středa 12. července 2023

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ČERVEN 2023


Červen byl pro mě měsícem, kdy jsem vytřídila a dala bokem několik produktů, které už jsem měla doma dlouho a řekla jsem si, že je spotřebuju nebo dopotřebuju. Ještě jsem jich vytřidila několik na následující měsíce, tak jsem zvědavá, jak rychle je zvládnu dopotřebovat. Za měsíc červen 2023 se mi podařilo podívat na dno celkem 22 kouskům. 

Prvním kouskem, který vám tu dnes ukážu tak je Dove Advanced care deodorant s velmi příjemnou vůní čistoty a květin, který funguje moc dobře a to zejména nyní v létě. Fa Paradise Moments deodorant jsem měla v bývalé práci a sem tam jsem se s ním přestříkala. Má příjemnou sladší vůni, ale na účinky je nic moc. Sama bych si ho znovu nepořídila. Balea gel na holení je jedním z kousků, které jsem vytřídila bokem, na dopotřebování. Gel jsem měla otevřený už velmi dlouhou dobu a přiznávám, že já na ty gely jsem líná. Holím si většinou jen namočenou pokožku a nebo namydlenou sprcháčem a tohle se pro mě stal produkt "navíc", který nepotřebuju. Gel má velmi dobrou funkci a je za mě velmi kvalitní na to, kolik stojí. Velmi dobře se s ním holí, chloupky zjemní. Má moc dobrou konzistenci, krásné balení a minimální cenu. Doporučit určitě můžu, ale já ho doma nepotřebuju. Biodermu micelární vodu však doma určitě potřebuju. Skvělá micelární voda, která ani vlastně není tak drahá, na to, jak dlouho vydrží. Skvěle odličuje makeup a odstraňuje nečistoty z pleti. Nedráždí. Za mě moc dobrý kousek. Mám ještě další 2 v zásobě. 


Medik8 micelární pěna má velmi příjemnou citrusovou vůni. Ale přijde mi, že se hned "splaskla" a muselo se jí dávat hodně. Navíc mi vysušovala pleť a ani dokonale nevyčistila. Celkově velmi nudný produkt. Faberlic sprej na obličej Oxiology je mým oblíbeným produktem. Ráda ho používám před aplikací krémů či pleťových masek a nebo po této aplikaci. Skvěle osvěží, hydratuje, rozjasní a příjemně voní. Astrid Collagen denní pleťový krém je hutnější krém, který ale nezatěžuje moji mastnou pleť. Při pravidelné aplikaci pleť vypíná a zanechává ji hladkou, hydratovanou a jemnou. Celkově mi moc vyhovoval a v budoucnu bych si ho klidně pořídila znovu. Seděl skvěle i s makeupem a nedělal žádnou neplechu. Tutti Frutti peeling s banánovou vůní rozhodně musíte vyzkoušet, pokud milujete banánovou vůni a máte rádi takové "hravé" produkty. Je to jeden z dalších produktů, které jsem si dala bokem na dopotřebování a také se mi povedlo to splnit. Jedná se o jemnější peeling s velmi výraznou vůní, která je sice lehce umělá, ale moc mi voněla i tak. Dětem se to bude rozhodně líbit a vám, pokud máte rádi výrazné ovocné vůně ve sprše, tak taky. Navíc stojí asi kolem dvaceti pěti korun.


Vzorek vůně Black Opium jsem si zamilovala a budu uvažovat o koupi plného balení. Krásná, výrazná, ženská vůně. Cherish od Avonu miluju už spoustu let a určitě si ji výhledově pořídím znovu. Vůně, která vydrží skvěle na pokožce i na oblečení. Hristina růžová voda ve spreji je moc příjemná na jemné dočištění nebo osvěžení pleti. Oriflame The One oční linky ve fixu mají sytou černou barvu a dobře se s hrotem pracuje. Rimmel Extra long lash je skvělá řasenka, kterou jsem našla poměrně nedávno, ale hned jsem si ji zamilovala. Skvěle prodlouží, oddělí a udělá zkrátka nádherné řasy. Stojí kolem devadesáti korun a efekt je vážně za mě wow. Má skvělý kartáček!


