pondělí 19. dubna 2021

GLANC BOX - JARO 2021

Krásné pondělí vám všem!

Dnes vám přináším článek s obsahem boxu - konkrétně tedy Glanc boxu jaro 2021. Když jsem box otevřela, tak mi připadalo, že v něm skoro nic není. Prvotní dojem byl tedy nic moc. Ale po tom, co jsem všechny produkty vyndala a prozkoumala, tak se moje prvotní obavy vypařily. Uznávám, že box je seskládaný ze skvělých praktických kousků. Využiju úplně vše, co jsem v něm našla a vše mi udělalo velkou radost. A co bylo tedy obsahem boxu, na to se pojďte podívat.

ZIAJA OLIVOVÝ OLEJ ŠAMPÓN NA VLASY 400 ml / 74,90 Kč
Produkty značky Ziaja si čas od času sama ráda koupím. Konkrétně tento šampon jsem zatím nezkoušela a ráda vyzkouším. Obsahuje až 95% složek přírodního původu a je vhodný především pro suché lámavé vlasy. Slibuje jemné mytí vlasů a pokožky hlavy a napomáhá regeneraci vlasů. Navíc je bez obsahu parabenů a silikonů. Vůni má jemnou a příjemnou. Navíc je to velké balení za super příznivou cenu. 

AUSTRALIAN BODYCARE FACE WASH 100 ml / 349 Kč
Od této značky jsem vyzkoušela Tea Tree olejíček, který mám tedy ještě stále doma a používám ho na pleť, když mi vyskočí nějaký ten pupínek. Jiný produkt od Australian Bodycare jsem zatím nevyzkoušela a proto jsem ráda, že mám tu možnost. Sama bych upřímně po takhle dražším kousku na mytí pleti nesáhla. Protože mi vyhovují levné produkty na mytí obličeje. A nemám tedy důvod sahat po dražších variantách. Gel slibuje jemné mytí a efektivní čištění pleti. Obsahuje Tea Tree a má tedy antibakteriální účinky. Uvidíme, zda bude dobrý a zda mi nebude vysušovat pleť. Jsem na to zvědavá. 

LIRENE PEELING NA OBLIČEJ S MÁTOU 150 ml / 129 Kč
Značku Lirene sama nevyhledávám a nic si od ní nekupuju. Většinou mám produkty od této značky právě v nějakém boxu a nebo je od někoho prostě dostanu. Peeling slibuje účinné odstranění nečistot a příjemný chladivý efekt. Měl by zužovat póry a redukovat maz a lesk pleti. Jelikož je tento produkt vhodný především pro smíšenou a mastnou pleť, je to přesně něco pro mě.

DERMACOL CANNABIS INTIMATE WASH EMULSION 200 ml / 149 Kč
Z kousku od Dermacolu jsem měla asi největší radost a to hlavně kvůli tomu, že jsem chtěla něco z této nové konopné řady vyzkoušet. Jedná se o mycí emulzi pro každodenní mytí intimních partií. Měla by udržovat správné pH a upravovat celkový stav sliznice intimních partií. Dále by měla chránit před vysušováním a podrážděním. Takže pokud bude plnit vše co slibuje, bude to skvělé. Uvidíme. Nicméně intimní gel už v zásobě nemám, takže až mi dojde ten můj aktuální, jsem ráda, že mám už náhradníka.

SEBAMED PRO! AKTIVNÍ OCHRANNÝ KRÉM 50 ml / 599 Kč
Upřímně mě naprosto šokovala cena pleťového krému. Myslela jsem si nejdřív, že asi špatně vidím. Jedná se o aktivní ochranný krém, který pomáhá pokožce zachovat mladistvý vzhled déle a předchází předčasnému stárnutí pleti. Měl by dlouhodobě vyživovat a hydratovat a podporovat regeneraci pleti. Opět - sama bych nejspíš po tak drahém krému nesáhla, protože mám v oblibě levnější, funkční a skvělé pleťové krémy. Ale ráda vyzkouším něco nového a třeba bude tak úžasný, že si ho sama pořídím znovu. 


WC NET STYLECRYSTAL 34,90 Kč
Závěsný blok do WC má inovativní obal s moderním elegantním designem a květinovým vzorem. Ukrývá tabletu uvnitř obalu, aby nebyla zničena vodou. Speciální technologie slibuje super čistící pěnu s aktivním kyslíkem. Jsem na tento kousek zvědavá. Já sama si nejraději kupuju závěsný barvící blog od Brefu. Ten krásně voní a navíc i příjemně zabarví vodu. 

SAVO UNIVERZÁLNÍ DEZINFEKČNÍ SPREJ S VŮNÍ SVĚŽÍHO VÁNKU 200 ml / 119,90 Kč
Dezinfekční sprej se mi opět trefil do vkusu. Zaujal mě už v reklamě a chtěla jsem si ho sama pořídit a vyzkoušet. Sama za sebe si nejraději kupuju Dettol nebo Sanytol. Ale i na Savo ve spreji se moc těším a jsem zvědavá, jaké bude. Slibuje odstranění alergenů, nepříjemného zápachu a dezinfekci povrchů. Je vhodný na tvrdé i měkké povrchy včetně matrací. Nemá zanechávat skvrny.

A mé hodnocení Glanc Boxu jaro 2021? Jednoznačně dávám 5/5. Za mě - v boxu nejsou tentokrát žádné blbosti. Naopak jsem tu našla zajímavé kousky, které využiju a ráda vyzkouším. Nejvíc mě zaujala mycí emulze na intimní hygienu od Dermacolu, Savo dezinfekce ve spreji a mycí gel na obličej. Všechny kousky ráda vyzkouším a jsem na ně zvědavá! 

JAK SE LÍBÍ OBSAH BOXU VÁM? CO BYSTE VYUŽILI A CO NE? 

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 

13 komentářů:

  1. Ahoj Moni,
    taky jsem se bála, když jsem krabici potěžkala, ale nakonec jsem moc spokojená a řekla bych, že je to jeden z nejpovedenějších glanc boxů. Využiji vše, líbí se mi, že tu jsou samá plná balení. Fakt povedený box! Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obsah je opravu super. Já už využila blok do wc, savo a i šampon. Jsem zatím se vším moc spokojená.

      Vymazat
  2. Obsah boxu je úplně super, využila bych všechno.

    OdpovědětVymazat
  3. Já byla taky spokojená - jeden z nejlepších boxů, co jsem měla...

    OdpovědětVymazat
  4. Obsah je super. Z každého rožku trošku. Mňa moc zaujal čistiaci gél na tvár s tea tree olejom. Túto značku mám moc rada, ale netušila som, že robia aj toto. Na ten sa musím pozrieť.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě omrkni. Já jsem zvědavá na to, jaký bude.

      Vymazat
  5. Obsah boxu se mi zdá super, z produktu bych měla radost a všechny bych využila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Obsah boxu je vážně super, produkty by mě moc potěšily! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)