středa 19. července 2023

ÚČET ZA KOSMETIKU - ČERVEN 2023


Krásný den vám všem! Dnes tu pro vás mám článek s mými nákupy za měsíc červen 2023. Tento měsíc jsem popravdě moc nenakupovala, protože mi přišlo poměrně hodně produktů v rámci spoluprací. Dokoupila jsem si opravdu jen pár kousků, které mi doma chyběly. Teď při psaní článku mi došlo, že jsem vám zapomněla vyfotit a přidat sem ještě jeden kousek, kterým je krém na ruce od Isany v balení s pumpičkou, který jsem si koupila, když jsem byla s mamkou. Ale nedá se nic dělat, bude to dnes bez něj :D

Dokoupila jsem si barvy na vlasy Garnier 58 Kč v tmavě hnědé barvě a chystám se opět na obarvení vlasů. K tomu jsem si přihodila jednu pleťovou masku Puorella s okurkovým výtažkem za 30 Kč.

Dál mi dochází lak na vlasy a já miluju tento Cien za 39,90 Kč, s modrým pruhem ve variantě číslo 3 Classic. Takže jsem si pro něj hned běžela, abych měla náhradu a já jen doufám, že tento skvělý lak nepřestanou vyrábět! Když jsem pro něj šla, zaujal mě tuhý deodorant bez hliníku a to hlavně cenou 39,90 Kč, který jsem nakonec taky koupila. Má takovou unisex a spíše pánskou vůni, ale nepřebíjí parfém. Asi to je typ vůně, který nesedne všem, ale mě je moc příjemná a připomíná mi takové kosmetické přípravky, které byly kdysi. Zatím mi na účinky přijde velmi dobrý, na to, kolik stál a že je bez hliníku.  

A jako poslední jsem si při nákupu v DMku pořídila intimní mycí gel Jessa 49,90 Kč, který doporučovala má oblíbená youtuberka. Je bez parfemace a prý je skvělý. Stál pár korun, tak jsem zvědavá. Intimní mycí gel mi právě dochází, takže až dodělám, těším se na zkoušku tohohle!

Za červen 2023 jsem za kosmetiku utratila: 276 Kč


A CO HEZKÉHO JSTE SI Z KOSMETIKY V ČERVNU POŘÍDILI VY? 


10 komentářů:

  1. Já v červnu za kosmetiku taky moc neutrácela - vlastně jsem koupila jen pleťové masky, sprej na odrosty a kondicionér . Nakupovala jsem v Rossmannovi s narozeninovou slevou, takže myslím, že útrata se moc nelišila od tvé.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nízká útrata :) Já jsem si v červnu toho taky moc nekoupila, snad jen sprchový gel a polštářky pod oči. Za to v červenci jsem začala doplňovat zásoby a za kosmetiku jsem dala už celkem dost ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni,
    já jsem v červnu nakupovala hodně. Předtím jsem měla stopku, tak jsem si to nyní vynahradila. V létě naopak zase za kosmetiku moc utrácet nechci, plánuji zlikvidovat domácí zásoby.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Moni, já jsem za kosmetiku v červnu i červenci utratila docela dost, ale už jsem doma nic moc neměla. Vlastně stále by bylo, co kupovat protože už mi mezitím další věci za se došly :-D Myslím, že na takovou útratu se nedostanu snad nikdy....

    OdpovědětVymazat
  5. Barvy od Garnier kupuji pravidelně, jsou super a dlouho mi vydrží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, akorát já kupuju na Hebe, je tam cena o mnoho lepší, než v drogerce a doprava zdarma

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)