úterý 26. prosince 2017

SPOTŘEBOVÁNO ZA MĚSÍC LISTOPAD 2017

Krásné úterý vám všem. Tak a je po Vánocích! Tento rok jsem si nakoupila dárky i jídlo předem, takže jsem měla vše připravené a nemusela jsem na poslední chvíli nikde lítat, což budu určitě praktikovat i příští rok, protože to bylo jednoduše super. Co se týče dárečků, dostala jsem takřka vše co jsem chtěla. Některé dárečky mě potěšily hodně moc a určitě je budu hojně využívat. Věřím, že i ostatním, jsem dárečky udělala radost naopak zase já. A protože se už blíží konec měsíce a já pozatím nebyla schopná sepsat a vydat spotřebováno, přesto, že nafocené ho mám už delší dobu, dnes jsem se na to vrhla. Nyní by měl být článek o spotřebovancích za prosinec, ale jdeme na souhrn za listopad. Věřím, že prosinec stihnu sepsat a vydat začátkem ledna a pak už budu pokračovat dále a pravidelně.


1. AVON BÁZE POD OČNÍ STÍNY (79 Kč/3 g) - je báze, která měla silikonovo-krémovou texturu, dala se na oční víčko snadno nanášet. Oční stíny zanechala na víčkách s prodlouženou výdrží cca 4-5 hodin. Poté se stíny začaly slévat do vrásek. Ve velkých vedrech báze vydržela méně a když bylo chladno, někdy vydržela naopak déle a více. Jelikož jí stačilo opravdu malé množství, nedala se spotřebovat a to přesto, že jsem ji měla doma asi rok. Už se však změnila konzistence a začala být taková divná, tak jsem se ji rozhodla vyřadit.

2. MAYBELLINE LASH SENSATIONAL (179 Kč/9,5 ml)- je proslulá řasenka, kterou vychvalovala už snad každá blogerka a youtuberka. Byla vážně skvělá. Krásně produžovala a zahusťovala řasy a udělala kolikrát takový menší efekt umělých řas. Mě více vyhovuje když malinko "vyschne".

3. DERMACOL 16H LIPSTICK (210 Kč/4,8 g) - je rtěnka, která má na rtech vydžet 16 hodin. Upřímně, nevydržela. Ale přesto to byla jedna z nejlepších a nejlépe držících rtěnek, které jsem doma měla. Po nanesení na rtech vytvořila krásnou a výraznou barvu. Po několika hodinách (někdy dříve, když jsem jedla, pila..) se začaly tvořit ve středu rtů hrudky a začaly opadávat. Po rtěnce tam následně nebylo ani stopy a byla třeba doupravit a rtěnku ve středu rtů doplnit. Pokud jsem chtěla rtěnku celou odstranit a nanést znovu byl to trochu problém, protože z většiny rtů dolů nešla a mou snahou o sundání začala žmolkovat a drolit se. Nicméně vydržela celodenní nákupy i večerní akce. Takže jsem s ní byla i přes kratší výdrž - než výrobci garantují - spokojená a pořídila bych si ji znovu a to hlavně i kvůli odstínu, který byl perfektní. 

4. C-THRU EMERALD SHINE (140 Kč/50 ml) - je vůně, kterou dostávám snad pokaždé na Vánoce. Je to jedna z takových oblíbených klasik, která má obzvláštněné balení malinkými kuličkami uvnitř, což dělá flakon a celkový dojem z vůně zkrátka zajímavější. 


5. B.U. IN ACTION (vzorek z časopisu) - malý kabelkový vzorek B.U. deodorantu, který měl moc krásnou vůni a hodil se skvěle na cesty.

6. BIODERMA HYDRABIO (350 Kč/500 ml) - jedna z nejlepších micelárních vod, které jsem vyzkoušela. Rychle a snadno odličuje. Pleť zbytečně neodmašťuje. Pleť také nedráždí a nedráždí ani oči. Za mě jednička!

7. BALEA ULTRA POWER 5 LAK NA VLASY (13 Kč/150 ml?)
Jednoduše malý a cestovní lak na vlasy, který jsem kupovala v Německu. Byl fajn, vlasy krásně uhladil, dodal jim lesk a zafixoval je.

8. AVON CHERISCH SPRCHOVÝ GEL (59 Kč/150 ml)
Vůni Cherisch od Avonu naprosto miluju a kupuju si jí (nebo spíše dostávám) neustále dokola. Sprcháč voněl naprosto krásně, totožně a bylo fajn se s ním sprchovat. Nicméně si myslím, že kdybych nepoužívala tělové mléko po spchování, že by trochu vysušoval.


