pátek 21. dubna 2017

LIRENE - NORMALIZUJÍCÍ MATUJÍCÍ KRÉM

Krásný den vám všem! Nedávno jsem se zapojila do projektu, kde mohlo 300 lidí vyhrát testování výrobku od značky Lirene, dle typu pleti. Jelikož mě testování nové kosmetiky velice baví, zapojení pro mě byla samozřejmost. O to větší překvapení pro mě by bylo, že mi o několik dní později přišel email, že jsem testování vyhrála.

Balíček, který mi přišel, byl krásný. Krabice s nápisem značky Lirene, obrázkem a také s nápisem, že se výrobek bude testovat. Po otevření na mě vykoukla brožurka, sleva do drogérie Teta na kosmetiku Lirene, což mě velmi potěšilo. Dále zde byla spousta papírových bílo-modrých útržků, aby se výrobek dopravil v pořádku. No a samozřejmě byl v balíčku i krém v originální krabičce, na který jsem se tak moc těšila!  



Krém má krásnou a přehlednou krabičku, kde je na spodní části viditelně napsané složení. Na boku krému je pak popis, na co je krém určený. Jelikož jsem majitelka mastné pleti, vybrala jsem si samozřejmě matující krém. Konkrétně se jedná o normalizující matující krém. Dle popisu obsahuje matující mikrohoubičky, které poskytují matující efekt na pleti. Dále obsahuje řasu, která obsahuje vitamíny, aminokyseliny a má vytvářet tonizaci pleti, hydrataci a vyhlazení vrásek. Allantonin, který krém také obsahuje, je vhodný pro obnovu a stimulaci tkání. Pleť by měla být po použití krému hydratovaná, bez mastného lesku a vypadat zdravě. Nanášení krému by mělo být samozřejmé pouze na dokonale vyčištěnou pleť. Používat se může ráno i večer.

Krém má pěkné a bytelné plastové balení s bílým víčkem, které obsahuje jemný stříbrný shimmer. Víčko je v kombinaci se světle modrým průhledným obalem, který se mi velmi líbí. Nápisy na balení jsou opět přehledné. Je zde napsáno, o jaký krém se jedná, kolik má ml, kde byl vyroben a odkaz na webové stránky.

Po otevření krému na mě vykoukla gelovito-krémovitá textura, s příjemnou a jemnou vůní. Vůně mi připomíná jemně vonící květiny. Nic výrazného. Jelikož má krém gelovito-krémovitou konzistenci, tak se velmi dobře roztítá. Při roztírání vytváří krásně chladivý efekt. Myslím si, že to bude skvělé hlavně na léto. Během pár sekund se vstřebá do pleti a nezanechá mastný nebo lepivý efekt. Není problém nanést krém i na oči. Nedráždí ani oči a ani oční okolí. Pleť je po nanesení krému krásně hydratovaná, matná a vypadá zdravěji. To bude způsobeno nejspíše tonizací, jelikož pleť vypadá opravdu zdravěji a na pohled sjednoceně. Co se týče hydratace, řekla bych, že je hodně dobrá. Určitě bych krém zařadila do kategorie střední vyšší.

Krém používám nejraději na vyčištěnou pleť a to po ránu, před aplikací makeupu. Po nanášení makeupu mi na obličeji nic neoxiduje a krém se s makeupem skvěle snese. Navíc je skvělé i to, že díky rychlému vstřebávání krému nemusím dlouho čekat, než by se krém vstřebal, ale můžu prakticky ihned nanášet makeup. A to je určitě skvělé pozitivum, protože skoro nikdo nemá po ránu moc času nazbyt, že?



Celkově bych krém tedy zhodnotila kladně. Na mou mastnou pleť mi velice vyhovuje. Díky mírně chladícímu efektu bude skvělý na léto. A to i díky jeho nemastnému složení a rychlému vstřebávání. Matující efekt v létě uvítají určitě všichni, kteří mají mastnou pleť. A to že já ji mám v létě tedy extrémně mastnou!

Děkuji za možnost otestovat krém Lirene a podělit se o svůj názor na něj!

Znáte Lirene? Máte od této značky něco? Zapojili jste se taky do soutěže o testování?

12 komentářů:

  1. Krémik vyzerá veľmi dobre, od Lirene som mala pleťovú vodu a bola fajn. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem se zapojila a vybrala jsem si na svou pleť krém na suchou pleť a je hodně mastnej a to mi vyhovuje, že mou pleť vyživí

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem se zapojila a chystám recenzi :-) Každopádně mě značka Lirene příjemně překvapila

    OdpovědětVymazat
  4. Túto značku vôbec nepoznám, čo ma aj celkom mrzí. Na druhej strane nevyzerá vôbec zle a ten normalizujúci krém by som možno vyskúšala aj ja :)

    Čo je dobré to musím mať :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na značku som počula už veľa chvály, ale zatiaľ som nemala možnosť vyskúšať žiadny produkt :) Teším sa až sa mi dostane do ruky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky ho mám a jsem s ním moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)