neděle 29. července 2018

VŠUDE SAMÁ LEVANDULE OD SALOOSU

Krásnou neděli vám všem! Dnešní článek bude opět s fotkami nafocenými venku. Mám z nich velkou radost. Je to mnohem lepší, než fotit s dvaceti softboxy doma. Dnes vám ukážu dva úlovky ze spolupráce od značky Saloos. Opět jsem si mohla vybrat něco na testování a tak jsem zvolila vonný sprej do místností a poté roll-on na dobré spaní. Oba kousky s vůní levandule, kterou mám moc ráda.

Co se týče aroma spreje, tak voní krásně. Vůbec nevoní chemicky. Naopak. Cítím z něj čistou levanduli. Pokoj provoní krásně. Většinou s ním voním ložnici. Následně v ní nechám větrat, ale i tak se v ní vůně levandule udrží a když se do místnosti vejde, jde cítit krásná jemná vůně levandule a zároveň i čerstvý vzduch, což je skvělé. Když mám okno zavřené, je vůně samozřejmě intenzivnější. Jediné mínus má tahle krásná vůně. A to je ta, že opět když se nadechnu - cítím hořkost v ústech. To samé se mi stalo u testování vánočního aroma spreje. Myslela jsem si, že je to nějakou složkou a že mi tam něco nesedí a že ostatní budou dobré. Bohužel jsem ten samý problém měla i u tohoto spreje. Je to škoda, protože je to otravné. Nicméně i tak produkt hodnotím spíš kladně, jelikož je vůně nádherná.


Další kousek je roll-on určený pro rychlejší spaní, který se má dávat na pulsní místa. Moc jsem tomu nevěřila, spíš jsem to brala jako takový placebo efekt. Nanášela jsem si ho na předloktí, na spánky a i na další pulsní místa. Jedná se o takovou olejíčkovou tekutinu. Nádherně jemně levandulově voní. Úplně stejně, jako vonný aroma sprej do bytu. Krása. Bohužel co se týče účinků, neviděla jsem nějaký efekt. Když jsem byla hodně unavená a roll-on jsem nanesla, usnula jsem asi o trochu rychleji než normálně. Nicméně když jsem unavená nebyla a produkt jsem si nanesla, neusnula jsem. Opět jsem několik hodin koukala do zdi a čekala, až usnu. Je to příjemné si produkt nanést a následně cítit tu krásnou vůni. Ale pokud bych měla říct pravdu ohledně účinků na rychlejší spaní, za mě to nefunguje. Škoda, někdy by se mi to fungování hodilo.



Máte rádi levandulovou vůni?


10 komentářů:

  1. Levandulová vůně mi nevadí, ale rozhodně mám oblíbenější vůně :) No, docela bych se divila, kdyby ten roll on fungoval :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ani ne, některé tyhle věci vážně fungují, ale tohle ne. Škoda, no.

      Vymazat
  2. Miluju levanduli, takže se po produktech taky ráda podívám :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Levandulovou vůni v kosmetice moc nemusím. Škoda, že ten roll on nefunguje.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Saloos mám rada a ich roll-ony by som rada vyskúšala :) Akurát dnes som rozmýšľala, že by sa mi nejaký takýto aroma sprej hodil, určite sa po ňom pozriem

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)