9. VADEMECUM ULTRA FRESH ZUBNÍ PASTA (35 Kč/75 ml) - jedna z nejlepších zubních past, jaké jsem kdy měla. Opravdu dobře vyčistila zuby a zanechala svěží pocit v ústech. Výborně odstraňovala takový ten nepříjemný "povlak" ze zubů a to asi na nejdelší dobu ze všech past, co jsem kdy měla.

10. PIG-NOSE CLEAR ČISTÍCÍ PÁSKY NA NOS Z EBAY (99 Kč/10 ks)
Jedny z nejlepších čistících pásků na nos, které jsem měla. Navíc měly překrásný obal a byly jednotlivě balené. Za mě super! Vytahaly hromadu nečistot a vydržely dlouho.

11. a 12. VZORKY - sprchový gel, který moc krásně a příjemně voněl. Měl velice výraznou orientální vůni a možná bych si plné balení i koupila. Z časopisu jsem zase měla možnost vyzkoušet parfém, který mi také vůní velmi sedl a moc se mi líbil.


13. BLUEBERRY PLÁTÝNKOVÁ MASKA NA OBLIČEJ Z ALIEXPRESS (20 Kč/ 1 ks)
Příjemně vonící pleťová maska, se kterou byla radost relaxovat. Na pleti byla příjemná, nepálila a jemně hydratovala.

14. BIOAQUA SNAIL PRIME PLÁTÝNKOVÁ MASKA NA OBLIČEJ Z ALIEXPRESS (21 Kč/1 ks)
Příjemná maska, která hydratovala, byla hodně napuštěná roztokem, který však po pleti a krku zbytečně netekl, ale zůstával v masce. Krásně pleť ochladila a zrelaxovala.

15. PÁSKY POD OČI Z ALIEXPRESS (6 Kč/1 pár)
Příjemné pásky pod oči, které hydratovaly, oční okolí mírně rozjasnili a dodaly výborný pocit relaxu pod očima.

16. GARNIER SAMOHŘEJIVÁ MASKA NA PLEŤ (20 Kč)
Moje nejoblíbenější maska, kterou si v Německu skoro vždy koupím. Má modrou šmoulí barvu a zajímavou konzistenci. Na obličeji opravdu hřeje a je příjemná. Nezasychá do krusty. Krásně pleť a póry vyčistí a zanechá pleť sametově jemnou a rozjasněnou.


 Jak se vám líbí  moje spotřebované produkty za měsíc listopad?

16 komentářů:

  1. tu vůni od CTHRU měla mamka, voní krásně :) jinak masky z Aliexpressu mám taky ráda :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Já ty 16tihodinové rtěnky od Dermacol miluji a mám vyzkoušeno, že mi vydrží dlouho a přežijí téměř vše. Minimálně 12 hodin v dobrém stavu u mně určitě dají. Ta vůně od C-thru je zajímavá, tu vůbec neznám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vydrží tak jak jsem psala, ale stále je to jedna z nejlepších objevů.

      Vymazat
  3. Já mám hrozně ráda parfém Black Opium, klidně bych si koupila někdy celé balení.

    OdpovědětVymazat
  4. Tu řasenku od Maybelline mám taky a udělá opravdu moc krásné řasy. Taky mi více vyhovovala až když trochu vyschla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, zaujala mě ta samohřejivá maska od Garnieru. jestli se zase někdy dostanu do Německa, tak se po ní určitě taky podívám:-) Jinak s řasenkou mám stejné zkušenosti a pořád si ji kupuji:-) Těším se na další články a videa. Spotřebováno je můj oblíbený typ článku a miluji tvoje deníky jídla na YT, klidně bych je měla každý den!:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to jsi mě velice potěšila a moc děkuju! :)

      Vymazat
  6. Tak ty Pig Nose pásky vyzkouším :). Jinak řasenku od M znám, ale nezkoušela jsem ji. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnky nepoužívám, ačkoliv jich mám doma docela dost. Hrozně mě otravuje to neustálé kontrolování a upravování. Ale nad tou od Dermacolu už jsem uvažovala, ta by mě mohla s tou výdrží bavit :) Řasenku Maybelline si určitě v budoucnu pořídím. A tu modrou Biodermu jsem měla v nějaké testovací sadě. Nebyla špatná, ale růžová je mi příjemnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, mě tato sedí více a celkově je mi nějak nevysvětlitelně sympatičtější :)

      Vymazat
  8. na C-trhu som dlhú dobu fičala aj ja:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)