalitní rukavice a lahvička kondicionéru, který vydrží tak na 3 velké poctivé aplikace. Bohužel výběr barvy se mi až tak moc nevyvedl. Barva je sice krásná, ale není studená, jak jsem si myslela. Takže příště vezmu jiný odstín. Ještě jednu krabičku mám doma, ale jelikož při barvení musím mít barvy dvě, dokoupím k ní ještě jiný odstín a namixuju to.

K zakoupení: klik zde 


AVON ENCANTO FASCINATING BODY SPRAY 100 ml 151 Kč

Tělový sprej s nádhernou a příjemnou vůní. Nicméně pokud ho nastříkám na pokožku, nevydrží vonět moc dlouho. Na oblečení vydrží vonět déle. Používala jsem ho na přestříkávání když jsem byla doma. Vůně je velice krásná a trefila se do mého vkusu.

K zakoupení: klik zde


BIELENDA CBD PLEŤOVÝ KRÉM 50 ml 154 Kč

Pleťový krém má příjemnou až pánskou jemnou vůni. Textura je lehká. Dá se jednoduše rozetřít a poměrně rychle se vsákne do pleti. Zanechává pleť krásně jemnou, vláčnou a dostatečně hydratovanou. Nedráždí oči ani pleť. Opravdu výborný krém pro smíšenou pleť. Byla jsem s ním moc spokojená.

K zakoupení: klik zde









AVENE TERMÁLNÍ VODA 150 ml 157 Kč

Termální voda má výborný velmi jemný rozprašovač. Je skvělá na osvěžení a jemnou hydrataci pleti během dne. Používám ji po aplikaci pleťového krému či po aplikaci pleťové masky. Výborný je také na podrážděnou pleť. Příjemně zklidní a lehce pleť hydratuje a zanechává ji takovou zkrátka pěknou a sjednocenou. Mohu jedině doporučit. Výborný produkt. 

K zakoupení: klik zde


URIAGE EAU THERMALE KRÉM NA RUCE 50 ml 147 Kč

Jeden z nejlepších krémů na ruce, které jsem vyzkoušela. Dostala jsem ho k Vánocům a byla jsem za to moc ráda, protože jsem od této značky chtěla vyzkoušet nějaké kousky. Krém na ruce má výbornou texturu. Rychle se roztírá a takřka okamžitě se vsakuje do pokožky. Můžu si tedy natřít ruce a do minuty dělat vše co potřebuju, aniž bych měla všechno mastné. Přestože se rychle vsákne, výborně hydratuje. Pokožka je vláčná a vyživená. Obalí ruce neviditelným filmem, který vydrží až do umytí rukou. Ale přesto film není normálně vůbec cítit a není mastný. Navíc velice příjemně voní. 

K zakoupení: klik zde


AVON NOČNÍ MASKA NA RUCE LEVANDULE 75 ml 49 Kč

Maska má texturu jako klasický krém na ruce od Avonu. Docela příjemně voní, i když cítila jsem už i povedenější parfemace levandule. Má příjemnou gelovo-krémovou texturu. Příjemně se roztírá a ruce hydratuje středně dobře. Není to nic převratného a extra hydratačního. Ale na natření na noc je to poměrně fajn. I když na zimní období bych snesla i něco výživnějšího.

K zakoupení: klik zde


YVES ROCHER SENSITIVE CAMOMILLE MICELÁRNÍ VODA 50 ml (z adventního kalendáře Yves Rocher 2020)

Moc dobrá micelární voda. Jednoduše odlíčí jak výrazný makeup z očí, tak i z pleti. Nedráždí oči ani pleť. Nevysušuje. Byla jsem s ní moc spokojená a jsem ráda, že jsem jí vyzkoušela.

K zakoupení: klik zde









BALEA HANF TUCH MASK 1 ks 39, 90 Kč

Maska má velmi příjemné plátýnko. Skvěle hydratuje a osvěžuje. Pleť je krásně vypnutá, svěží a projasněná.

K zakoupení: klik zde


GARNIER PURE CHARCOAL PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 49,90 Kč

Hodně napuštěná a příjemně zmatňující pleťová maska. Pleť po sundání jemně lepí, ale nijak závratně. Pleť je osvěžená a sjednocená.

K zakoupení: klik zde


LEBELAGE HYALURONIC COLLAGEN SOLUTION MASK 1 ks 14 Kč

Příjemné plátýnko, hodně napuštěné sérem a příjemná vůně. Moc příjemně hydratuje a krásně osvěží pleť.

