úterý 5. září 2023

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - SRPEN 2023

DR.SANTÉ CANNABIS HAIR ŠAMPON - Šampon jsem koupila primárně příteli, protože je s obsahem konopného oleje a tím pádem vhodný pro pokožku hlavy s lupy. Ten však šampon používal jen chvíli a pak na něj několik měsíců jen padal prach a nepoužíval ho. Tak jsem se ho ujala a řekla jsem si, že ho dopoužívám, aby tam jen tak nestál. Dobře pění, voní tak jemně, ale příjemně. Vlasy dobře umyje a zanechá je hezké, jemné a lesklé. Nedělá až tak moc velký objem, za což jsem se svými vlasy ráda. 

MALIZIA PETALI DI IRIS PĚNA DO KOUPELE - Pěna moc příjemně voněla a dělala takovou klasikou službu. Nepěnila nijak extrémně, ale zase ani málo.

VASELINE INSTANT DRY SKIN RESCUE TĚLOVÉ MLÉKO - Tělové mléko je bez nějaké vůně. Má konzistenci, která se dá jednoduše a rychle rozetřít. Vsakuje se tak zhruba deset minut, takže to není mléko, po kterém se můžete ihned obléknout, ale musíte chvíli počkat. Pokožku ale zvláční a hydratuje moc dobře. Celkově nemám, co bych mu vytkla. Za mě by teda klidně mohlo mít vůni a kratší dobu se vsakovat, ale to je detail. Určitě bude fajn i pro citlivou pokožku.

ZIAJA INTIMATE WASH GEL CAMOMILE - Intimní mycí gel jsem měla už po několikáté. Je dobrý, nedráždí, nevysušuje a příjemně myje. Za pár korun, fajn kousek.


COLLISTAR TALASSO SCRUB RASSODANTE - Příjemně vonící tělový peeling s jemnými zrníčkami a olejovou složkou. Vydržel mi na jedno použití na celé tělo. Opravdu hezky voněl, ale vadilo mi, jaký olejový povlak nechal na kůži. Určitě to někomu bude vyhovovat, ale na mě to bylo až moc a nebylo mi to příjemné.

PREMIUM BULGARIAN ROSE AND SILK EXTRACT EYE CREAM - Moc dobrý oční krém, který jsem si aplikovala pravidelně. Výborně hydratoval a zjemňoval oční okolí.

CHRISTOPHE ROBIN CLEANSING PURIFYING SCRUB WITH SEA SALT - Peeling na pokožku hlavy jsem vyzkoušela ráda, ale není to produkt, který bych potřebovala nutně znovu. Určitě skvěle vyčistil pokožku hlavy od všech nánosů stylingových přípravků a nečistot, nicméně mě nebavila aplikace. Byl velmi hrubý a odpadával. Takže jsem ho pořád lovila ve vaně, abych s ním zbytešně neplýtvala. 

RIMMEL MAGNIF EYES BÁZE POD OČNÍ STÍNY - Jednoduše moje nejoblíbenější báze pod oční stíny. Určitě si ji pořídím znovu. Oční stíny se mi na ní neslévají a drží celý den.

STANI CHEF´S COCONUT MILK TĚLOVÝ PEELING - Výborný a nádherně vonící tělový peeling, který má velké množství zrníček. Zrníčka jsou trošku hrubší, ale není to nic nepříjemného. Krásně odstraní odumřelé kožní buňky. Po peelingu je pokožka krásně hladká, jemná a navíc nádherně kokosově provoněná.

NIVEA MIRACLE GARDEN DEODORANT - Deodorant s velmi příjemnou květinovou vůní. Průměrná výdrž, nádherná vůně.

ORIFLAME FEET UP GINGER OIL AND TANGERINE - Olejíček jsem měla otevřený vážně velmi dlouho a chtěla jsem ho už dopotřebovat. Jedná se o olejíček, který se dává do lázně na nohy. Příjemně voněl a koupel nohou s ním byla osvěžující. Ale žádný zázrak se po přidání do lázně neděl. Takže bych ho znovu mít nemusela.

PARADOX REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK - Průměrná maska na vlasy, která je zjemnila a uhladila. Neměla ale žádný wow efekt, pro který bych ji potřebovala znovu.


GROWN ALCHEMIST AGE REPAIR INTENSIVE MOISTURIZER - Tento kousek jsem našla ve svých zásobách a rozhodla jsem se ho konečně spotřebovat. Jednalo se o hutný výživný krém. Na pleti mi byl i přes svou hutnost moc příjemný. Krásně pleť zjemnil, hydratoval a po použití byla pleť taková krásně napapaná a spokojená, řekla bych. 

ORIFLAME INFINITA - Nádherná sladká vůně, kterou jsem si oblíbila a rozhodně si ji někdy pořídím znovu.

BETTY BARCLAY WILD FLOWER - Krásná vůně, kterou jsem vám už představovala v nějakém z předešlých článků. 

BALEA HAUTREIN ANTI PICKEJ PATCHES - Náplasti na pupínky jsou moc fajn. Líbí se mi, že když si nějaký pupínek vymáčknu, tak že si následně místo vyčistím a nalepím na něj tuto náplast. Pak když si krémuju pleť, tak neroznáším případnou infekci z pupínku po celém obličeji. Navíc se pod náplastí rychleji zahojí. 

PLEŤOVÉ MASKY Z ACTION - Tento měsíc jsem spotřebovala jen dvě pleťové masky, protože jsem popravdě vůbec neměla čas a energii, dávat si jich víc. Snad to příští měsíc doženu :) Obě byly skvělé, už je ode mě znáte. 



ZNÁTE NĚJAKÝ PRODUKT?

8 komentářů:

  1. Mám ten intim gel od Ziaji (jsem asi v půlce a spokojenost) a to tělové mléko od Vaseline (přišlo mi takové těžší, tak jsem ho odložila na zimu :)).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Monni, z těchto produktů jsem měla asi pouze antiperspirant a jednu z masek. Ten kokosový peeling vypadá výborně, já dostala od téhle značky třešňový.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Moni,
    znám toho docela dost - měla jsem intimní gel Ziaja, tělové mléko od Vaseline, plátýnkové masky z Actionu, peeling Collistar, bázi Rimmel, masku na vlasy C. Robin a WE are Paradox. MOje spotřebováno za srpen bylo hodně obsáhlé, ale to je dobře, mám doma hodně zásob:-)
    Měj se hezky,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten kokosový peeling určitě neměl chybu, musí nádherně vonět. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)