Musím se vám pochválit, že v červnu jsem se hodně zaměřila na pravidelnost v péči o pleť a je to extrémně znát. Poznávám na své pleti razantní rozdíl a určitě budu v pravidelné péči pokračovat. Ne že bych to předtím nedělala, ale občas jsem to trochu flákala. Někdy jsem šla spát bez nakrémování a třeba několikrát do týdne bez očního krému. Ale věřte, že na pleti po třicítce je to už fakt hodně vidět. Takže jsem teď nadšená z toho, jakou pleť mám. K tomu se váže i spotřeba pleťových masek. Nebudu vám každou popisovat jednotlivě. Všechny byly skvělé. Jediná, která mi nevyhovovala, byla ta úplně první s medem. Příšerné plátýnko, které vůbec nedrží a ta maska celkově není vůbec příjemná na pleti a nic moc nedělá. Jinak všechny ostatní byly moc příjemné, hydratační a sjednocující. 

Bokem jsem si dala Garnier textilní masku na rty, kterou jsem měla doma už nějakou dobu a chtěla jsem ji konečně spotřebovat. No, takhle. Není to rozhodně produkt, který potřebuju, přesto, že jsem milovník všemožných masek. Maska na rty mě nezaujala. Nebavilo mě ji mít na rtech ani mi to nebylo nějak příjemné. Rty byly příjemně hladké a hydratované, ale prostě to znovu nepotřebuju. Povedlo se mi spotřebovat i Cien jílovou pleťovou masku, kterou jsem kupovala do deseti korun v zahraničí. Skvěle vyčistí pleť a zanechá ji prozářenou a viditelně čistější a hlavně jemnější. Úžasný kousek, za tu cenu! Vyjde na několik aplikací, takže fakt boží. Pak jsem měla dlouho doma v šuplíku ještě Isana hyaluron power pleťovou masku, kterou jsem chtěla taky sdělat a povedlo se! Bála jsem se, že mě tato levnější maska bude pálit na pleti nebo mi ji nějak podráždí, ale i tak mě zaujala a koupila jsem si ji. Příjemně mě překvapila. Pleť mi nijak nepodráždila ani mě nepálila. Naopak velmi dobře zhydratovala a zklidnila. Po aplikaci jsem měla velmi jemnou a krásně vláčnou pleť. 

Na konec článku jsem vám ještě dala fotku Amálky, která mi asistovala při focení produktů a tak jsem vám ji musela ukázat, jaká kráska to je :)




JAKÝ PRODUKT ZNÁTE A JAKÝ VÁS ZAUJAL A VYZKOUŠELI BYSTE HO? 

6 komentářů:

  1. Ahoj, nejvíc mě zaujal deodorant od Dove ten vypadá velmi velmi dobře. Já budu výhledově teda kupovat nějaké pidibalení do letadla, doma mám rozdělaný Dove bez hliníkových solí ten standardní a hrozně mi smrdí. Koukala jsem, že teď přes léto mají zase nějaké limitky, ale když já zrovna tenhle typ produktu mám do zásoby max. jednou a to teď mám. Bez gelu na holení si teda fungování představit nedokážu, už tak někdy bojuju s tím, že je mi to málo - mám hodně citlivou pokožku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a mě v poslední době zas to používání gelu na holení otravuje no :D nejraději se holím bez

      Vymazat
  2. Mám to s pěnami na holení podobně - nějak je nepotřebuji, stačí mi rozmydlený sprcháč (teď mám sprchovou pěnu, tak tím spíš). Tu masku na rty mám doma taky - byla myslím v Glanz boxu, měla bych ji taky zlikvidovat...
    A jinak slušná spotřeba :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni,
    znám docela dost věcí - gel na holení, masky, micelárku Bioderma, krém Astrid, pěnu Medik8, peeling Tutti fruti... Se vším jsem byla spokojená, jsou to věci, které si kupuji opakovaně.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)