sobota 5. září 2020

MINI NÁKUP Z AVONU

Krásnou sobotu vám všem! Já jsem dnes ráno vstala, začala jsem natáčet video. Mezitím jsem fotila brandnooz box, který mi včera dorazil a začala jsem z přebytků listů z minulého roku tvořit podzimní dekorace do bytu. Dnes jsem se vrhla i na větší úklid, který dělám každý týden. Však to určitě znáte. Vysát a vytřít celý byt, utřít prach, vše dát na své místo a tak dále a tak dále.

Teď jsem si ale na chvilku sedla a řekla jsem si, že tu už dlouho nebyl žádný nákupní článek. Já totiž kosmetiku v poslední době moc nenakupuju. Snažím se dopotřebovat kousky, které mám doma. A už nechci mít doma záplavy kosmetiky, kterou nebudu mít kam dát. Dokoupila jsem si ale pár kousků z Avonu, které jsem se rozhodla, že vám ukážu. Takže dnes to bude takový opravdu mini-nákup. Ale i tak věřím, že z něj budete mít radost. Protože já mám. Tak jdeme na to!

Od Avonu jsem si tentokrát objednala plátýnkovou pleťovou masku. Těch mám tedy popravdě doma ještě velkou zásobu, ale byla ve velké slevě a akci, takže mě vyšla doslova na pár korun. A jelikož jsem ji chtěla už velmi dlouho vyzkoušet, byla nejlepší příležitost na to, abych si ji vzala. Pomalu a jistě mi dochází i intimní mycí gel. Od Avonu jsem již nějaké intimní mycí gely zkoušela a byly fajn. Vzala jsem si tedy na zkoušku další variantu s příjemnou jemnou a krásnou vůní. 


Na podzimní a zimní období jsem si vybrala krém na ruce, který je vhodný na použití přes noc. Já si skoro každý večer před spaním dávám krém na ruce v hrubší vrstvě. Navíc mám krémy od Avonu ráda. A to zejména právě ty na ruce. Voní příjemně levandulově a líbí se mi i jednoduchý a pěkný obal. Teď ještě uvidíme, jak bude fungovat a zda bude dobře hydratovat. Těším se na něj!

ČÍM JSTE SI UDĚLALI RADOST VY? NAKUPUJETE STÁLE HODNĚ KOSMETIKY?

10 komentářů:

  1. Taky teď kosmetiku moc nekupuju a spotřebovávám zásoby. Zaujal mě ten krém na ruce, jen kdyby neměl levandulovou vůni, tu moc nemusím. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se snažím dodělat hodně věcí, co mám doma a zatím se daří. Ale pleťové masky nakupuju neustále :D

      Vymazat
  2. Ahoj,
    já jsem v srpnu nakupovala více, ale věřím, že to všechno spotřebuji, zase to nejsou žádné zbytečnosti. Z tvých nákupů z Avonu znám skoro vše, jen krém na ruce jsem měla v jiných variantách. Nad tímto levandulovým jsem taky váhala, ale mám teď krémů na ruce dost, takže nejdřív spotřebuji je. Gel na intimní hygienu jsem si v srpnu taky koupila. Jsem zvědavá, jak budeš se vším spokojená:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě to spotřebuješ. Určitě dám vědět, jak jsem spokojená v nějakém článku

      Vymazat
  3. Tu masku bych vyzkoušela hned! :) Ať jsi s produkty spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já kosmetiku kupuju podle potřeby, nadměrné zásoby se mi "líhnou" z jiných zdrojů, kterými jsou hlavně boxy (aneb moje vášeň pro tajemné krabičky) a dárky. V srpnu jsem si koupila snad jen odličovací tampony...

    OdpovědětVymazat
  5. Já od Avonu kupuji neustále jen cca dva produkty a to pokaždé když mi dojdou, spokojím se s mými oblíbenými značkami z drogerie a nebo pak třeba YR, Manufaktura a podobně

    somethingbykate .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :) Já mám Avon ráda také na nějaké vybrané věci

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)