neděle 10. září 2023

STŘÍPKY Z MĚSÍCE - SRPEN 2023

Krásný víkend všem! Dnes jsem tu opět se shrnutím mého dalšího měsíce a tentokrát to je srpen 2023. Opět bych ráda vyzdvihla 3 věci, které mě na daném měsíci potěšili nejvíce. Takže tady jsou.

1. Nastoupila jsem do nové práce

2. Dodělali jsme rekonstrukci koupelny

3. Vyrazila jsem do kina a ven s kamarády

Začátkem srpna jsem začala opět číst další knížku, kterou jsem i úspěšně dočetla. Dali jsme si snad první točenou zmrzlinu tento rok. Z domácí vypěstované dýně jsem udělala dýňový krém s krutonky. 


Stále pokračovala práce na rekonstrukci koupelny. Jeli jsme také nakoupit do Polska, kde je výrazně levnější všechno a to i stavební materiál a další. Přečetla jsem tento měsíc už druhou knížku. 


Venku se trochu ochladilo, což jsem upřímně uvítala. Tady už jsem čekala na pohovor ohledně práce, kterou jsem nakonec vzala. S mamkou jsem vyrazila na nákupy do obchodů a něco málo jsem si odnesla. Přečetla jsem taky tuhle tlustou knížku, která mi sice trvala, ale dala jsem to!


Venku se udělalo hezky a tak jsme vyrazili o volném víkendu na dobré jídlo do mexické restaurace a měli tam vážně skvělý a výborný ledový čaj. Mňam! Pak jsme si dali vynikající zmrzlinu z Farmy, kterou milujeme. 


Vytáhla jsem ven i nové šatičky a nečekaně jsem si pořídila ve velké slevě sandálky, které mě vyšly ani ne na dvě stovky. Byli jsme se podívat i na perseidy a hodně jsme jich zahlédli. A konečně jsem se odhodlala a nakreslila jsem svůj první "obraz" :D. Konkrétně anděla nebo spíše já ji říkám andělka. 


Zašla jsem si na nové nehtíky. Nechala jsem si po dlouhé době opět udělat gelové, protože aktuálně je to pro mě praktičtější. Vybrala jsem si krásnou třpytivou světlou barvu. Jsou to jedny z nejhezčích nehtů, jaké jsem kdy měla od někoho udělané. Začala jsem se čtením další knížky. Tento měsíc mi šla četba pěkně od ruky. Koupila jsem si nové botky, protože jsem měla večer s kamarády vyrazit ven. No nechtějte vědět, jak dopadly moje nohy. Totálně bolavé, nateklé ještě 3 dny, puchýře všude. Zašli jsme do kina s kamarádkou a kamarádem na film od Kazmy. 


Po filmu jsme si sedli na dobré jídlo a pak jsem po spoustě let vyrazila s kamarády do klubu. Teda, řeknu vám, že je to nezvyk. Asi jsem už důchodce. Jsem zvyklá na teplou deku, knížku, véču a svoje dvě zvířecí holčičky spolu s přítelem. Bylo to sice fajn, ale jak říkám, už to není to, co to bývalo :D


Další den jsme si šli s přítelem sednout na výborný obídek a dali jsme si náš nejoblíbenější ledový čajík. A konečně jsme dodělali koupelnu. Moc se mi to líbí a jsem spokojená, že je to hotové. Přítel je také nadšený. Vše se povedlo na výbornou.


Poslední teplé dny jsme využili a byli jsme venku, kde jsme si ugrilovali dobroty. Večer jsme šli ještě na hřiště nedaleko od domu, kde si přítel chtěl zaházet s novým míčem a já si chtěla zahrát badminton. 


Taky jsem přečetla knížku, kterou jsem četla snad v 15. Před pár lety jsem ji koupila na bazaru a až teď po letech se k ní dostala. Bylo to fajn a takové vrácení do mládí. A tady už je fotka z mého prvního dne v práci, kdy jsem ráno čekala na autobus. Koupila jsem si pak i nějaké dobroty a šla na úřady. 


Moji novou práci jsme oslavili v restauraci. S přítelem jsme vyrazili ještě do místního malého kina, což byl vážně velmi retro a nezvyklý zážitek. Popcorn stál za nic, ale jinak to bylo celkem fajn. Cestou zpět lilo jako z konve. Cestou domů jsme si ještě udělali odbočku a zajeli si pro McDonald a nějaké dobroty. A na konci měsíce mi přítel udělal vynikající véču v podobě masíčka s omáčkou, pečenými brambory a salátkem.


JAKÝ JE VÁŠ NEJLEPŠÍ ZÁŽITEK ZE SRPNA?

9 komentářů:

  1. Ahojky,
    mně se v srpnu nejvíce líbily výlety, setkání s přáteli a nová MI s Tomem Cruisem. Moje shrnutí už taky vyšlo na blogu:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Věřím, že z nové práce i nové koupleny jsi měla velkou radost. A koupelna tedy vypadá moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam, jen jsem uviděla tu dýňovou polévku dostala jsem na ní hroznou chuť. Budu muset co nejdříve také uvařit. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)