sobota 29. prosince 2018

BRANDNOOZ BOX ZA MĚSÍC PROSINEC 2018 - POSLEDNÍ BOX TOHOTO ROKU!

Krásnou sobotu vám všem. Dnešní článek bude věnovaný poslednímu boxu tohoto roku a to je Brandnooz box za měsíc prosinec 2018. Byla jsem moc ráda, že jsem box dostala ještě před Vánoci, protože jsem se na něj tentokrát moc těšila. Můj názor na tento boxík bude tentokrát takový půl na půl. Jelikož přišel boxík zrovna v období svátků, na jednu stranu mi nevadilo, že v něm bylo dost alkoholu a chipsů. Na druhou stranu, kdyby mi takovýhle box přišel normálně a nebylo zrovna období svátků, nebyla bych zrovna nadšená a asi bych box zhodnotila docela negativně. Jelikož ale i v Brandnooz box pojmuli jako box vánoční a takový "sváteční" nebo zkrátka na oslavy..., brala jsem ho tak taky a nakonec mi jeho obsah ani nevadil a určitě ho využijeme a to především na oslavu na Silvestra. A co se v boxu nacházelo?


V boxu jsem našla 2x mini balení dupetek. Dupetky já miluju. Kupuju si je neustále dokola. A to hlavně ty sezamové, ty jsou naprosto vynikající. Pokud Dupetky neznáte, chutná to jako takové "tyčinkové" těsto, na kterém je sezam. Krásně křupou, jsou krásně tenké a chuťově vynikající. Za mě perfektní věc k telce a nebo jen tak na chuť. Chipsy Tretter´s mi bohužel naopak moc nechutnají. Jsou na mě moc takové olejovité a celkově jsem si jejich chuť neoblíbila. Návštěvám však většinou chutnají a i příteli, takže je využiju i tak. Strážnické brambůrky si sama nekupuju, ale tentokrát jsem měla po rozbalení boxu na jedny hroznou chuť. Snědla jsem na posezení celý pytlík. Byly moc dobré. Nicméně já tyto typy chipsů moc nevyhledávám a sama bych si je nekoupila, přesto, že byly výborné. Hašlerky se určitě vždycky hodí a to hlavně do kabelky na cesty. Chuťově jsou moc dobré a chutné.


Frisco lesní ovoce a brusinka - pokud vím, tyto příchutě jsou na trhu již nějakou dobu, takže se o novinku nejedná. Nicméně tato ovocná piva se na oslavy Silvestra určitě hodí. Nakonec mi tedy jejich přítomnost v boxu až tak nevadí. Braník přítel vypil na Vánoce. Mini lahvička Black Fox je moc krásná. Většinou dávám tato mini alkoholová balení ráda k dárkům, jako "něco navíc". Možná tak využiju i tuto lahvičku. Uvidíme. 

Co se týče rajčatového pyré, určitě ho využiju, ale nadšená z něj nejsem. Z čeho bych normálně nadšená nebyla je i koření. Ale jelikož mám v domácnosti opravdu velkou spotřebu papriky, tak jsem ráda, že jsem tu koření našla a to hned několikrát. Kurkumu jsem si chtěla koupit, takže taky oceňuji a využiju. V boxu jsem našla také balení "vyprošťováku", vzorky kafe a čajů. Celkově box hodnotím tak 4/5. Mohl být zajímavější, ale všechno využiju, takže i proto hodnotím takto.



Jak se líbí obsah boxu vám? Odebíráte Brandnooz box?

www.Brandnooz.cz

14 komentářů:

  1. Zdá se mi to, nebo se tu změnil vzhled? :D
    Tyhle pytlíčky koření od Vitany mám ráda, je fajn, že jsou uzavíratelné. :)

    OdpovědětVymazat
  2. S obsahem bych byla spokojená tak na půl, ale na oslavy je určitě super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Využili jsme právě na ty oslavy, takže jsem byla docela i spokojená :)

      Vymazat
  3. Já byla zklamaná z toho, že tam nebylo nic vánočního, i když v letáku byl box jako vánoční označován, a nebylo tam moc novinek. Narozdíl od tebe mne potěšila passata, naopak nenadchly bylinkové věci - ani likér ani bonbóny. A nemám ráda, když jsou v boxu věci dvakrát (brambůrky, koření). Celé hodnocení mám na blogu.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je pravda. To mě zdvojení někdy nevadí, aspon se o to s přítelem nepřetahujeme :D

      Vymazat
  4. Mě box přijde celkem dobře poskládaný na oslavu Vánoc nebo Silvestra, ale na druhou stranu já bych z něj využila snad jen ty dupetky, takže bych z boxu byla asi hodně zklamaná..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Já tento box neodebírám, ale tento vypadá povedeně hlavně na ty oslavy :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě je box vhodný na ty oslavy a svátky, to se povedlo :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Dupetky miluju! Hlavně teď tu novinku - med & hořčice :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)