K zakoupení: nedohledala jsem


ESFOLIO BANANA ESSENCE MASK SHEET 1 ks 19 Kč

Příjemně voňavá maska s výborným plátýnkem, které skvěle přilne k pleti. Výborně drží a příjemně hydratuje.

K zakoupení: klik zde









GARNIER HYDRA BOMB PLEŤOVÁ MASKA S EXTRAKTEM SAKURA A KYSELINOU HYALURONOVOU 1 kus 49,90 Kč

Hodně navlhčená pleťová maska s příjemným plátýnkem a jemnou vůní. Skvěle přilne k pleti. Výborně osvěží, hydratuje a sjednotí. Pleť je po aplikaci viditelně vyživená a krásně vypadající.

K zakoupení: klik zde


ALVERDE BADE SALZ KOUPELOVÁ SŮL 60 g (z adventního kalendáře Alverde 2020)

Koupelová sůl s příjemnou vůní. Nicméně vůně, přesto že byla příjemná, se mi až tak netrefila do vkusu, znovu bych si ji nevybrala. Sůl jsem použila při pedikůře. 

K zakoupení: samostatně neprodejné - produkt z adventního kalendáře


ALVERDE INTENSIVE HANDCREME BIO GRANÁTOVÉ JABLKO 20 ml (z adventního kalendáře Alverde 2020)

Z krému jsem necítila žádné granátové jablko. Při přivonění cítím velmi výraznou a sladkou čokoládovo-ořechovou vůni. Nebo bych vůni ještě přirovnala k vůni cukroví. Vůně je až moc výrazná a proto jsem tento krém používala zejména na noc. Pokožku příjemně vyživuje a hydratuje.

K zakoupení: samostatně neprodejné - produkt z adventního kalendáře


BIONE COSMETICS ČISTÍCÍ HYGIENICKÝ SPREJ NA RUCE 100 ml 72 Kč

Jeden z mých nejoblíbenějších produktů na čištění rukou venku. Super střička, praktické balení. Velmi příjemná vůně a vysoký obsah alkoholu. Absolutně nevysušuje pokožku rukou. Ruce po aplikaci nemají tendenci tak "divně vrzat", pokud víte co myslím. Já to vrzání rukou po dezinfekci absolutně nesnáším a tento produkt to vůbec nedělá.

K zakoupení: klik zde






FREEMAN KAOLINOVÁ ČISTÍCÍ PLEŤOVÁ MASKA OKURKA A RŮŽOVÁ HIMALÁJSKÁ SŮL 175 ml 149 Kč

Výborná čistící pleťová maska. Skvěle čistí pleť. Pleť je po aplikaci viditelně čistá, sjednocená, matná a velmi jemná a hebká. Tento typ masky zasychá do tvrdé krusty. Mám takové masky moc ráda. Zejména od Freemana. Tato značka masky prostě umí. Pleť je občas po aplikaci jemně červená, ale to do pár minut vymizí. Není nijak podrážděná nebo tak něco. To vůbec ne. Je to následkem zasychání masky. Jediné co mi na masce upřímně vadí je to, že obsahuje drobná zrníčka sole - peeling. Myslela jsem, že neobsahuje peeling když jsem si ji kupovala a že je sůl prostě jen obsahem masky, ale je rozpuštěná. No to byl omyl. Díky obsahu zrníček soli není aplikace tak moc příjemná, jako u jiných masek této značky. Na pleti totiž docela svědí a "pálí" a to mi docela vadí. Je to vždy jen cca první tři minuty, ale i tak mi to prostě překáží. Jinak je sůl jemná a příjemně odstraní šupinky při smývání masky. Příště vyberu určitě další masku, nicméně bez obsahu zrníček soli.

K zakoupení: klik zde


LOREAL ELSEVE FIBRALOGY ŠAMPON VYTVÁŘEJÍCÍ OBJEM VLASŮ 250 ml 90 Kč

Šampon má docela příjemnou vůni. Dobře pění a myje vlasy. Vůně ve vlasech po umytí však cítit není. A nevím čím to je, ale vlasy se po umytí velmi rychle zmastí. Všeobecně s šampony od Loreal mám ve většině tento problém. Né u všech, ale u většiny ano. A toto je jeden z nich.

