sobota 31. března 2018

BRANDNOOZ BOX - BŘEZEN 2018

Krásnou sobotu vám všem! Dnešní článek bude opět v rámci každo-měsíčního boxu - a to brandnooz boxu s jídlem. Každý měsíc se na něj těším a někdy mě totálně zklame a někdy totálně potěší. Jak myslíte, že to dopadlo tento měsíc? 


Když jsem box otevřela, byla jsem ráda tak 50/50. Není to nejhorší box, ale ani nejlepší. Jako první jsem našla Nescafe Classic Crema 100g (109,90 Kč) - co na to říct. Prostě kafe. Já ho doma nepiju. Přítel moc taky ne. Takže zůstane do zásoby. Jenže do zásoby máme dalších několik a to právě z Brandnooz boxů. Ale zase dobré je, že nemusíme kupovat kafe. Není to zrovna nejlevnější položka na nákupním seznamu. Nicméně v boxu mě nepotěšilo. Druhým kouskem, který mě potěšil trochu více a to hlavně díky tomu, že jsem ho chtěla zkusit a přijde mi zajímavý - je Chai Latté David Rio Orca spice vzorek (13 Kč) - je to rozhodně zajímavý kus v boxu a přesně takové bych ráda nacházela. Takže ráda vyzkouším!

Třetími kousky, které jsem našla jsou Cidery Lišácké jablko 500ml (21,90 Kč). Z toho sice dva metry neskáču, ale musím upřímně napsat, že jsem měla na něco podobného chuť. Třeba po večeři a nebo k filmu. Takže za tuhle položku(y) jsem ráda. Dalším kouskem je Bohemia MAXI MIX 130g (29,90) - který se bude hodit na nějakou akci, párty a nebo pro návštěvu, když doma nic jiného nebude. Je to fajn, ale nemám nějak pocit, že je to novinka. Nebo se mýlím? 


Dále jsem v boxu našla BIO kukuřičné chlebíčky, ale ty byly za body navíc a vybrala jsem si je sama, takže tuto položku nehodnotím. Pomazánka Lotus Biscoff  Biscuit Spread 400g (79,90 Kč) - To jsem přesně zmiňovala, že bych v boxu chtěla nacházet. Takové kousky. Chuťovky a zajímavé! Super. Akorát nemám pocit, že je to tedy novinka - nicméně, potěšilo mě to. Lotus máslo jsem si kupovala už hodněkrát a je to teda kalorická bomba a prasárna, ale taaaak dobrá! 

Následně jsem našla Dr.Oetker Puding bez lepku vanilková příchuť (8,50 Kč). Puding se doma neztratí. Ráda zkusím nějakou variantu bez lepku i když si na to já osobně zrovna nepotrpím a nějak v potravinách nezkoumám to, zda lepek mají či nemají. A posledním zajímavým produktem pro mě je Lagris Luštěninová směs tradiční 500g (29,90 Kč) - ta mi přijde zajímavá, protože jsem ji v obchodě neviděla. Luštěniny jím ráda a i tohle si ráda připravím. Akorát se obávám, aby nebyly nějaké luštěniny ve směsi tvrdé a nějaké rozvařené. Jinak za mě super produkt!



Navíc byl v boxu ještě letáček a časopis. Tento boxík celkově hodnotím rozpačitě, ale spíš potěšeně. Tentokrát využiju více věcí a jsem moc ráda za Chai latté, Lotus pomazánku, Luštěninovou směs a nakonec i za jablečné cidery. Nemusela bych v boxu mít kafe. Jinak si myslím, že byl celkem fajn. Ale zase mi přijde, že je tam docela málo položek, když už mám být zcela upřímná. Věřím, že to bude už jen lepší a těším se na box dubnový!


Jak se vám líbí box za březen? Co byste z něj využili?

Box jsem dostala v rámci spolupráce za zvýhodněnou cenu!
www.Brandnooz.cz

14 komentářů:

  1. Zaujalo mě Chai latté, to bych moc ráda vyzkoušela :) jinak bych nejspíš využila pudink, kukuřičné chlebíčky a možná luštěninovou směs :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych určitě ochutnala chai latté a pak bych chtěla zkusit tu Lotus pomazánku, nikdy jsem ji neměla a ty sušenky tak miluju! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to opravdu moc dobré, ale taky veeelmi nezdravé :D

      Vymazat
  3. Mě se nejvíc líbí ta lotusová pomazánka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Určitě by ti chutnala, pokud máš ráda Lotus sušenky :)

      Vymazat
  5. Mě se líbí Chai Latté a pak ta luštěninová směs, to může být super. Už se moc těším na další nevyhazuj-spotřebuj video. Asi nemáš moc času no, hrozně mi ty videa chybí..

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  6. Krom kafča bychom asi doma využili všechno. Občas si boxíky s jídlem také objednávám a když by se mi mělo na něco doma prášit, tak to raději podaruji mamce :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě se doma hodí všechno, ale do obchodu bych pro to asi nezašla :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si dřív tu Lotus pomazánku kupovala, stejně tak luštěniny a i ty chlebíčky :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)