sobota 10. června 2023

VYZKOUŠELA JSEM DEKORATIVKU LOREAL - SEDLA MI NEBO MI NEVYHOVUJE?


Krásnou sobotu vám všem! Dnes se ponoříme do mých nových přírůstků a to zejména z dekorativní kosmetiky, které jsem si mohla vybrat a otestovat v rámci spolupráce s ELNINO.CZ. Elnino určitě netřeba představovat, protože ho většina z vás rozhodně zná a objednává si tam. Stejně tak, jako já. I proto si možnosti spolupráce moc vážím. Na e-shopu jsem se zaměřila především na dekorativní kosmetiku. Jelikož mi docházel zrovna jak pudr, ale i bronzer, makeup a řasenky. A tak jsem této příležitosti využila a vybrala jsem si právě tyto produkty. No a protože jsem chtěla už dlouho prozkoušet dekorativku Lorealu, šla jsem právě i do této značky.

Dlouho jsem chtěla vyzkoušet bronzer Loreal Paris Bronze to Paradise, který jsem si vybrala v odstínu 03. Je to moc hezký odstín hnědé barvy, která není ani extra studená, ani extra teplá. Je to něco mezi, což mi právě vyhovuje. Lze jednoduše aplikovat a nedělá fleky. Co se týče výdrže, vydrží v dobrém stavu až do večera. Samozřejmě, že když je tepleji a nebo dělám fyzicky náročnou aktivitu, tak je potřeba ho trochu doupravit. Ale řekla bych, že je to moc dobrý bronzer za příjemnou cenu s hezkou barvou. 

Pudr Loreal Paris True Match Powder jsem si vybrala v odstínu 1R/1C. Jedná se o velmi jemný pudr, který krásně splyne s pletí. Nezvýrazňuje suchá místa. Udělá velmi přirozený efekt s lehkým zmatněním. Pleť nevydrží matná až do večera, což ale ani pudr neslibuje. Je potřeba makeup během dne přepudrovat, hlavně pokud máte smíšenou či mastnou pleť, jako já. Odstín je naprosto parádní a sedl mi skvěle. Líbí se mi, že nedělá na pleti žádnou masku a hlavně bych vyzdvihla jeho jemnost a schopnost přirozeného efektu.



Makeup Loreal Infaillible 32H mám v odstínu 15 porcelain. Je to přirozená světlá barva, která mi opět skvěle sedla k mému tónu pleti. Obsahuje SPF 25 a zajišťuje tak ochranu proti slunečnímu záření. Já si upřímně obličej SPF nenatírám. Vím, že je to nyní všude hit, ale já to prostě nedělám. Když se opaluju, obličej mám ve stínu. A když někam jdu, třeba na nákupy do města a je zrovna léto, tak to upřímně neřeším. Takže za mě plus, že je SPF alespoň takto v makeupu. Snad mě za tuto upřímnost neukamenujete :D Makeupu si nanáším opravdu maličké množství. Když vidím, kolik si aplikují ostatní, nestačím se divit. Já si dávám opravdu tři mini kapičky a stačí mi na celý obličej. Nemyslím tři pumpičky. Ale opravdu tři kapičky. Mám ráda přirozený a sjednocený efekt a nevadí mi, když je sem tam vidět i nějaká nedokonalost. Makeup mírně zvýrazňuje suchá místečka na pleti, ale když si ho aplikuju maličké množství, dělá to minimálně. Moc hezky sjednotí a nevytváří efekt masky. Chvíli trvá, než se zapracuje a splyne s pletí, ale pak drží celý den, až do večera. 

Řasenka Lash Paradise má klasický kartáček. Já spíš vyhledávám ty silikonové, ale i tak mě zaujala a chtěla jsem ji vyzkoušet, protože velké množství blogerek ji tak moc chválilo. Líbí se mi vkusný a decentní obal. S kartáčkem se pracuje dobře, ale je na můj vkus trochu větší. Já jsem zvyklá na tenčí a menší silikonové. Dělá efekt přirozených řas. Odděluje a mírně prodlužuje. Řasy neslepuje. Aplikuju si většinou 2-3 vrstvy. Nějaké opadávání jsem nezaznamenala. 


A vrhneme se na rtěnky. Vybrala jsem si dvě krásky, protože jsem spoustu rtěnek vyřadila či dodělala a doma jsem měla už jen jednu. Loreal Paris Color Riche Nude Intense v odstínu 177 je nádherná tmavší červená barva s kapkou hnědé. Jedná se o hydratační rtěnku se sytou barvou v nádherném luxusním obalu. Díky tomu, že se jedná o hydratační kousek s arganovým olejem a vitamínem E, není nějak extrémně dlouhotrvající. Lehčí jídlo a pití dá s přehledem, ale během několika hodin je potřeba určitě upravit. Má zajímavý tvar a příjemnou, řekla bych že květinovou, vůni.

Druhým kouskem je rtěnka Loreal Paris Glow Paradise v odstínu 191. Jedná se o hydratační balzámovou rtěnku. Sháněla jsem nějakou rtěnku v neutrální barvě, kterou bych mohla hodit do kabelky a hodila by se ke všemu. No a to právě tato rtěnka dokonale splňuje. Ani jsem nečekala, že bude mít tak parádní odstín. Jsou to takové "moje rty, ale lepší", jak by řekla kdejaká blogerka. Velmi příjemně se aplikuje. Na rtech je vláčná a jemná. Barva tedy naprosto dokonalá. A pokud sháníte kousek, který se hodí ke všemu a můžete ho nosit pořád s sebou v kabelce, tohle je za mě topka!

A posledním kouskem, který vám tu dnes ukážu, je pleťové sérum Loreal Paris Revitalift laser pure retinol night. To jsem si vybrala zejména proto, abych začala pečovat o svůj krk a dekolt. Na tyto dvě části často zapomínám, nebo se mi možná spíš nechce a jsem líná, což bych neměla, jelikož je mi už třicet. Obličej si mažu každý večer poctivě a to jak pleťovým sérem, tak i krémem a očním krémem. Ale na krk a dekolt jsem byla doposud líná. Natřela jsem si je třeba maximálně jednou za týden. Sérum obsahuje nejvyšší koncentraci čistého retinolu, kyselinu hyaluronovou a je vhodné pro zralou pleť. Má velmi příjemnou texturu, která se jednoduše aplikuje a roztírá. Pokožka je po aplikaci vláčná a nelepí. Poměrně rychle se vsákne. Při pravidelné aplikaci je opravdu vidět, že je pleť vypnutější a na pohled zkrátka hezčí a jemnější. 





PROZRAĎTE MI, KTERÝ Z PRODUKTŮ, VÁS ZAUJAL NEJVÍC?

*Děkuji za možnost otestování www.Elnino.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)


8 komentářů:

  1. Osobně jsem na rtěnky a makeup, takže jednoznačně právě tyto produkty. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Mne zaujaly rtěnky - obě barvy jsou moc pěkné, i řasenka - i když není kartáček tenký, tak si myslím, že by se mi s ním pracovalo dobře, protože se mi nezdá příliš dlouhý (to nemám ráda)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, nejvíc mě zaujala řasenka a bronzer. Mám od Loreálu ráda řasenku AIR volume, ale ta cena ůůůůů no kupuju si jí jenom občas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se dá vychytat nějaká bezva akce, nebo ne? :)

      Vymazat
  4. L'oreal považuji za kvalitní značku, ale zatím jsem od nich měla pouze pár produktů. :) Bronzer vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)