čtvrtek 1. září 2022

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - SRPEN 2022


Teda to ale letí! Pamatuju si, že před chvílí začínaly prázdniny. A teď už je prvního září a děti se vrací do lavic. Léto uteklo enormní rychlostí. Popravdě jsem ráda, že už nechodím do školy. A děckám to vůbec nezávidím :D A protože je dnes první den nového měsíce, připravila jsem si pro vás ukázku toho, co jsem za srpen 2022 stihla dopotřebovat z kosmetiky. Tak jdeme na to! Za srpen jsem spotřebovala celkem 22 kousků.

Secret sprej má nádherné balení. Samotný obal se mi vážně hodně líbí. Jedná se však o klasický průměrný deodorant ve spreji. Má nádhernou vůni, ale účinky má středně dobré. Nic extra jsem na něm nezaznamenala. Dove deodorant s vůní jablečného květu jsem kupovala za výhodnou cenu v Německu. Má příjemný rozprašovač a příjemně jemně voní. Účinky má určitě lepší, než předchozí sprej Secret. Všeobecně mám deospreje od Dove moc ráda a určitě jsem nekoupila naposled. Lactacyd intimní mycí gel má velmi praktické balení s pumpičkou a příjemnou nedráždivou vůni. Velmi dobře myje, intimní oblast nedráždí a nevysušuje. Sprchový gel Tesori d Oriente Forest Ritual jsem našla v nějakém boxu. Má krásný obal a příjemně voní. Miluju vůni jehličí a lesů a tohle voní hodně podobně. Řekla bych, že je to taková unisex vůně. Ale trochu víc pánská. No a já jsem ho stačila použít jen 2x, protože ho jinak sdělal přítel, kterému příjemně voněl. 


Ústní voda Pasta del Capitano patří mezi ty levnější a je moc příjemná. Nijak extrémně neštípe a zanechává příjemný svěží pocit. Pěnové mýdlo od Isana má velmi pěkný obal, příjemnou květinovou vůni a je to pro mě větší zábava, mýt si s ním ruce, než s klasickým tekutým mýdlem. Škoda jen, že jsem měla kus, který měl trochu porouchanou pumpičku. Fresh juice peeling čokoláda a marcipán je nutnost pro každého, kdo miluje v kosmetice vůni čokolády. Tohle je tak božsky voňavý produkt! Neskutečně moc jsem si užívala každé jeho použití. Jedná se o hrubší peeling, který krásně odstraní odumřelé kožní buňky, pokožku provoní a zároveň ji nevysuší. Rozhodně si ho pořídím někdy znovu. Dove kuličkový deodorant má velmi příjemnou vůni, v podpaží nelepí a ochrání cca na 6 hodin. 

Barva na vlasy Garnier Color Naturals Creme je moje stálice už roky. Když nevím, po jaké barvě na vlasy sáhnout, vezmu tuhle. Je často i v akcích či slevě. Tyto dva kusy jsem pořídila asi za 40 Kč v Globusu, kde byly ve výprodejovém stojanu. Odstín 4.12 mi skvěle sedl. Je to moc pěkná přirozená hnědá barva se studenými tóny. No, abych byla upřímná, chtěla jsem si vlasy zesvětlit, ne si je zase obarvit na tmavo. Ale když jsem si uvědomila, jak moc bych si vlasy zničila a když okolo sebe vidím, jak moc zničené vlasy mají holky, které si je odbarvují, řekla jsem si nakonec, že do toho nepůjdu. Určitě mě to zas někdy chytne a budu to chtít zkusit, ale teď jsem od toho dala ruce pryč. Barva mi teda chytla skvěle, jako vždy. Jediné co, tak při aplikaci hodně smrdí. Vůně od Avonu Eve Elegance je poměrně příjemná, ale není to typ vůně, kterým bych byla nějak ohromená a musela si ji koupit znovu. Pleťové sérum Bioderma Hydrabio je skvělé. Opravdu jsem si ho oblíbila. Je hodně znát účinky na pleti. A to zejména právě hydratace, kterou sérum slibuje. Úžasně hydratuje pleť a efekt je vidět již po jedné aplikaci. Příjemně se roztírá, vůbec nelepí a pleť ani oči nedráždí. Určitě si ho pořídím znovu.



