čtvrtek 22. června 2023

AKCE NA DÁREČKY ZDARMA OD ZNAČKY NIVEA


Zdravím vás! Jak se máte? Doufám, že dobře a že vám vše vychází tak, jak si přejete. Já jsem stále ve fázi hledání práce. Jsem bez práce 2 týdny a už mi z toho solidně hrabe. Takže už se těším, až budu mít práci novou, která mě bude bavit. Tak snad se už konečně poštěstí. Držte mi palce. No, ale jdeme k dnešnímu článku, který se bude týkat akce, která bude probíhat v drogeriích a budete mít možnost získat krásné dárky zdarma. A to konkrétně tuhle modrou hammam osušku a nebo stylovou síťovku.

Na začátek vám ale představím produkty z limitované edice, kterými je Nivea sprchový gel Joy of Life a tělové mléko Nivea Joy of Life s vůní růže a jasmínu. Vůně je velmi příjemná a skvěle sedla mému vkusu. Sprchový gel má vůni silnější a intenzivnější. Při mytí si ji opravdu užívám. Skvěle pění, pokožku zanechá provoněnou i po koupeli a nevysušuje. Vůni, která zůstala na pokožce, krásně doplní tělové mléko, které ji znásobí a podtrhne. Díky skvělé konzistenci lze rychle rozetřít. Pokožka nezůstává mastná ani lepivá. Jedná se o velmi krásnou květinovou sladší vůni, ale není to žádný bolehlav nebo vůně, která by překrývala parfém.




Z limitované edice je i deodorant ve spreji Nivea Miracle Garden s vůné třešňového květu a červeného lesního ovoce. Pokud milujete sladké květinové vůně, určitě si ho zamilujete. Je bez obsahu hliníku, takže pokud toto preferujete, nemusíte se bát. Dostala jsem i Nivea Sun protect and bronze opalovací olej SPF 20 se střední ochranou proti slunečnímu záření. Určitě ho ráda vyzkouším, až se budu opalovat. Zatím jsem ho nevyzkoušela, takže vám k němu nic bližšího říci nemůžu.

A teď už k samotné akci. Stačí nakoupit v minimální hodnotě 249 Kč produkty značky Nivea, Nivea MEN či Labello. 

22.6.2023 - 2.7.2023 TETA drogerie, TOP drogerie, DM drogerie (síťovka jako dárek)
13.7.2023 - 9.8.2023 DM drogerie (osuška hammam jako dárek)

Myslím si, že 249 Kč je skvělá a nízká částka, za kterou můžete při nákupu dáreček získat. Takže pokud potřebujete doplnit zásoby a máte v plánu něco kupovat od těchto značek, využijte akce a budete mít i krásný dárek k nákupu. Já bych to spíš než jako osušku definovala jako takovou "dečku" na opalování. Na to ji budu rozhodně využívat. Je akorát tak velká i pevnější, takže se k tomuto účelu bude skvěle hodit. Navíc je rozhodně skladnější, než velká deka. Takže pro jednu osobu ideální. 

Určitě mi dejte vědět, zda jste o této akci věděli a nebo o ní dnes slyšíte prvně. A taky by mě zajímalo, jestli akce využijete a jestli se vám dáreček líbí. Já osušku hammam určitě využiju víc, než síťovku, takže kdyby bylo na mě, šla bych určitě pro osušku. A co byste víc využili vy? Síťovku nebo osušku? No a na poslední fotce můžete vidět ještě čičinu, která se jako vždy, účastnila focení. Jakmile mám něco v krabici na zemi a nebo vlastně kdekoliv jinde, tak musí být u toho a krabici si pak zabere pro sebe. No jo, kočky! :)


VYUŽIJETE AKCE S DÁRKEM K NÁKUPU? 

*Děkuji za možnost otestování www.Nivea.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

8 komentářů:

  1. Já jsem teď docela zásobená, takže asi kupovat nic nebudu, i když musím říci, že ten nový sprcháč a mléko mne zaujaly...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháč voní fakt parádně, ostatně i ty další věci :)

      Vymazat
  2. Teda osuška je boží, úplně ji vidím na zahradě nejen u koupání, ale taky u malého pikniku :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, to vypadá super. Já si vloni kupovala antiperspirant z letní limitky s levandulí a konvalinkou a to byla tak úžasná vůně, že je mi až líto, že už se nejspíš nedá sehnat. Dlouho jsem neměla lepší :-D Teď už se alespoň do další výplaty nakupovat nic nechystám.

    OdpovědětVymazat
  4. Na Nivea produkty nedám dopustit, ať už na opalovací krémy, sprchové gely, ale i deodoranty. :) Za mě jedna z nejlepších značek z drogerie. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)