středa 18. května 2022

ZVELEBOVÁNÍ DOMOVA S TISKARIKEM


Krásnou slunečnou středu vám všem! Jak jsem vám už před nějakou dobou psala, stěhovala jsem se minulý rok k novému příteli do domečku. Od té doby se to tu snažím nějak zvelebovat a udělat z toho ten pravý domov. A k tomu patří samozřejmě různé dekorace, ale i fotky. I proto jsem byla nadšená, když jsme se dohodli se stránkou tiskarik.cz na spolupráci. Už několikrát jsem si nechávala vyvolávat fotky z různých internetových stránek. Vždy byly fajn, pěkné, ale musím narovinu přiznat, že na této stránce, se kterou mám nyní spolupráci, jsou ty fotografie opravdu za hubičku a kvalitou taky skvělé. Například fotky, které jsem si nechala tisknout do rámečků o velikosti A4, na tomto e-shopu vyjdou na cenu 28,90 Kč. Já si je nechávala dříve tisknout za 80 Kč až 90 Kč / kus. A to je tedy už velký rozdíl. 

Celá objednávka přišla v krásných brandovaných obalech a přišla rozdělená do 3 balíčků, aby se nic nepoškodilo. Jak jsem už psala výše, nechávala jsem si tisknout fotky o rozměru 20cm x 30cm, kdy jedna tato fotka vyšla na 28,90 Kč (klik zde). Některé fotky jsem měla z foťáku, ty mají samozřejmě dobrou kvalitu. Ale tiskla jsem fotky i z telefonu, kde mi na stránce psalo, že je kvalita fotky nízká. I tak jsem to ale riskla a fotky z telefonu nechala vytisknout. A upřímně bych vůbec nepoznala, které jsou ty se "špatnou kvalitou". Takže za mě opravdu spokojenost. Co jsem taky nikdy neviděla, aby mezi jednotlivými fotkami byla nějaká výplň. Z tohoto e-shopu mi byly zaslány fotky a mezi každou z nich byl ještě i papír, aby se fotky nepoškodily. Jak jsem již psala v úvodu, fotky jsem si nechávala vyvolávat několikrát. Ale takto precizně zabalené mi teda nikdy nepřišly. O to větší bylo mé nadšení. Jak z ceny, tak z kvality tisku a i ze samotného zabalení. Fotky jsem umístila do rámečků, které jsem si koupila za pár kaček v Pepcu. Tam kupuju rámečky nejraději.




Na stránce tiskarik.cz si můžete nechat vytvořit i upomínkové předměty, jako je třeba hrneček (klik zde). Já jsem si vybrala plecháček (klik zde). A proč? No důvod je prostý. Žádný plecháček jsem nikdy neměla. A říkala jsem si, že by to mohla být fajn výbava třeba někam na výlet, kde bude třeba nějaký léčivý pramen. Skoro nikdy totiž s sebou nemáme nic, do čeho bychom si mohli vodu načepovat. A protože při našich výletech necháváme čičinu doma, udělala jsem plecháček s jejími fotkami. K tomu jsem vybrala decentní vzor, který už měli na e-shopu v šabloně a zvolila jsem stříbrný okraj plecháčku, který mi k tomu seděl nejvíce. Provedení parádní a těším se, až ho s sebou vezmeme na nějaký ten výlet :)

Dále si zde můžete vytvořit například i kalendář (klik zde), fotoknihu (klik zde) či fotoobraz (klik zde), který jsem si vytvořila i já sama. Můžete si vybrat z mnoha velikostí. Já si vybrala obdélníkový a chtěla jsem vyzkoušet i klasicky čtvercový. Opět nemůžu jinak, než pochválit. Jak i z fotek můžete vidět, provedení je opravdu velmi kvalitní. Samotné plátno je moc pěkné a pevné. Zadní díl nádherně voní po dřevu. Já vím, to není vůbec důležitá informace. Ale i když si koupím nový nábytek, tak tu krásnou vůni dřeva prostě miluju a užívám si jí. Takže to byl pro mě takový bonus. Zpracování za mě tedy na jedničku. Nemám co bych vytkla. Obrazy nám už krásně zdobí chodbu, do které jsem je měla v plánu dát. 

Celkově jsem tedy s objednaným zbožím moc spokojená a nemohu jinak, než pochválit. Určitě si zde objednám v budoucnu i sama a nechám si vytvořit i nějaký kalendář a podobně - třeba jako dárek k Vánocům. A až se mi opět nasbírají nějaké krásné fotky, nechám si je ráda vyvolat právě zde. Tak doufám, že jsem vám dala dnes dobrý tip, kde si nechat vyvolat fotky a nebo vytvořit jiné fotodárky. Škoda, že jsem na tento e-shop nepřišla dřív i já sama. A jak se líbí plecháček a fotoobraz vám? Dejte mi vědět dolu do komentářů, co na to říkáte :)






JAKÝ VÝROBEK SE VÁM LÍBÍ NEJVÍC?
NECHÁVÁTE SI TAKY VYVOLÁVAT FOTKY?

*Produkty mi byly poskytnuty ZDARMA k vyzkoušení. NEJEDNÁ se o placenou spolupráci.
Děkuji www.Tiskarik.cz


4 komentáře:

  1. Krásné vzpomínky :) Moc se mi líbí takovéto upomínkové předměty z vlastních fotek, sama jsem nechávala na Tiskaříkovi vyrobit pexeso s našimi fotkami :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Zdi už máme v podstatě plné, z plechu piju nerada, ale plánuju fotoknihu z našich výletů. Jen najít čas a vybrat fotky...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)