K zakoupení: klik zde


DERMACOL ZMATŇUJÍCÍ KOMPAKTNÍ PUDR 8 g 99 Kč

Pudr mě velmi příjemně překvapil. Vybrala jsem si nejsvětlejší odstín. Ten je opravdu velmi světlý, ale ne nijak extrémně. Zkrátka si myslím, že bude odpovídat světlým typům pleti. Nemá vůbec odstín do žluta, přijde mi celkem neutrální. Je velmi jemný a výborně se s ním pracuje. Skvěle pleť zmatní a zafixuje makeup. Rozhodně bych ho doporučila. Stojí pár korun a je to opravdu kvalitní a skvělý produkt.

K zakoupení: klik zde


ESSENCE MAKE ME BROW ŘASENKA NA OBOČÍ 3,8 ml 69,90 Kč

Tento produkt už asi nemá cenu komentovat. Kupuju si ho roky. Nejlepší gel na obočí. Dokud se bude vyrábět, budu ho kupovat. Skvělý malý aplikátor. Úžasná studená barva, ale krásně přirozená. Výborně zafixuje a zvýrazní obočí. A stojí neuvěřitelných pár korun. 

K zakoupení: klik zde


GOLDEN ROSE BB CREAM SPF 25 15 ml 40 Kč

BB krém od značky Golden Rose mám už po několikáté. Kryje velmi přirozeně a je skvělý zejména na léto. Vůbec nejde do oranžova - mám nejsvětlejší odstín. Krásně pleť sjednotí. Nezakryje úplně pupínky a další, nicméně to po BBčku ani nechci. Líbí se mi jeho přirozené krytí a přirozený vzhled na pleti. Díky tomu si ho kupuju opakovaně. Navíc nezalézá do vrásek nebo pórů.

K zakoupení: klik zde













GENERICA VITAMÍN C 250 mg 120 tablet 115 Kč

Vitamín C od této značky kupuju opakovaně už několik let. Vyhovuje mi, že jsou to malé tabletky. Je skvělý na podporu imunity na podzim nebo zimu. 

K zakoupení: klik zde


MED PHARMA RYBÍ OLEJ 1000 mg 30 tobolek + 7 zdarma 72 Kč

Pokud máte problém s polykáním velkých tablet, tak tohle si určitě nekupujte. Ty tablety jsou naprosto gigantické a obří, alespoň pro mě. A to s tímhle opravdu problém nemám. Ale vždycky mě i tak děsilo, že to mám polykat. 

K zakoupení: klik zde


MIVOLIS VITAMÍN D3 1000 I.E. 60 tobolek 59,90 Kč

Výborný produkt, hlavně v této covid-době. Vitamín D jím pravidelně už asi dva měsíce. Tento mi vyhovuje díky tomu, že jsou to maličké tobolky, opravdu mini perličky. Navíc za velmi výhodnou cenu. Nemám co vytknout. Koupím si je rozhodně znovu. 

K zakoupení: klik zde











BALEA BEAUTY EFFECT PLEŤOVÁ MASKA 1 ks 29,90 Kč

Maska je velmi příjemná, dobře napuštěná sérem. Dobře přilne k pleti a krásně osvěží a jemně hydratuje.

K zakoupení: již není k zakoupení - limitka


L´ORÉAL PARIS ELSEVE VYŽIVUJÍCÍ ŠAMPON 250 ml 64,90 Kč

Šampon mi moc nesedl svou vůní. Připomíná mi takové old-school vůně, spíš babičkovské a zkrátka ta vůně se mi vůbec nelíbila. Vlasy se mi po něm bohužel více mastí. Jinak příjemně pění a dobře myje. 

K zakoupení: klik zde


NIVEA EXTRA STARK LAK NA VLASY 250 ml 79,90 Kč

Lak má příjemnou vůni a dobrou uhlazující schopnost. Vlasy jsou po něm lehce takové tvrdé na dotek - ale ne nějak hrozně - jen lehce. Jinak jsem s ním byla celkem spokojená.

K zakoupení: klik zde


BALEA MASKA CHOCOLATE DREAM 1 ks 29,90 Kč

Tahle maska je katastrofa. Sice krásně voní - stejně jako čokoládové tělové máslo od Balea, které se dalo dřív sehnat, pokud si ho pamatujete - no nicméně maska není vůbec dobře napuštěná a je skoro suchá. Na pleti tudíž vůbec nedrží. Navíc štípe a nic moc nedělá. Za mě propadák.

