čtvrtek 24. června 2021

BRANDBOOZ BOX - LÉTO 2021

BIG SHOCK! COFFE KONEČNĚ KAFE 39,90 Kč
Já sama sice kafe s kofeinem nepiju, ale kdybych pila, určitě by mě tato novinka zaujala. Navíc jsem ji ani v obchodě či v reklamě nezahlédla. Takže je to pro mě opravdu úplná novinka. Ochutnala jsem trochu vychlazeného kafe od přítele a musím uznat, že je to chuťově velmi dobré. I přítel si ho pochvaloval. 

JACOBS CAPPUCINO ORIGINAL INSTANTNÍ KÁVA 59,90 Kč
Opět ten samý případ. Bohužel tohle vypít nemůžu, protože by mi po tom bylo zle. Nicméně i tak to hodnotím kladně, protože je to zajímavý kousek do boxíku. Cappucino jsem přenechala kolegyni, která ho zajisté vypije a pochutná si na něm.

BABIČČINA VOLBA PIZZA MOUKA cena neuvedena
Mouku přímo na pizzu jsem zatím nikdy neměla. Ráda vyzkouším, protože ráda dělám domácí pečivo či právě těsto na pizzu. Navíc to lze použít třeba i na přípravu foccaci nebo ciabatty. Což bych rozhodně ráda vyzkoušela. Ciabattu jsem již několikrát dělala a ráda bych zhodnotila případný rozdíl v chuti, díky této speciální mouce.

RACIO KNACK SNACK S ČERNUCHOU 23,90 Kč
Naprosto miluju a zbožňuju tyto různé pečené kousky. Od Racia jsem si často kupovala tuším ty samé, akorát v balení, kde byla vanička a byly tam vyskládané. Chuťově jsou tyto úplně stejné. Tak nevím, zda jde jen o nové balení a nebo zda je balení obsahově větší. Nicméně jsou vynikající. Miluju to jen tak na zobání a nebo třeba jako přílohu k nějakému salátu, cottage či tvarohové pomazánce.

EFKO FEFERONY JALAPENO 49,90 Kč
Tento kousek opět potěšil zejména přítele. Já tedy taky ráda vyzkouším. Pálivá jídla mám v poslední době ve velké oblibě. Jen se bojím, aby to nepálilo až moc. Což asi bude. Ale i tak velmi zajímavý kousek do boxu a rádi vyzkoušíme!

BOMBUS RAW ENERGY OAT BIO ENERGY 29,90 Kč
Kaši jsem si vzala do práce na snídani a musím uznat, že byla naprosto vynikající. Zalila jsem ji horkou vodou - většinou kaše dělám s mlékem - ale to jsem v práci neměla. Kaše byla krásně krémová. Má výraznou kakaovo-kokosovou chuť a skvělou konzistenci. Za mě opravdu skvělá kaše s vynikající chutí.

MENTOS ŽVÝKAČKA S LETNÍ MELOUNOVOU PŘÍCHUTÍ 24,90 Kč
Žvýkačky mám raději mentolové, ale i tyto určitě využiju.

ORION PRIBINÁČEK TYČINKA 14,90 Kč
Pár dní před tím, než mi přišel box, jsem tuto novinku zahlédla v Bille a hned jsem musela dvě vzít, abychom s přítelem vyzkoušeli. Na něj byla hodně sladká a jedl ji na dvakrát. Hodně sladká sice je, ale já ji tedy snědla hned a moc mi chutnala. Super kousek do boxu a povedená novinka!

BIRELL ZA STUDENA CHMELENÝ 19,90 Kč
Pivo přenechávám příteli. Já si sice občas skleničku dám, ale on si to určitě užije víc. 

COOL NEALKO RYBÍZ A LIMETKA 19,90 Kč
Nealko pivo si naopak dám ráda. Hlavně teď v létě se bude skvěle hodit k nějakému dobrému obědu nebo večeři. Samozřejmě pořádně vychlazené nebo s ledem :) 

PODRAVKA AJVAR JEMNÝ 46,90 Kč
Ajvar je v boxu již po několikáté a dřív mi to docela lezlo krkem. Ale nyní jsem za jeho přítomnost v boxu docela i ráda. A to hlavně proto, protože přítel chtěl ajvar vyzkoušet. Takže ho nemusíme kupovat. Za mě je to fajn kousek třeba při tvorbě lasagne a nebo omáčky na těstoviny.

Celkově bych box tentokrát zhodnotila na 4/5.








LIBÍ SE VÁM OBSAH BOXU? CO VÁS ZAUJALO NEJVÍC?

*Produkt mi byl poskytnut za ZVÝHODNĚNOU CENU k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci! 
Děkuji www.novinkyschuti.cz 

14 komentářů:

  1. Já jsem byla s boxem celkem spokojená (hodnocení mám už taky na blogu). Nejvíc mne zaujala kaše a Racio. Naopak nevyužiju (ani nikdo v mém okolí instatní kafe).

    OdpovědětVymazat
  2. Mouku na pizzu jsem ještě nikdy neviděla a vypadá super :) Mňam a tu tyčinku pribinacek bych si dala hned :D
    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  3. Tento box se podle mě docela povedl, hlavně ty nápoje by mě hodně zajímaly!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Moni,
    za mě byl box takový průměrný. Drinky v plechovce jsem dala kolegům, slané krekry taky (fakt nenávidím kmín). Kafe udělalo radost tátovi, ten ho hodně pije a kapučíno má nejraději celkově. Zaujaly mě ty mouky na pizzu, určitě to v létě vyzkouším.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se těším až mouku vyzkouším, ráda dělám domácí pečivo :)

      Vymazat
  5. Ahoj, boxík se skutečně povedl, tentokrát je to super! Mohu se zeptat na to kafe Super shock? Jak silné je - bylo, není uvedeno na obalu či v letáčku? nějak se nám nepodařilo dohledat. Moc díky. Krásné odpoledne. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přítel mi říkal, že bylo klasické. Ani ne moc silné, ani málo. Takový střed :)

      Vymazat
  6. Tak tenhle box by mě velmi potěšil, hlavně to cappuccino bych si dala! :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)