sobota 21. ledna 2023

VÝLET 1/2023 - ROZHLEDNA NA PROSEČI

Krásnou sobotu vám všem! Do roku 2023 jsem si dala předsevzetí, že bych ráda více fotila venku. Zejména naše společné výlety. Ani ne tak mě a přítele, i když to samozřejmě taky. Ale spíš přírodu a věci kolem nás. Tak uvidíme, jak se mi to povede. Většinou si totiž nevzpomenu a nechám foťák doma. Tak mi držte palce, ať ho nezapomínám. Mimochodem, dáváte si nějaká předsevzetí? Já většinou ano. Baví mě to. I na tento rok jsem si jich pár dala. Zajímalo by vás, jaká předsevzetí to jsou? Pokud ano, napište mi to do komentáře a pokud se vás najde více, které by to zajímalo, sepíšu o tom článek :) Počasí bylo jako na jaře nebo na začátku podzimu. Bylo příjemně teplo, tuším, že kolem 12 stupňů. Takže paráda na výlet!

Dnešní článek bude tedy čistě o fotkách. Moc textu tu nenajdete. Ale můžete se pokochat tím, co jsem nafotila při našem prvním výletu v roce 2023. Vydali jsme se na Rozhlednu na Proseči, kde jsem už sice byla, ale je to tam moc pěkné. Hlavně ta okolní příroda. Mysleli jsme si, že tam pár lidí bude, ale nakonec tu byla 1.1.2023 i otevřená restaurace a lidí tu bylo na výletě vážně hodně. A v restauraci taky. Nahoru na rozhlednu jsme nešli. Pokoukali jsme se jen po okolí. Mimochodem, jelikož jsme vánoční dovolenou proleželi u televize, byl to fakt záhul, i když jsme šli jen pár kiláčků. Budeme si zase muset zvyknout chodit, protože naše fyzička je na bodu mrazu :D Abychom byli na jarní a letní výlety připraveni! A jak to máte po svátcích vy? Teď už si pojďte užít to, co jsem nafotila a já se zase těším u dalšího článku. Mějte se krásně!











Navštívili jste někdy tuto rozhlednu?

10 komentářů:

  1. Moniko, hezké fotky i rozhledna, na které jsem zatím nebyla. Ale mám rozhledny jako výletní cíl moc ráda. My byli na výletě taky na Nový rok :) (v Tuchorazi, kde je pozůstatek tvrze).
    Předsevzetí si nedávám, ale článek o těch tvých si ráda přečtu.

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhlednu vůbec neznám, ale fotky jsou moc pěkné :) My jsme ještě s přítelem tento rok na žádném výletě nebyli :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, rozhlednu vůbec neznám, ale fotky se ti moc povedly. Já skrze nějaké chození stále léčím vazy, tak tomu moc nedám, ale ráda bych jak to půjde fyzičku trochu zlepšila.

    OdpovědětVymazat
  4. To musela být příjemná procházka, hned bych někam vyrazila. :) Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Moni,
    já jsem nikdy na Liberecku nebyla, takže ani na Proseči jsem nikdy nebyla. Celkově moc rozhleden navštívených nemám, nevím, čím to je. Taky bych chtěla letos podnikat více výletů, tak snad se zadaří...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)