sobota 23. září 2023

SKVĚLÉ KOMBO S HLEMÝŽDÍM EXTRAKTEM A ZASE TY ČOKOLÁDOVÉ SUŠENKY!

Krásný víkend všem! Tak jsem tu zase s novým článkem a věřím, že z něj budete mít radost. Dnes Vám představím skvělé kousky, které jsem měla možnost vyzkoušet. Jak víte, už delší dobu spolupracuji s e-shopem Litlolo, což je e-shop s přírodní kosmetikou. Tentokrát jsem si na testování dala delší čas, abych produkty opravdu důkladně vyzkoušela. Zejména tedy pleťové sérum a pleťový krém. A dnes jsem tu s výsledkem mého testování. 

Na úvod článku vám ještě můžu tak ve zkratce napsat, co je u mě nového. Že mám konečně novou práci, to jsem vám už psala. První měsíc v nové práci je za mnou a já jsem spokojená. Práce mě baví, naplňuje a jsem za ni moc vděčná. Sice mám úplně jiný režim a i typ práce, než jsem byla zvyklá dělat, ale i tak je to fajn. Domů chodím teda velice unavená a vyčerpaná a musím si na to postupně zvyknout. Jak na vstávání, tak i na větší fyzickou zátěž, než jsem byla zvyklá. Doma nic moc nestíhám udělat, takže úklid a další věci jako třeba i natáčení videí, šlo stranou. Doufám, že se brzy dostanu do správného režimu a budu vše stíhat :)

A teď už jdeme k produktům, které jsem vyzkoušela. Prvním z nich je Hristina Cosmetics Facial Serum with snail extract. Jedná se o přírodní zjemňující pleťové sérum s hlemýždím extraktem. Slibuje vyhlazení pleti do hloubky, vyhlazení vrásek a zároveň zabránění vzniku nových vrásek. Jedná se o jemný gel s velmi jemnou vůní. Sérum lze rychle rozetřít a do pár minutek se vstřebá do pleti. I když se jedná o gel, tak nelepí a pleť zanechá příjemně vláčnou a jemnou. Co se týče výsledků, při pravidelném každodenním používání opravdu vidím efekt vyhlazenější pleti. Jemná vůně nedráždí ani pleť a ani oči. Pleťové sérum jsem používala v kombinaci s pleťovým krémem s hlemýždím extraktem, který vám ukážu teď. 



Hristina Cosmetics Smoothing Night Cream with snail extract je přírodní noční krém opět s hlemýždím extraktem. Slibuje zklidnění, regeneraci a vyhlazení pleti. Také obnovení hydrolipidové bariéry a vyživení pleti. Vybrala jsem si záměrně noční pleťový krém, protože pleťové sérum používám na noc a chtěla jsem mít i pleťový krém ze stejné řady, abych mohla maximálně posoudit výsledek používání. Krém voní jemněji než pleťové sérum a vůně je méně znatelná. 

Má lehkou a rychle roztíratelnou konzistenci. Není ani moc hutný, ale ani moc tekutý. Konzistence je tak akorát. Skvěle se používá. Pleť je po použití velmi vláčná a působí takovým tím dobře "napapaným" dojmem. Celkově mi je na pleti velmi příjemný. V kombinaci s pleťovým sérem ze stejné řady si skvěle sedne. Pleť není ulepená, podrážděná a je krásně hydratovaná. Na extrémně vysušenou pleť asi nebude. Ale na moji smíšenou/mastnou pleť je skvělý. Optimálně hydratuje a vyživuje, krásně zjemní a vyhladí pleť. Sjednotí barvu a po ránu je pleť nádherná.



No a při výběru jsem nemohla opomenout produkt z mojí nejoblíbenější řady, co se vůně týče! A to je vůně čokoládových sušenek. Konkrétně jsem si vybrala produkt Stani Chef´s Hair and Body shower gel Chocolate Cookies. Pokud mě sledujete pravidelně tak víte, že jsem měla z této řady máslo na ruce a také tělové mléko. Oboje doma ještě mám a používám. Ta vůně je za mě dokonalá! Připomíná mi vůni tělového másla od Balea, které se vyrábělo dříve. Určitě si ho někteří z Vás pamatují. 

Sprchový gel se dá použít nejen na tělo, ale i na vlasy. Opět se jedná o přírodní kousek. Já jsem ho na vlasy nepoužila. Používala jsem ho jen na tělo. Slibuje obnovení vitalitu, lesk a jemnost vlasů a pokožky. Je vhodný pro každodenní použití. Obsahuje mandlový olej a kakaové máslo. První začnu vůní. Ta je malinko jiná, než u másla na ruce a tělového mléka. Asi je to tím, že se nejedná o krémový produkt. I tak je ale vůně nádherná a velmi podobná. Sprchový gel moc dobře pění a z pokožky krásně voní. Provoní při sprchování celou koupelnu. Pokožku nevysušuje. No zkrátka, pokud milujete čoko vůni v kosmetice, vyzkoušejte a uvidíte sami :-)




*Děkuji za možnost otestování www.Litlolo.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

JAKÝ KOUSEK ZAUJAL NEJVÍCE VÁS?


2 komentáře:

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)