pátek 15. září 2023

GLANC BOX - HOME CARE SPECIAL EDITION



JAR POWER SPRAY - VÍCEÚČELOVÝ SPREJ 3V1 je sprej vhodný na mastnotu na nádobí a lze ho aplikovat před umytím nádobí. Použití má být tak snadné, zábavné a účinné. Lze ho aplikovat i na nádobí před tím, než se zapne myčka. Upřímně jsem z tohoto spreje nadšená. Sice jsem ho ještě nestihla vyzkoušet, ale z reklam mě moc zaujal a plánovala jsem si ho pořídit. Mamka byla nadšená stejně. Takže jsme jeho přítomnost v boxu obě ocenily.

JAR SUPERCORE - SAPONÁT NA NÁDOBÍ je vhodný pro běžné mytí nádobí v ruce. Jar je za mě sázka na jistotu. Myje účinně, rychle a skvěle odstraňuje mastnotu.

JAR PLATINUM PLUS - KAPSLE DO MYČKY NA NÁDOBÍ zanechávají nádobí čisté, odstraňují zašedlost nádobí a obnovují lesk. Jar kapsle sama používám a mám ráda. Myjí nejlépe ze všech kapslí, které jsem prozatím vyzkoušela. Vždy čekám na akci a nakoupím si je výhodněji do zásoby. Jsou dost drahé, ale v akci se to dá. Za tu skvělou účinnost se to jednoduše vyplatí!




SWIFFER DUSTER - PRACHOVKA podobnou prachovku mám doma. Sice z DMka, ale postačí mi i tak. Určitě ráda vyzkouším i tuhle propagovanou, jestli bude v něčem lepší. Má dokonale odstranit roztoče, prach, vlasy i chlupy.

LENOR FRESH AIR EFFECT - AVIVÁŽ NA PRANÍ NORTHERN SOLSTICE slibuje svěží vůni, jako by oblečení schlo na čerstvém vzduchu. Má ultrakoncentrované složení. Obsahuje vůni citrusů, blatouchu a oceánu. Voní opravdu nádherně a velmi silně. Lenor je klasika, která si myslím, že nikdy neomrzí. 

LENOR DESIRABLE - SOFISTIKOVANÁ AVIVÁŽ sofistikovaná, svůdná a rafinovaná vůně aviváže, která voní jako jemné francouzské parfémy. S vůní květů pomerančovníku, frézie, cirusů, jablek, vanilky a jantaru. 


AIR CARE AMBI - OSVĚŽOVAČ VZDUCHU S VŮNÍ JARA mě potěšil a nepotěšil zároveň. Všechny tyhle elektrické hračky jsem vyházela, protože mě nebavilo, dokupovat náhradní náplně a nebo baterie. Tenhle osvěžovač je do zásuvky. Voní moc pěkně a silně. Nicméně určitě si další náplň sama nekoupím.

MERLION - KOUPELNOVÝ OSVĚŽOVAČ VZDUCHU mě potěšil o poznání více. Sama jsem si pořídila světle modrou variantu, která mě nadchla. Voněla krásně a silně. Tohle je za mě skvělá věc. Nepotřebuju baterie, elektřinu ani dokupovat další náplně. Vůně je silná, velmi příjemná a balení vypadá v koupelně elegantně. 

Celkově box hodnotím na 5/5. Všechny kousky v domácnosti využiju. Z elektrického osvěžovače sice nejsem odvařená, ale i tak voní příjemně a ráda jsem ho vyzkoušela. Nejlepším kouskem je za mě určitě Jar ve spreji, který jsem chtěla i já sama vyzkoušet a plánovala jsem jeho koupi :)

JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH?

*Děkuji za možnost otestování www.Novinkyschuti.cz, kdy jsem produkt obdržela za zvýhodněnou cenu!
(nejedná se o placenou spolupráci)

4 komentáře:

  1. Moniko, mé hodnocení je v podstatě stejné jako tvé - taky jsem byla nejmíň nadšená z elektrického osvěžovače (moc tyhle věci nepoužíváme, spíš pálím svíčky), jinak spokojenost, vše využiju.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Moni,
    já jsem box neměla. Obsah se mi ale líbí, dokonce i elektrický osvěžovač. Já jeden mám v chodbě, kde je bedýnka koček.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)