úterý 9. ledna 2018

SPOTŘEBOVÁNO ZA MĚSÍC PROSINEC 2017

Tak a je to tu! Abych mohla koncem měsíce ledna udělat s čistým svědomím článek o spotřebovaných produktech, musím nejprve udělat článek o spotřebovaných produktech za prosinec. A k tomu došlo dnes večer, protože jsem si vyhradila asi hodinku volného času, abych pro vás připravila článek na zítřejší ráno. Za měsíc prosinec 2017 jsem spotřebovala krásných 14 produktů. A pomalu se dostávám do fáze, na kterou čekám už delší dobu. A to je - mít doma pouze to, co opravdu potřebuju a co velice ráda používám. Žádné zbytečnosti. Blížím se a už jsem skoro v cíli a vy se můžete těšit na výsledek v článku, až tato chvíle nastane. Já osobně se na to moc těším!


1. NIVEA - INTIMNÍ GEL
Intimní gel s příjemnou vůní a pěnivostí, který má praktické a jednoduché balení, což ve sprše oceňuji. Nedráždí, nevysušuje a příjemně osvěží. 

2. NIVEA - SPRCHOVÝ GEL
Sprchový gel s klasickou "niveáckou" vůní. Pokud tuto vůni milujete, sprcháč si ihned zamilujete. Skvěle pěnil, krásně umyl, přehnaně nevysušoval a vždy jsem si ze sprchy odnesla dobrý pocit z krásné a čisté vůně.

3. NIVEA - ODLIČOVACÍ UBROUSKY
V ČR bych si odličovací ubrousky Nivea nepořídila, protože jsou předražené. V Německu jsou za hubičku, takže jsem si je na zkoušku vzala. Krásně voněly. Bohužel mě z nich pálily oči a to poměrně dost. Jinak docela dobře odličovaly a pleť mě po použití neštípala.


4. FACIAL MASK - MILK
Masky z Aliexpressu mám ráda, ale tahle nijak nevoněla a pořád z obličeje sjížděla dolů, takže jsem musela být na místě a nehýbat se. Znovu bych si tuhle konkrétní nepořídila.

5. BALEA - ČOKOLÁDOVÉ TĚLOVÉ MLÉKO
Čokoládové tělové mléko s krásnou a omamnou vůní čokolády. Byla tam cítit trocha té chemie, ale když přihmouřím oko, vůně mi byla velmi příjemná. Stejně jako jednoduché a praktické balení s pumpičkou. Tělové mléko se dalo jednoduše rozetřít, středně dobře hydratovalo a voněl mi po něm krásně i župan a to po hodně dlouhou dobu.

6. PALMOLIVE - ČOKOLÁDOVÝ SPRCHOVÝ GEL
Spolu s Balea čoko tělovým mlékem to bylo skvělé kombo. A to hlavně pro milovníky kakaové a čokoládové vůně. Vyzkoušejte! Sprcháč trochu vysušoval. Krásně pěnil a dobře umyl. Na pokožce byl nějakou dobu cítit.


7. GLISSKUR - ŠAMPON
Šampon byl na jednu stranu fajn. Hodně pěnil, vlasy dobře umyl. Po umytí byly lesklé a pěkné. Ale přišlo mi, že jinak nic moc nedělal a vlasy se mastily po použití docela rychle.

8. ISANA YOUNG - DEO SPREJ
Překrásně vonící deo sprej. Kupovala jsem v Německu. Zaujal mě obal, ale i vůně, která byla hodně slaďoučká a příjemná. Přestříkavala jsem se s ním celá a nebo jsem si vždy navoněla oblečení. Pro sladkoholiky, super!

9. BIONE COSMETICS - ODLIČOVAČ S MĚSÍČKEM LÉKAŘSKÝM
Odličovač měl dobrou odličující funkci. Pokožku nedráždil, neštípal v očích a nijak zvlášť nevysušoval. Bohužel jsem z něj cítila něco jako "odlakovač", což mi velice překáželo. 