Krém na ruce CeraVe je objev letošního roku. Je to krém bez nějaké vůně, ale zato se skvělými účinky. Úžasně hydratuje pokožku rukou. Zvládne i velmi vysušenou a popraskanou kůži. Ještě než jsem první kousek spotřebovala, objednala jsem si další. Určitě to bude moje stálice. Hlavně na zimu a na podzim bude skvělý. To mám ruce hodně vysušené. Není ani nějak enormně drahý. Není to teda krém na pajdu, ale za ty účinky, které má, nelituju ani koruny. Řasenka od Golden Rose 3D Fantastic Lash dělá pěkné řasy a dobře je odděluje. Má menší zajímavý kartáček, kterým se dobře líčí i krátké spodní řasy. Řasenka od Dermacolu má už ošoupaný název a netuším, jak se jmenuje. Má klasický kartáček a dobrou konzistenci. Řasy až tak moc dobře neoddělí, ale pěkně je prodlouží a udělá výrazný efekt. Znovu bych si ji ale sama nekoupila. Našla jsem ji v nějakém boxu. Raději mám řasenky s menším a plastovým kartáčkem, než s tímto klasickým.

Chladící pleťová maska je vážně osvěžující, velmi příjemně voní a skvěle hydratuje. Garnier Hydra Bomb je úžasná. Psala jsem vám o ni už několikrát. Isana pleťová maska se sovou má krásný hravý potisk. Vždycky mě baví, když má pleťová maska něco "navíc" a má takhle krásný zábavný potisk. Tahle měla samozřejmě sovičky. Příjemně voní a hydratuje průměrně. Balea hydrogelové polštářky pod oči jsou super osvěžení očního okolí. Kupuju pravidelně a používám je moc ráda. 

Philip Kings elasticizer jsem našla v boxu. Dala jsem si ho na vlasy podle postupu, před mytím. Nechala jsem ho působit asi hodinku. Pak jsem vlasy umyla běžným způsobem. No, popravdě jsem žádný extra efekt neviděla. Vlasy byly teda krásně lesklé, ale to je tak všechno. Sůl do koupele s vůní jablek a skořice jsem otevřela minulý rok na Vánoce. Ano, čtete správně. Měla jsem ji otevřenou třičtvrtě roku :D. Minulý rok jsem spotřebovala polovinu sáčku a druhou polovinu jsem měla zavřenou a připravenou na podzimní nebo zimní období v tomto roku. A teď jsem si sůl moc užila. Použila jsem ji, když bylo zrovna sychravo a pršelo. Nádherně a silně voní po jablkách a skořici. Výrazně obarví i vodu. Isana maska na ruce mě v Rosmannu moc zaujala a protože nebyla drahá, vzala jsem si ji na zkoušku. Jedná se o dvě "rukavice", které mají plátýnko, stejně jako plátýnková maska na obličej. Jsou napuštěné nějakým výživným krémem. Nechávala jsem si je na rukách cca 30 minut. Velmi příjemně voní a ruce jsou příjemně vyživené a hydratované.  



KOLIK KOUSKŮ JSTE ZA SRPEN SPOTŘEBOVALI?

4 komentáře:

  1. Já spotřebované produkty ještě nemám spočitané, ale určitě jich budu mít míň než ty. Tipuju tak lehce před desítku, což na mne celkem dost (většinou se ani k té desítce nedostanu). Od CeraVe znám hydratační krém (měla jsem vzorky k testování) a byla jsem s ním spokojená. Možná kouknu v lékárně i po tom krému na ruce.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Moni,
    dneska vyšel člnek o mých spotřebovaných produktech a mám jich 70:-D Znám sprchový gel Tesori a moc mi voněl. Eve Eleganci jsem zrovna dneska načala, je to moje oblíbená vůně. Od Cerave jsem měla vzorky krému a byla jsem spokojená. Znám i masky Isana a byly fajn, naopak mi už vůbec nevyhovují masky Balea. Vždy mě nalákají obalem, ale ten samotný produkt byl na nic.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem! To je hustý, tobě došla snad celá kosmetická zásoba, ne? :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)