pondělí 10. dubna 2023

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - BŘEZEN 2023


1. SPUMA DI SCIAMPAGNA BENESSERE SPRCHOVÝ KRÉM/PĚNA 650 ml / 119 Kč
Sprchový gel jsem použila jako mýdlo na ruce, protože sprchových gelů mám opravdu hodně a nestíhám je spotřebovat. Vůně je příjemná a připomíná mi vůni produktů Dove. Nezaznamenala jsem nějaké vysušení pokožky.

2. BE BEAUTY BLUEBERRY AND BLACKBERRY SPRCHOVÝ GEL 400 ml / 25 Kč
Sprchový gel s příjemnou borůvkovou vůní. Ta však není vůbec cítit z pokožky. Přišlo mi, že i vysušuje. Jedná se o levný sprchový gel a je to bohužel poznat i na kvalitě. 

3. ME TOO SPRCHOVÝ GEL LIME 500 ml / 46 Kč
Přítel dostal tento sprchový gel minulý rok k Vánocům. Používal ho chvíli a pak ho nechal ležet. Já už jsem to samozřejmě nevydržela, protože mi bylo jasné, že mu nevyhovuje a dál ho používat nebude, což mi i řekl, tak jsem ho použila při mytí vany a wc. Jedná se o levný sprchový gel, který vysušuje kůži a ani nijak hezky nevoní. 

4. LUNA VLASOVÁ VODA S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM 120 ml / 65 Kč
Rakytníkovou vodu jsem si aplikovala na vlasovou pokožku, před mytím vlasů. Po aplikaci vodu vmasíruju do pokožky hlavy. Nechávám ji působit několik hodin pod koupací čepicí. Přijde mi, že je vlasová pokožka lépe vyživená. Nevím, zda bych vlasovou vodu používala po mytí. Protože mi přijde, že by vlasy zamastila. Před mytím je to však dobrý pomocník na výživu vlasové pokožky. 


5. BIONE COSMETICS ČISTÍCÍ HYGIENICKÝ SPREJ NA RUCE S VŮNÍ MALIN 27 ml / 46 Kč
Tyhle čistící spreje na ruce od značky Bione Cosmetics mám velmi ráda a kupuju si je opakovaně. Jsou skvělé do kabelky, pokožku rukou nevysušují, příjemně voní a nelepí.

6. BIONE COSMETICS ČISTÍCÍ HYGIENICKÝ SPREJ NA RUCE S VŮNÍ LIMETY 27 ml / 46 Kč
Tyhle čistící spreje na ruce od značky Bione Cosmetics mám velmi ráda a kupuju si je opakovaně. Jsou skvělé do kabelky, pokožku rukou nevysušují, příjemně voní a nelepí.

7. CIEN ČISTÍCÍ SPREJ NA RUCE 100 ml / 15,90 Kč
Sprej jsem čapla u pokladny v Lidlu, protože mě zaujala jeho cena a chtěla jsem nějakou dezinfekci na ruce do kabelky. Příjemně mě překvapil. Nelepí, jednoduše se aplikuje a pokožku rukou nevysušuje. Určitě bych si ho pořídila znovu.

8. GARNIER NATURAL COLORS BARVA NA VLASY 99 Kč
Barvy na vlasy od Garnier při aplikaci opravu hodně smrdí, ale chytají a drží moc dobře. Kupuju však jedině ve slevě. Nechce se mi za ně dát 99 Kč. 


9. LOREAL PURE CLAY DETOX MASK 50 ml / 252 Kč
Čistící pleťová maska je velmi fajn. Příjemně voní, dobře se aplikuje a skvěle čistí pleť. Po smytí je pleť viditelně čistější, vláčná a barevně sjednocená. 

10. BE BEAUTY PEELING NA OBLIČEJ S MELOUNEM 75 ml / 36 Kč
Peeling mě zaujal svou příjemnou sladkou vůní melounu. Má jemnější zrníčka a pak velká zrníčka černé barvy, které mají znázorňovat semínka melounu. Bohužel je ale obyčejný a nic zajímavého jsem na něm nenašla, abych si ho pořídila znovu. Jednoduše levný peeling.

11. SEBAMED PRO! INTENSIVE SERUM 30 ml / 599 Kč
Pleťové sérum se dobře aplikuje a vstřebává. Nijak nelepí. Pleť dobře hydratuje. Nedráždí pleť ani oční okolí. Sérum je příjemné, ale znovu bych ho nepotřebovala. Na to, kolik stojí, jsem čekala o mnoho více.

12. FIGENZI MA RICHESSE EDP 15 ml / 29,90 Kč
Levná parfemovaná voda z prodejny Action. Vůně mě zaujala moc. Výdrž nic moc. I přes to, že se jedná o parfemovanou vodu, vydrží jen 2 až 3 hodiny. Z oblečení vydrží vonět déle, i několik dní.

13. GOLDEN ROSE ŘASENKA MIRACLE LASH 80 Kč
Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek. Nemá cenu znovu po několikáté vše opakovat. Je dokonalá, levná a kupuju ji už několik let pořád dokola.

14. AVON PLUMP IT LIPGLOSS 7 ml / 170 Kč
Velmi příjemný lesk na rty, který nelepí. Je cítit, že rty po aplikaci jemně brní a jsou maličko objemnější. Žádný ultra efekt tam není, ale jemný efekt je vážně vidět. To mi vyhovuje. Barva mi perfektně sedla. Byly to takové mé rty, ale lepší. Jak se říká :) Navíc má na konci aplikátoru štěteček, se kterým se skvěle aplikuje. 


15. THE MASK DR. PLÁTÝNKOVÁ MASKA PROBIOTICS 1 ks / 29,90 Kč
Moc fajn pleťová maska s příjemným plátýnkem a dobrou hydratační schopností.

16. HOLIKA HOLIKA PLÁTÝNKOVÁ MASKA SHEA BUTTER 1 ks / 65 Kč
Pleťová maska opravdu skvěle vyživuje a hydratuje pleť. Ta je po aplikaci krásně taková "naducaná" - tak tomu říkám já. Je vidět, že je skvěle opečovaná.

17. THE BEAUTY DEPT CICA BOO HERE I AM PLÁTÝNKOVÁ MASKA 1 ks / 15,90 Kč
Tohle je jeden velký maskový fail. Maska má hrubší plátýnko, které vůbec nedrží na obličeji a pořád se odchlipuje. Celkově není vůbec příjemná a už jsem se modlila, až si ji sundám. 

18. PLÁTÝNKOVÁ PLEŤOVÁ MASKA FOR A RADIANT SKIN 1 ks / 19, 90 Kč
Naopak tahle maska má moc dobré plátýnko a velmi dobře hydratuje pleť. Ta je po sundání masky sjednocená a krásná na pohled.


JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ?

JAKÝ PRODUKT VÁS ZAUJAL NEJVÍCE ?

6 komentářů:

  1. Ahoj Moni,
    článek o mých spotřebovaných produktech už u mě na blogu vyšel, tak se můžeš mrknout. Tu masku s probiotiky jsem zkoušela o víkendu a jsem s ní moc spokojená. Mám doma dva odstínu toho lesku na rty z Avonu a jsou moc fajn.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já se za březen dopočítala ke 12 kouskům, ale je to včetně jednoho hotelového balení sprcháče, vatových tyčinek a odličovacích tamponů a jednoho nespotřebovaného kousku. Článek je "ve výrobě"

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já už mám spotřebováno na blogu, tak se můžeš mrknout. Teda ta maska z Actionu mě zarazila, já měla tu totožnou a za 16Kč jsem docela nadšená a vůbec se mi neodchlipovala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)