sobota 12. ledna 2019

CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM 2018?

Krásnou sobotu vám všem! Dnešní článek bude takový odpočinkový a také snad pro někoho inspirující. Já sama se ráda dívám na to, co kdo dostal k Vánocům, narozeninám, svátku, výročí a tak dále. Zkrátka ráda hledám tipy na dobré a originální dárky, co komu dát. Zároveň je moc fajn vidět a nebo číst to, jak měl někdo z dárků radost, takže i proto mě to moc baví pozorovat. Dnešní článek berte jako inspiraci. Určitě to není nějaké vytahování a nebo tak něco, jak by si někdo mohl myslet. Já jsem vděčná za každý malý dáreček. Potěší mě i sebemenší blbůstka. Jen že si ten člověk vzpomene. Ale jsem samozřejmě ráda i za věci, které si delší dobu přeju. To je jasné. Tak já už to nebudu natahovat a zdržovat. Podívejte se na to, co jsem tento rok dostala. A určitě mi napište, jaká byla nadílka u vás! Protože jak jsem již psala, cizí nadílky mě moc zajímají a baví! :)) 

Co by to bylo za Vánoce bez kosmetiky. To by snad ani nebyly Vánoce, no ne? Dostala jsem spoustu voňavek, za což jsem velice ráda, protože má sbírka přes rok řádně prořídla. Takže věřím, že mi tato spousta vydrží opět na celý rok a tak nějak tajně doufám, že pak opět nějaké ty vůně dostanu, abych měla i další rok co používat. Taky to tak děláte, že před Vánoci raději moc nenakupujete kosmetiku a čekáte nejdřív na to, co dostanete? Já to tak tedy dělám. Dostala jsem i moje milované krémy na obličej, nějaký krém na ruce, masku na obličej, péči o chodidla, sprchový gel s mýdlem a deo ve spreji a zároveň i nějaká parfemovaná tělová mléka a deodorant v kuličce. Jedinou věc, kterou budu muset podarovat dál a kterou nevyužiju je pěna do koupele. Jelikož nemám vanu. Což mě moc mrzí, ale nevadí. Přístroj na čištění obličeje jsem si vyhlédla na Aliexpress a pořídila jsem ho i mamce a od přítele jsem ho nechala pořídit i sobě.

Na další fotce můžete vidět deku, po které jsem rok toužila. A konečně ji mám! Stejně tak jsem toužila po teplém zimním pyžamu, které jsem také dostala z čehož mám veeeelkou radost! Spodní prádlo mi věnoval přítel, je moc pěkné. Já sama jsem si chtěla nějaké červené krajkové pořídit, tak už nemusím. Yankee Candle asi nemusím komentovat. Miluju jejich vosky. Stejně tak jejich aroma lampy. Tu samou mám už jednu doma a jsem ráda i za druhou, kterou si dám do vedlejší místnosti. A ta mega obří svíčka? To jsem vůbec nečekala! Sama bych si tuhle vůni nikdy nevybrala, ale musím uznat, že voní fantasticky! Naprosto božská, silná a parfemovaná vůně! Už se těším, až si ji zapálím. Washi pásky, tužky i peněženku jsem si vybírala sama a moc jsem se na ně těšila. Všechny tyto kousky na poslední fotce jsou z Aliexpress.



Hrnečky, to je moje! Přítel by mě s těmi hrnky nejraději už vystěhoval. Mám jich u něj doma opravdu hodně. A pořád nějak záhadně přibývají. No jo, moje úchylka na hrnky! I proto jsem ráda, že jsem dostala další krásné do sbírky. Stejně tak mě potěšily i čaje, čokoláda a himalájská sůl, na kterou jsem si ještě hned večer objednala elektrický mlýnek. Oblečení jsem od kamarádky vůbec nečekala. Koupila mi krásnou bílou halenku a kalhoty s krajkovým zakončením. Plátěná taška se mi opravdu hodí a jsem za ní moc vděčná! A mini prasátko, to je roztomilost! S přítelem jsme dohromady dostali něco jako "soda stream", za což jsme moc rádi, jelikož jsme si tento přístroj chtěli sami pořídit. Dostali jsme také poukaz a penízky na výlety. Což využijeme v létě! A já mám velkou radost ze zapékací mísy, protože u té co mám chyběl poklop. Teď už mám konečně i s poklopem, jupí! Nevím, jak to máte vy, ale já jsem se dostala do stádia, kdy mám už asi tři roky mega ráda praktické dárky. Prostě praktický dárek jako je hřejivá deka, pyžamo a nebo zapékací mísa mě potěší opravdu hodně moc! Máte to taky tak?

