neděle 9. července 2023

GLANC BOX - LÉTO 2023

Krásný víkend! Jak se máte? Já pořád chodím na nové a nové pohovory a už mě to upřímně dost vyčerpává, hlavně psychicky a nebaví mě to. Sice je pravda, že vlastně na všech pohovorech, na kterých jsem byla, až na jeden, o mě měli zájem a vzali by mě, ale mě se tam stejně vždycky něco nelíbilo. Takže jsem nakonec na nic nekývla. Chci práci, ve které vydržím dlouhodobě a tak vybírám a vybírám. Všechny pohovory byly zatím super a bez problému. Až na ten jeden, který byl příšerný. A to hlavně kvůli ženské, která tam byla. Absolutně nepříjemná ženská a navíc nesympatická svým chováním. Postupovala přístupem, že jí to je vlastně všechno jedno, nic jí nezajímalo, hlavně ať už ten pohovor dodělá a vypadneme. Naprosto neprofesionální chování, bylo vidět i cítit, jak je jí to všechno úplně jedno a má to na salámu. No příšerný. Nechápu, jak někdo takový může přijímat lidi. Ale tak bohužel i takový lidi jsou, no. Co dodat.  Po prvních 30 sekundách mi bylo jasný, že pod někým takovým bych nikdy nepracovala. Takže jsem nakonec řekla, že mi nevyhovují podmínky a během pár minut odešla. Navíc je to dost známá firma, takže se divím, že má jejich vedení takový přístup. Navíc mi ani nedokázala říct, jaká by byla přesná výplata. Jen to, že každý měsíc je to jinak a že přesnou částku říct nedokáže. Což je docela na prd, když člověk potřebuje vědět částku, kterou si každý měsíc 100% vydělá a je základem. No, celkově hrozný. Celý ten den jsem z toho byla tak trochu naštvaná, protože byl pohovor dál ve městě a kvůli těm pár nepříjemným minutám mi to vážně nestálo. Ale tak, co se dá dělat. Teď už to beru jako úsměvnou historku. Já se chovala slušně a to jak se chovala ona, vypovídá něco o ní. Já se snažím chovat vždycky tak, abych se za své chování nemusela stydět. 

Teď už jdeme k tomu příjemnějšímu a to je obsah Glanc boxu za léto 2023. Tentokrát mě box dost potěšil, protože jsem v něm našla produkty, které využiju a udělaly mi radost :)

GARNIER CRYO JELLY OČNÍ TEXTILNÍ MASKA je hydratační gelová textilní maska s chladivým efektem. S kyselinou hyaluronovou a výtažkem z okurky. Navíc též s obsahem glycerinu a mentolu. Zmírňuje projevy únavy pleti a doporučuje se dát před aplikací do ledničky, kde se mi už chladí a čeká na použití. Jsem milovník jakýchkoliv masek, takže se mi tento produkt naprosto trefil do vkusu. 

BIO MÁTOVÁ VODA PURITY VISION mě v boxu nadchla! Nečekala jsem produkt této značky v boxíku. Jedná se o osvěžující pleťovou vodu, která je vhodná pro všechny typy pleti, ale ideální je pro mastnou a problematickou pleť. Je skvělá na osvěžení, tak na tonizaci či dočištění. Má výborné složení a krásné balení. Už se těším na použití!

VEET PROFESSIONAL STUDENÉ VOSKOVÉ PÁSKY NA OBLIČEJ PRO CITLIVOU POKOŽKU se mi taktéž trefily do vkusu. Chtěla jsem vyzkoušet voskové pásky na chloupky nad horním rtem. Takže ráda vyzkouším a jsem zvědavá na výsledky. Slibují až 28 dní hladkou pokožku. Jsou s obsahem mandlového oleje, který má uklidňující vlastnosti. 


TRESEMMÉ VIOLET BLOND SHINE FIALOVÝ ŠAMPON je jediným kouskem, který mě nepotěšil. Jedná se o šampon pro osvěžení blond vlasů bez žlutých podtonů. Jelikož mám vlasy tmavě hnědé, není to nic pro mě. Je škoda, že tam nedali šampon, který je vhodný pro všechny barvy vlasů. Ale nedá se nic dělat. Pošlu dál.

PALMOLIVE MINERAL MASSAGE SPRCHOVÝ GEL s mořskou solí a aloe vera má nádhernou vůni. Zkuste si v drogerce přivonět. Myslím si, že to stojí za to. Už se těším, až dopotřebuju rozpoužívané sprcháče a vrhnu se na něj. Obsahuje 100% přírodní exenciální oleje, které mají dodat pocit luxusní péče.

GARNIER BODY FOOD KRÉM NA ROZJASNĚNÍ TĚLA MANGO + VITAMÍN C voní naprosto úžasně! Obsahuje až 97% přírodních složek. Díky vitamínu C má rozjasňovat pokožku. Jsem zvědavá, zda to tak bude. Ale ta vůně, nádhera! 

AIR WICK 24/7 ACTIVE FRESH AUTOMATICKÝ DIFUZER A NÁPLŇ NA VODNÍ BÁZI JASMÍNOVÉ KVĚTY je novinka, kterou jsem viděla jak v televizi, tak v drogerii. Já jsem různé tyto automatické osvěžovače měla, ale po čase mě nebavilo dokupovat baterie a náplně a tak jsem se všech zbavila. Nicméně jak jsem vám říkala už i ve videu (pokud mě nesledujete, jsem na Youtube jako Monnika) tak tato náplň na vodní bázi mě zaujala a říkala jsem si, že možná někdy v budoucnu to vyzkouším. No a nakonec si ke mě difuzer našel cestu sám a to prostřednictvím boxu. Dala jsem si ho do koupelny a následně do chodby. Jasmínová vůně je velmi příjemná a pěkná. I samotný difuzer má pěkný vzhled. Pak mě ještě zaujala vůně fresh cotton.

DIFFUSIL PLUS REPELENT je repelent na oděv, obuv i pokožku. Je vhodný proti klíšťatům i komárům. Já se stříkám vždycky, když jdu do přírody, takže na léto skvělý kousek! Alespoň ho nemusím kupovat.

ARIEL GEL COLOR je sázka na jistotu. Ariel pere prostě moc dobře. Je to praktický kousek, který rozhodně využiju a to i moc ráda.

Celkově box tentokrát hodnotím na 4,5 / 5. Dala bych i celý počet bodů, ale nedám. Vadí mi, že box obsahoval šampon, který je využitelný jen pro část lidí. 



JAKÝ KOUSEK JE PODLE VÁS NEJLEPŠÍ?
 
*Děkuji za možnost otestování www.Novinkyschuti.cz, kdy jsem produkt obdržela za zvýhodněnou cenu!
(nejedná se o placenou spolupráci)


8 komentářů:

  1. Obsah boxu je super, byla bych s ním moc spokojená :)
    Držím palce, ať brzy natrefíš na práci, ve které bys mohla být spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla s boxem taky velmi spokojená.
    A držím palce, ať brzo najdeš práci podle svých představ.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni,
    já jsem s boxe byla taky moc spokojená. Nejvíce mě zaujal voda od Purity Vision.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě tam ta přítomnost té vody vyloženě překvapila :D

      Vymazat
  4. Ahoj, to vypadá dobře. Co se týče práce nevěš hlavu, já jsem ve své druhé práci na HPP a co se obou, co jsem kdy sháněla týče obě jsem dostala na nějaký 10. pohovor. Je to náročné, ale neboj jednou to přijít musí. Budu ti držet palce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, taky jsi to neměla jednoduché. A moc děkuji

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)