úterý 4. října 2022

TESTOVÁNÍ AVIVÁŽE SILAN FRESH SKY

Krásné úterý vám všem! Dnes tu mám pro vás jen rychlo-článek, který se bude týkat aviváže Silan Fresh Sky, kterou jsem získala k testování.

Jeden z projektů, který mě zaujal, byl právě s touto aviváží. Aviváž používá většina z nás a já nejsem výjimka. Navíc nejvíc miluju modře zabarvené aviváže, protože mám pocit, že ty voní vždy nejlépe. Máte to taky tak? :D Určitě jsem vám to už i mnohokrát psala a nebo říkala ve videu. No a měla jsem štěstí, protože po registraci do projektu jsem byla vybrána a aviváž mi byla zaslána na testování. Byla to vážně rychlovka a za pár dní jsem si ji mohla vyzvednout a začít testovat. Získala jsem tedy 1 aviváž v klasické velikosti plus 10 vzorků pro rodinu a přátele, aby ji mohli také vyzkoušet, což je za mě super! Určitě dám vzorky mamce, aby zkusila a posoudila!

Aviváž slibuje dodání hebkosti a dlouhotrvající vůně. A to díky unikátní technologii udržitelného parfému s konceptem 24/7. Mohu potvrdit, že prádlo voní vážně božsky. Krásně intenzivní a typicky avivážová vůně. Nemám vůbec, co bych vytkla. Aviváže stačí maličko. Má vydržet až na 36 pracích dávek. Za mě tedy super! Pokud milujete typicky avivážovou vůni, vyzkoušejte. Budete nadšeni :)















TAKY MILUJETE MODRÉ AVIVÁŽE?

4 komentáře:

  1. Silan ako aviváž moc nemusím a ten modrý mi nevonia

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, taky jej mám a je super, všichni okolo, co jsem je podarovala vzorky si ho chválí. ☺♥ Je to taková klasika a sázka na jistotu.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)