K zakoupení: již není k zakoupení - limitka











A víte z čeho mám vážně velkou radost? Z toho, že jsem "spotřebovala" dvoje omalovánky, které jsme si pořídili před dlouhou dobou s přítelem ze srandy, že si je omalujeme. Hecla jsem se a v zájmu redukce psacích potřeb - zejména fixů, kterých jsem měla mraky a chtěla jsem je zredukovat - jsem omalovánky vytáhla a oboje jsem je celé vymalovala. Opět jsem vypsala nějaké fixy totálně do dna a navíc jsem využila i omalovánky, které by jinak skončily nejpravděpodobněji v koši a nepopsané Protože jsme neměli náladu je vybarvovat. Ale nenávidím vyhazovat věci jen tak. Takže teď byly využité na sto procent a navíc mě to upřímně i bavilo. 

Teď už doma žádné omalovánky nemám a z celé té hromady fix mi zbyly už jen asi tři. Už jsem vám v jednom z předchozích článků ukazovala, že jsem vypsala spoooustu fix. Pro někoho blbost - pro mě úžasný pocit. Všeobecně se aktuálně snažím dopotřebovat pootevírané věci a podobně. Čistící prostředky, kosmetiku, svíčky a další. Vrhla jsem se hlavně ale na redukci psacích zásob a jsem ráda, že mi to jde takhle od ruky. Navíc jsem spotřebovala i jednu propisku a dva zvýrazňovače.



JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA ÚNOR? MÁTE TAKY RADOST Z VYPSANÝCH TUŽEK, FIX ČI DOPSANÝCH BLOKŮ A DOMALOVANÝCH OMALOVÁNEK? 


20 komentářů:

  1. Jeeej, ty omalovánky jsou krásné. Taky ráda vybarvuji, ale zatím se mi podařilo vybarvit všechny obrázky jen v jedné omalovánce.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. I very like products from Avon, especially Encanto;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo to je produktů. Musím říct, že jsem tenhle formát ještě u nikoho neviděla a je to super. Já kromě tělového mléka žádné odpadlíky nemám, nakupuju většinou to stejné a ve větších baleních:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neviděla jo? Píše o tom spousta blogerek, akorát pod názvem spotřebováno :) :)

      Vymazat
  4. Páni, spotřebovala jsi toho opravdu dost :) A jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má vždycky radost, když mu dopíše fix :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky,
    na článek jsem se fakt těšila, je to můj oblíbený formát. Já jsem teď dopsala další veliký sešit, tak z toho mám taky radost. V této době mi to jde docela rychle, protože si tam dělám poznámky ke zkoušení, píšu známky z testů, které průběžně opravuji, zapisuji poznámky z online porad a školení. Z tvých produktů toho moc neznám, měla jsem jen plátýnkovou masku Balea a Garnier, obočenku Essence a ty termální vody. Já bych chtěla článek o vypotřebované kosmetice vydat zítra nebo ve čtvrtek, musím to ještě sepsat a nafotit. Dneska ale vyšly nákupy a novinky za únor a je toho zase spousta:-) Stejně jako ty jsem to všechno sečetla a rovnou jsem vyhodila nové letáky do drogérií a katalogy různých kosmetických značek. Teď fakt nesmím...Měj se krásně, Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, jé, tak super, že jsi taky dopsala sešit :) Já si teď v unoru dokoupila jen par drobností z kosmetiky, za peníze z Vánoc ještě :)

      Vymazat
  6. Produkty, které buď neznám nebo jsem nezkoušela. Jedinou tu čoko masku na obličej jsem měla, dostala jsem ji k Vánocům. :)
    Jee, omalovánky. To jsem vždycky milovala. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Spotřebovala jsi toho hodně... - a já z toho nemám vyzkoušené vůbec nic :).
    Taky mám ráda, když se mi povede se něčeho smysluplně zbavit a uvolnit si doma prostor. Teď jsem odnesla tašku vytříděných věcí do charitativního kontejneru, tak jsem byla taky ráda, že doma trochu "odkrámovávám".
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super, taky ráda dávám věci co nevyužiju dál a daruju je nebo prodám :)

      Vymazat
  8. Ahoj, nejvíce mě asi zaujal krém od Avonu a kaolínová pleťová maska Freemann.
    Krásný večer přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  9. Tu masku od značky Freeman mám v plánu si koupit už hrozně dlouho, slyšela jsem na ní jen samé pozitivní recenze a nejspíš neodolám. :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kup, jen mě teda fakt na začátku pálila, ale jinak byla skvělá na účinky :)

      Vymazat
  10. Gel na obočí od Essence se mi v únoru taky povedlo dodělat! :) Jinak si mi úplně připomněla, že jsem si taky chtěla pořídit nějaké ty omalovánky... :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)