Od mamky jsme dostali překrásné šedo-černo-bílé povlečení a taky šedé prostěradlo. Jak vidíte, dostala jsem ještě další krásné zimní pyžamo, za které jsem byla opět velmi šťastná - a jsem i teď! Hned 25. prosince ráno jsem vše naházela do pračky, abych mohla začít vše používat. Zimní bundu jsem už delší dobu potřebovala a jelikož mě okouzlila tato parka, mamka mi ji nakonec koupila a dostala jsem ji k Vánocům. K bundě jsem dostala ještě boty, ale ty jsem dostala dříve, takže jsem je sem nefotila. A klasickým vánočním dárkem jsou ponožky. Umíte si představit Vánoce bez ponožek? Já teda ne! Miluju ponožky. A alespoň mám motivaci je zase jednou za rok protřídit. A andílka, kterého vidíte vedle pyžama - toho jsem sama očumovala na Aliexpress, že bych si ho chtěla pořídit. A nakonec nemusím, protože jsem ho dostala. Takže z talismanu mám samozřejmě taky velkou radost! Nakonec jsem dostala ještě penízky, takže ty využiju postupně a něco si za ně koupím. Nyní mám za část peněz doma epilátor, který jsem chtěla dlouhou dobu vyzkoušet :)



Pochlubte se i vy, co jste dostali na Vánoce? Co vás potěšilo nejvíce?

24 komentářů:

  1. Dostala jsi nádherné věci, ty jo! :) Jeden z těch čajů jsem dostala taky a je úžasný :)
    Já jsem na to psala článek, ale zkráceně jsem dostala řetízek, nějaké to oblečení, peníze, parfém...:)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Krása :-) jak jsi posílala ty fotky, tak jsem si vůbec nevšimla, že je tam tolik voňavek :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné dárky :) soví hrneček mám úplně stejný už nějaký ten pátek! Celkově hrnky, to je moje, a čím větší, tím lepší - nemám ráda když si musím vařit čaj každých 15 minut :D Podobnou "úchylku" mám na polštáře - kdysi jsem už měla i zákaz kupovat další :D A spousta kosmetiky nikdy nezklame :)

    Já jelikož žiju v Anglii a do Čech jsem jela po Vánocích jen na návštěvu, tak kromě pár drobnůstek jen peníze, nicméně letos překvapil přítel lístky na Fantoma opery v Londýně, tak už se nemůžeme dočkat :))

    www.adele-daily.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu pořádná nadílka. Já mám to, co jsem dostala doma, nafocené ve vánočním článku na blogu (a nebyly tam ani ponožky ani kosmetika :-)). Dodatečně jsme s manželem společně dostali ještě několik lahví vína a italskou vánoční bábovku panettone. A já svícen na čajovku, sprcháč od Saloosu (takže na kosmetiku nakonec přece jen došlo) a velkou nákupní tašku

    OdpovědětVymazat
  5. To byla ale bohatá nadílka. Krásné věci jsi dostala. Já jsem dostala takovou tu klasiku v podobě oblečení, za což jsem byla i ráda. Potom nějakou tu kosmetiku, digitální fotorámeček a nějaké ty obálky...
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda ten foto-rámeček digi to je super nápad! :)

      Vymazat
  6. Ahoj, to jsou krásné dárky! Já miluji kosmetiku, kterou dostanu. Vždy se na to těším:-) Jinak jsem taky už před lety objevila kouzlo praktických dárků, takže třeba smoothie maker a ubrus mi letos udělaly fakt radost:-) Jinak jsem dostala celkem 39 knížek (u nás je to normální číslo:-D) a o ostatních dárcích se můžeš dočíst u mě na blogu:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji!:) Teda 39? To jako vážně? Teda!!! To muselo být radosti

      Vymazat
  7. Hrníčky mám taky moc ráda. Co jsem dostala k Vánocům jsem psala nedávno na blogu, tak hestli tě to zajímá, můžeš kouknout. Já si vždy přeji také prakticke dárky, jako jsou ponozky, čaje nebo věci do domácnosti. 🙂

    Lifestyleandbeaty.eu

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, tolik dárků! Moje Vánoce byly mnohem skromnější, s mamkou to už pár let děláme tak, že si řeknu, co bych chtěla a maximálně dostanu nějakou tu svíčku nebo ponožky jako překvapení. Letos mě nejvíc potěšil rendlík, který jsem potřebovala, ale nečekala jsem, že ho pod stromečkem najdu. Dostávat pořád kosmetiku mi dřív spíš vadilo, protože ne vždycky se člověk trefil do mého vkusu a já si pak nemohla koupit nic vlastního, protože jsem měla spoustu darovaných věcí. A když jsem se začala zajímat o zero waste, zakázala jsem doma, aby mi kosmetiku dávali, a kupuju si sama bezobalovou. Teď to funguje skvěle. Nicméně pokud jsi s výběrem tvých blízkých spokojená, tím líp.

    OdpovědětVymazat
  9. Dárky moc hezké, musela jsi být hodná!:-). Já miluju washi pásky, tak musím omrknout nějaké nové.
    Tvému blogu dávám odběr a budu se sem ráda vracet, stejně tak ráda tě přivítám i u sebe na blogu, kde nyní probíhá soutěž s Dermacolem.
    ByGabra
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omrkni. Já jsem se do nich nějak asi zbláznila. Děkuji moc!

      Vymazat
  10. U mě to bylo podobné, jen tu kosmetiku si raději obstarávám sama :-) a měkké dárky jsou mi vždy nejmilejší :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  11. Tak kromě kosmetiky od Avonu se Ježíšek shodl i v bundě, nedostala jsem totožnou, ale dostala jsem také bundu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)