10. RYOR - SÉRUM NA PLEŤ SE ZLATEM 
Tohle je peckový produkt. Jemný krém se rychle vsákne do pleti a po cca třetí aplikaci je viditelný rozdíl na pleti. Je opravdu vypnutější, krásnější na pohled, jemnější, zdravější a dokonce i vrásky jsou méně viditelné. Opravdu mi sérum hodně pomohlo s pletí. A mamce, která ho má, tak taky. Nemůže si ho vynachválit.

11. BOROVÁ VODA 
Borovou vodu používám do očí místo kapek a můžu jedině doporučit. Čistím s ní oči i zvířátkům, které mám doma. Nebo ji používám i na očištění tužky, kterou používám na oči. 

12. MAYBELLINE - LASH SENSATIONAL ŘASENKA
Jedna z nejlepších řasenek, které jsem kdy měla. Krásně zahustí a zvýrazní a prodlouží řasy. Více mi vyhovuje když trochu vyschne.

13. ANTIBAKTERIÁLNÍ MASKA
Zajímavá maska, která má krémovitou konzistenci a voní po Tea Tree olejíčku. Pleť dobře vyčistí a projasní.

14. ALVERDE - OLEJÍČEK NA NEHTY
Jednoduše olej na nehty. Určitě je funkční, ale já ho nepoužívala pravidelně, takže jsem moc výsledků neviděla.


Který z produktů se vám líbí nejvíc: Máte některý vyzkoušený?

35 komentářů:

  1. Čokoládový Palmolive je skvělý :) Tu vůni miluju, hlavně teď v zimě. A na řasenku od Maybelline se už konečně musím podívat, když na ní všichni pějí takové ódy, já mám tedy řasy husté a dlouhé, ale proč je nemít ještě víc, že :D

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tá riasenka od Maybelline je skvelá. Od Alverde sú tie produkty na nechty vraj veľmi dobré, ja mám momentálne nejaký vyživujúci gél. Rýchlo sa vstrebe a nechty fakt vyživí.

    OdpovědětVymazat
  3. Bione používám na odličování taky a poradím. :) Mrkni se vždycky dozadu na složení. Některé z odličovacích vod totiž obsahují alkohol a to mi taky dost vadí. :/ Já používám verzi s konopím, ta alkohol neobsahuje a jsem spoko. :)


    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  4. Mě ten šampon od Glisskur taky moc nevyhovoval. Vlasy byly sice chvíli pěkné, ale potom mi připadalo, že je hodně zatěžoval a velmi rychle se začaly mastit. Jinak jsem si už několikrát říkala, že budu mít jen to, co zrovna potřebuji a po jednom kuse, ale zatím se mi to moc nedaří. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně mě zaujalo to sérum od Ryoru, o tom jsem do teď vůbec nevěděla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek, ten čoko sprcháč mám doma a ještě jsem ho nespotřebovala, protože mi ta vůně moc nevoní.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  7. Niveu ako značku mám veľmi rada, hlavne ich denné krémy.

    https://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  8. Spoustu tvých spotřebovaných už jsem také měla. Nejvíce mě oslovil čokoládový sprcháč a Balea tělové mléko :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  9. Tu řasenku od Maybelline mám taky moc ráda. :) a sprchové gely od Nivei a Palmolive taky ráda používám :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten bodylotion od Balea jsem měla taky, krásně voněl ♥
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. To je ale věcí :) Z těchhle jsem bohužel nezkoušela nic

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  12. Produkty od Baley a od Bione mám velmi ráda :) určitě nějaké ze zmíněných produktů vyzkouším :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  13. Týjo tolik spotřebovaných produktů, to bych potřebovala taky :D Mám stejný cíl jak ty, mít doma jen věci, co opravdu používám, ale je to těžké :(

    Nails from Czech - Lucie

    OdpovědětVymazat
  14. Na čokoládový sprchový gel bych se nechala mileráda nalákat! Mám tuze ráda ten od Dermacolu z řady Aroma Ritual s belgickou čokoládou. To je panečku vůůůůně! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásná vůně, ale mě začala po nějaké době lézt krkem :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)