úterý 4. července 2023

OPĚT TA ČOKOLÁDOVÁ VŮNĚ A PŘEKVAPENÍ Z MLÉKA

Krásný úterní podvečer! Jak si užíváte krásného teplého počasí? Já v posledních týdnech hodně třídím všechny své věci. Vyřazuju nepotřebné a posílám to dál, třeba za poštovné. Nějaké kousky se snažím prodat na bazaru. Taky jsem se vrhla do pravidelné péče o pleť. Používám vše poctivě každý den a tak pěknou pleť jak mám teď, jsem dlouho neměla :)

No a teď zpět k tomu, co vám dnes ukážu. Z e-shopu Litlolo jsem si vybrala nějaké kousky a ráda bych vám je ukázala a něco vám o nich napsala. Vše jsem samozřejmě pořádně otestovala na vlastní kůži :) Pokud si pamatujete z minulých článků, brala jsem si máslo na ruce s vůní čokoládových cookies. Tak nádherně voní, že jsem si musela vzít ještě další krém. Nemohla jsem se té vůně nabažit! Vybrala jsem tedy Stani Chef´s přírodní tělové mléko čokoládové sušenky v praktickém balení s pumpičkou. No co vám budu povídat. Vůně je nádherná, omamná, sladká. Prostě voní božsky po čokoládě, kakau a sušenkách. Miluju ji od prvního přivonění. Tělové mléko má příjemnou texturu a lze ho jednoduše nanášet a rozetřít. Vstřebá se za chviličku a nezanechává mastný povlak na pokožce. Pokožka je příjemně vyživená a navíc nádherně voní! Když se natřu večer po sprše, ještě ráno cítím tu parádní čokoládovou vůni. Pokud taky milujete vůni čokolády, kakaa a sušenek, tohle musíte mít! Praktické balení s pumpičkou je za mě taky velké plus. A dalším plusem je to, že je přírodní, přesto tak božsky voní!



Druhé mléko, které jsem si vybrala, je na odličování. Konkrétně Hristina přírodní čistící pleťové mléko měsíček lékařský. I pro mě samotnou to bylo tak trochu překvapení :D běžně totiž čistící pleťová mléka vůbec nepoužívám. I proto to pro mě byla výzva a chtěla jsem to zkrátka vyzkoušet. Mléko je velmi příjemné na pleti. Vůbec pleť nedráždí a zanechá ji příjemně vláčnou a jemnou. Díky obsahu extraktu z měsíčku lékařského pleť i zklidňuje. Vyzkoušela jsem ho na odlíčení pleti i na dočištění pleti. Na obě funkce je bezvadné. Líbí se mi to, že je po použití pleť vážně krásně jemná a vláčná. Je to něco úplně jiného, než po odlíčení třeba micelárkou. I když tu taky velmi ráda používám, ale je to rozdíl. Díky zkoušce jsem tomu přišla na chuť a do budoucna bych ráda vyzkoušela nějaká další pleťová mléka. Je mi už 30 a na pleti vážně cítím rozdíl, když použiju produkt, který je víc hydratační nebo méně hydratační. A při odličování pleťovým mlékem jsem si opravdu užívala to, že pleť nebyla napnutá. Naopak byla krásně jemná a příjemná na dotek i pocit.

Hristina přírodní bylinkový extrakt proti komárům s levandulí, zeleným čajem a rozmarýnem jsem si vybrala pro to, abych ho mohla stříkat před spaním v ložnici, aby nám tam nelétali komáři, když máme teď v létě otevřená okna. Lze ho stříkat na oděv i na pokožku. Já ho tedy stříkám na peřiny, polštáře i na závěs a záclonu. Díky levanduli a rozmarýnu má velmi příjemnou uklidňující vůni, která před spaním navodí příjemnou atmosféru. Od té doby, co s ním stříkám v ložnici, jsem si nevšimla, že by k nám zabloudil nějaký komár. Jen pavouci :D takže za mě skvělý produkt a velké plus je i za to, že je samozřejmě přírodní, jako všechny produkty, které mají v nabídce. Když si ho nastříkám na polštář, příjemněji se mi usíná. Pamatuju si, že kolegyně používala levandulový sprej na polštář. Tohle si myslím, že je podobné a ještě to má skvělý účinek, že to odpuzuje tento hmyz :)



A jako poslední jsem si vybrala produkt na vlasy. Bioherba bylinný koncentrát na citlivou vlasovou pokožku s aloe vera. Obsahuje bylinky jako je kopřiva, čemeřice a rozmarýn. Ty napomáhají posílit vlasy od kořínků až po konečky. Díky obsahu esenciálního oleje z aloe vera a levandule zklidňuje podráždění a stimuluje růst nových vlasů. Koncentrát příjemně bylinkově voní. Má praktické balení se střičkou. Používá se několikrát týdně na kořínky i na celé délky vlasů. Já ho používala spíše na vlasovou pokožku. Produkt jsem následně vmasírovala. Pokožka byla příjemně vyživená a nesvědila. Zároveň jsem ji dodala i nějaké prospěšné látky z bylinek. Používání je příjemné a jako doplňkový produkt péče o vlasy je to za mě fajnová volba.

Určitě mi dejte vědět, jestli jste z e-shopu Litlolo už něco vyzkoušeli. Už jsem vám jejich stránky představovala, ale pokud jste to náhodou propásli, je to e-shop s přírodní kosmetikou. Mají tam spoustu produktů na pleť, tělo, vlasy a i dalšího. Za mě rozhodně stojí za povšimnutí. Výhodou jsou za mě i přijatelné ceny.

KTERÝ Z PRODUKTŮ VÁS ZAUJAL NEJVÍC?

*Děkuji za možnost otestování www.Litlolo.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

6 komentářů:

  1. Mne zaujal sprej proti komárům a mléko s vůní čokosušenek. A jinak dík za zajímavý článek s pro mne neznámými produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já se přiznám, že mě nejvíc zaujalo mléko Stani´s Chef. Tuhle značku se určitě chystám letos vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni,
    na základě nějakého předchozí článku jsem si koupila nějaké produkty od Stani´s Chef a s tím prvním mlékem nejsem moc spokojená. Měla jsem variantu pomerančová oranžáda a vonělo to jako čistič na WC.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Pomerančové jsem neměla, tak to mě mrzí. Zkusila jsi peelingy? Ty jsou skvělé

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)