středa 23. srpna 2023

BRAND BOX - LÉTO V PLNÉM PROUDU

Krásnou středu! Jak se máte a jak si užíváte poslední dny měsíce srpna? Dnes tu pro vás mám článek s dobrůtkami z letního Brand Boxu. V něm jsem jako první našla DIJONA Dijonská hořčice speciální 99 Kč, což by měla být nezaměnitelná hořčice s výraznou pikantní chutí. Ke grilovanému masu nebo na dipy ji určitě využiju. Kečup Podravka 58,90 Kč v jemné variantě se taktéž na letní grilovačky hodí. Kečupy značky Podravka obsahují šťavnatá rajčata, koření a sůl. Jsou bez obsahu konzervačních látek, lepku a umělých aromat. Mouka pšeničná celozrnná Babiččina volba 34,90 Kč je velmi jemně mletá mouka z pečlivě vybraného obilí. Je 100% přírodní a hodí se na chleba, bábovky i koláče. Mouka žitná celozrnná Babiččina volba 34,90 Kč je velmi jemně mletá a je skvělou alternativou k hladké žitné mouce. Opět je 100% přírodní a lze ji použít na chleby, lívance či perníky. Co se týče mouky, dřív bych na její přítomnost v boxu nadávala, ale nyní ji ráda využiju. V poslední době totiž často peču domácí chleba, pečivo či koláče. Takže u mě doma určitě najde využití. Navíc ráda používám tyto zdravější druhy mouky. Takže za mě fajn.


Trvanlivé tyčinky se sýrem a solí Havlík 16,90 Kč jsou široké tyčinky z křehkého těsta sypané hrubozrnnou solí. Vzali jsme si je s sebou na sledování oblohy, když jsme byli v noci venku. Jsou takové obyč. Nic, co by mě chutí nadchlo. Twistky s příchutí karamelizovaná cibule 49,90 Kč mě zaujaly už v obchodě, když jsem kolem nich procházela. Zaujala mě sice jiná příchuť, ale i tak jsem ráda, že jsem je v boxu našla. Ráda vyzkouším i tuhle variantu. Tekutý bujon Vitana 69,90 Kč je novinka, kterou jsem upřímně v obchodě vůbec nezahlédla. Je ve třech variantách a to hověží, kuřecí a zeleninový. Ráda ho vyzkouším i když je škoda, že jsem v boxu neměla variantu kuřecí nebo hovězí. Ty bych vyzkoušela raději. Bujony kupuju, i když je nepoužívám pravidelně. Sem tam je však na dochucení použiju a nemám s tím problém. Raw energy ovocná tyčinka mango a kešu 31,90 Kč je kombinací šťavnatého manga a sladkých kešu. Tyčinky této značky si sem tam koupím, takže ráda vyzkouším tuto příchuť. Proteinový krém s lískovými oříšky Ketodiet 49 Kč se nachází v praktickém balení neboli v kapsičce. Obsahuje lískové oříšky, bambucké máslo a kakao. Mám všeobecně ráda zkoušení různých alternativních produktů, takže jsem zvědavá na chuť :)


A box byl tentokrát hodně těžký. To bylo nejen kvůli moukám, ale i kvůli těmto 4 nápojům. Staropramen 10 20,90 Kč mě jako holku moc neoslovil, ale věřím, že přítel si ho po nějakém jídle či grilovačce rád dá. Mattoni Thai thajská limetka a chilli 20,90 Kč je kousek, který jsem já sama příteli koupila před několika dny v obchodě, jelikož mě zaujala tato chuťová kombinace limetky a chilly. Cool tmavá švestka nealko 22,90 Kč je bez konzervantů a umělých barviv. Jelikož je to nealko, ráda si ho dám a vyzkouším i já. Myslím si, že vychlazené to bude moc dobré, ale uvidíme. Co je ale moc dobré a už jsem to vyzkoušela je Mattoni esence jablko a máta 18,90 Kč. Je to pití přesně podle mého gusta. Bez obsahu cukru, umělých sladidel, barviv a konzervantů. Je to minerálka s nádechem jablka a máty, což je velmi osvěžující. Opravdu ale není ani trochu sladká. Což mě osobně velmi chutná. Pokud si hlídáte kalorie, nemusíte se bát. Má nulovou kalorickou hodnotu a i tak si můžete vychutnat velmi dobré pití. Za mě je to vážně pecka! 



*Děkuji za možnost otestování www.Novinkyschuti.cz, kdy jsem produkt obdržela za zvýhodněnou cenu!
(nejedná se o placenou spolupráci)

JAKÝ KOUSEK VÁS ZAUJAL NEJVÍC?

6 komentářů:

  1. Mne nejvíc potěšila ta tyčinka s mangem a kešu. A všeobecně jsem tentokrát byla s boxem dost spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    já jsem s boxem byla taky spokojená. Zaujala mě ta čokoládová pomazánka v kapsičce.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Birellů přes léto není nikdy dost, kolik já jich letos vypila - ani snad nechci vědět. :D :) Super obsah boxu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)