neděle 6. srpna 2023

ZÁSOBA VÍNA OD BODLAKU DOPLNĚNA

Příjemnou neděli vám všem! Jak se máte? U nás je pochmurno a prší. Upřímně jsem ráda, že se ochladilo. Je mi jasné, že většina lidí, co si třeba vzala dovolenou, že zůstane v ČR, je asi naštvaná, že se nemůže jít koupat a opalovat. Já jsem ráda, že je příjemněji a trochu chladněji. Včera jsme zrovna dopoledne vyrazili na nákupy do Polska. Celý den propršelo, ale jelo se lépe, než ve vedru. Byl to ale pěkný celodenní slejvák. Co se týče nákupů z Polska, uvidíte je v nějakém dalším vlogu, tak se můžete těšit! Co ale uvidíte už dnes v dnešním článku, je víno ze stránek www.Vinoodbodlaku.cz, kde jsem si mohla vybrat vína na ochutnání. Již v minulosti jsem si zde vína vybírala a byla jsem moc spokojená. Takže i proto jsem s další ochutnávkou ráda souhlasila :)

ZLOMEK A VÁVRA PERLÍTO ČERNÝ RYBÍZ (LIMITOVANÁ EDICE JAROMÍR JÁGR) 
ODKAZ NA VÍNO: ZDE
Víno mě zaujalo především tím, že se jedná o limitovanou edici a má příchuť černého rybízu, kterou mám všeobecně v nápojích ráda. Jedná se o perlivé alkoholické víno se šťávou z černého rybízu. Je to tedy limitovaná edice ve spolupráci s Jaromírem Jágrem. Takže pro nějakého fanouška by to mohl být skvělý dárek! Víno je polosladké a má v sobě citrusovou příchuť a chuť koření, jako je skořice či badyán. Chuťově je velmi dobré a vyvážené. Není ani moc kyselé a ani přeslazené. Chuť rybízu je výrazná. 


VINSELEKT MICHLOVSKÝ REVINE ROSÉ NEALKOHOLICKÉ PERLIVÉ VÍNO
ODKAZ NA VÍNO: ZDE
Jelikož nejsem zrovna člověk, co by holdoval alkoholu, je pro mě fajn variantou i možnost vína v nealkoholické podobě. Proto jsem si i jedno vybrala. V minulosti jsem zkoušela červené a nyní mě zaujalo Rosé. Jedná se tedy o nealkoholické a perlivé víno. Je opět polosladké. S příchutí citrusů a třešní. Je lehce pikantní, ale přitom krásně svěží. Pokud nemůžete a nebo nechcete pít alkohol, je to za mě bezva kousek. Opět skvělý i jako dárek, když si nejste jisti, zda někdo může či pije alkohol. 


TENUTA SAN GIORGIO MANZONI MOSCATO SPUMANTE DOLCE
ODKAZ NA VÍNO: ZDE
Toto víno mě upřímně nalákalo především krásným balením, kterému jsem jednoduše neodolala. Jedná se o sladké víno původem z Itálie, které je obohacené o jemné bublinky. Najdeme v něm chuť medu, jahod či třešní. Za mě je skvělé, že je příjemně sladké. Mám ráda polosladké a sladké varianty vína. Takže za mě skvělý kousek, pokud máte stejné chutě. A již zmiňované krásné balení je za mě skvělou tečkou. Přijde mi takové hezké a holčičí, takže na narozeniny, svátek nebo Vánoce je to za mě opět bezva tip, jak potěšit kamarádku či někoho známého a potěšit nejen chuťové buňky, ale i potěšit oko :)

*Děkuji za možnost otestování www.Vinoodbodlaku.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

MÁTE RÁDI POLOSLADKÁ A SLADKÁ VÍNA?
JAKÉ VÁS ZAUJALO NEJVÍC? 

6 komentářů:

  1. Já dávám přednost suchým a polosuchým vínům, ale chtěla bych vyzkoušet to bezalkoholové víno. Zatím jsem měl jen nealkoholický "šampus", ale klasické víno ne.

    OdpovědětVymazat
  2. Já naopak ráda suchá bílá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vína není nikdy dost, nejraději mám bílé, ale i růžové. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)