středa 15. března 2023

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ÚNOR 2023


1. Guhl Langzeit Volumen šampon 250 ml / 139 Kč
Šampon hodně pění a dobře odstraní nečistoty i stylingové přípravky z vlasů. Zároveň však vlasy nevysuší. Neměla jsem problém ani s nadměrným maštěním vlasů. Příjemně voní - za mě je to typická a příjemná šamponová vůně. Ničím mě ale nějak extra neoslnil, ale na druhou stranu ani nezklamal.

2. BLEACH Conditioner 75 ml / (plné balení za 350 Kč)
Kondicionér má nádhernou vůni. Kdyby byla podobná vůně v parfému, pořídila bych si ho. Vlasy hezky vyživuje a hydratuje. Zanechá je jemně provoněné velmi příjemnou vůní. Po aplikaci se mi rychleji nemastí. Vypadají celkově hezky zdravě, leskle a uhlazeně.

3. Nivea antiperspirant Black and White Invisible 150 ml / 50 Kč
Antiperspirant je taková klasika. Nemyslím si, že by byl vhodný pro extrémní fyzickou zátěž. Je to průměrný a dobrý sprej s příjemnou vůní, který při každodenních činnostech dobře ochrání.

4. Fa Coconut milk sprchový gel 400 ml / 95 Kč
Sprchový gel má velmi krásnou kokosovou vůni, která mi připomíná léto. Opravdu velmi povedená parfemace. Velmi dobře pění, pokožku nijak zvlášť nevysušuje.


5. Organic DEO NATURAL Naturalis Organic Beauty 50 ml / 249 Kč
Deodorant mě moc překvapil. I když se jedná o deo bez hliníku a jedná se o jeden z těch přírodních, má dobrou výdrž. Nejen že nádherně voní, což byla první věc, která mě moc překvapila. Ale pyšní se také slušnou výdrží. Nevím, jestli to bude na extra parné letní dny, nicméně na běžné denní nošení bych asi neměla co vytknout. Pokud sháníte přírodní variantu bez hliníku, mohu s čistým srdcem doporučit.

6. Figenzi amazing line EDP 30 ml / 26, 90 Kč
Parfemovaná voda má velmi zajímavou vůni, která mě okouzlila na první ovonění. Zaujala mě i cena a proto jsem si ji vzala. Výdrž vůně je slabší. I když se jedná o parfemovanou vodu, tak nevydrží vonět z pokožky moc dlouho. Z oblečení voní i několik dní.

7. Saloos regenerační sérum na rty 7 ml / 130 Kč (*barter spolupráce)
Sérum na rty je velmi jemné. Hydratační schopnost má fajn. Vydrží opravdu velmi dlouhou dobu. Já ho používala nejen na rty, ale i na nehty a na kůžičku. Asi do poloviny balení jsem sérum používala na rty a následně na nehty. Ty díky obsahu olejů velmi kvalitně vyživuje a hydratuje.

8. Lilien dezinfekce na ruce 100 ml / 60 Kč
Dezinfekce není lepivá, lze ji rychle rozetřít, příjemně voní a vydrží dlouho. Za mě je to super kousek!


9. Moroccanoil šampon a kondicionér / vzorek 
Spotřebovala jsem konečně i vzorek šamponu a kondicionéru, který jsem měla jako dárek, k nějaké objednávce. Bohužel mě ani jeden nenadchnul. Po šamponu se velmi rychle mastí vlasy. Kondicionér mi přijde nic moc. Trochu vlasy uhladí a mírně vyživuje, ale nic převratného. Určitě bych si to díky vyzkoušení vzorku sama nepořídila.

10. GLISS 7 sec kondicionér / vzorek
Kondicionér hezky voní, vlasy dobře vyživuje. Po vysušení jsou lesklé, hebké a jemné.

11. Let´s avocuddle pleťová maska 15,90 Kč
Příjemná pleťová maska s jemným plátýnkem a průměrnou hydratační schopností. Má menší otvor na oči, takže pokud nemáte rádi masky, které jsou blízko očí, asi pro vás nebude.

12. Isana oční maska 27,90 Kč
Oční maska příjemně a intenzivně chladí oční okolí. Hydratuje jemně, ale je znát, že jsem si něco aplikovala. Za mě příjemný relax. 




CO VÁS ZAUJALO NEJVÍC ?

A JAKÁ JE VAŠE ÚNOROVÁ SPOTŘEBA ?

4 komentáře:

  1. Zaujal mne deodorant, jsem zvyklá používat kuličková provedení a chci právě vyzkoušet něco bez hliníku. Já jsem v únoru spotřebovala asi 14 kousků, ale je to ovlivněné tím, že dávám pryč nedopotřebovaný kondicionér a masku na vlasy, které mi nevyhovovaly, a taky letité holítko.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten deodorant od Nivei používám také a velmi mi vyhovuje, miluju tu vůni. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)