sobota 18. listopadu 2023

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - ŘÍJEN 2023


Krásný víkend vám všem! Jak se máte? Já si užívám prodloužený víkend. Měla jsem v pátek volno a volno mám i teď v sobotu a v neděli. Tak jsem ráda, že si alespoň trošku odpočinu a doženu to, co jsem kvůli práci odkládala. Postupně si doma uklízím a dělám takový předvánoční úklid, dejme tomu. Neplánuju nějaký jeden obří úklid. Chci si prostě jen postupně a v klidu vše uklidit. Dělám to tak vlastně počas celého roku. Co se týče dárečků k Vánocům, mám už tak 85% věcí nakoupených. Chybí mi už jen pár drobností. Tak jsem ráda. Mám nakoupené dárečky i na Mikuláše i na narozeniny a svátky, které se budou slavit před Vánoci. Postupně si nakupuju věci i na cukroví a celkově Vánoce a Silvestr. A jak to máte vy? 

Teď už se vrhneme na spotřebovance aneb co mi došlo v měsíci říjnu 2023. Chtěla jsem dopotřebovat dlouho otevřenou sůl do koupele Be beauty. Ta příjemně voněla, byla velmi levná a hezky zabarvila vodu. Spotřebovala jsem i nádherně voňavý sprchový gel Palmolive Mineral Massage, který voní velmi silně a nádherně i z pokožky po sprše. Našla jsem ho v nějakém boxu a jeho vůni jsem si moc užívala. Garnier Fructis Goodbye Damage kondicionér byl taky moc fajn. Nádherná vůně a skvělé vyživení a uhlazení vlasů. Přesně to co od kondicionéru potřebuju a požaduju. Taky jsem chtěla dopotřebovat koupelovou pěnu od Avonu s vůní levandule, která mě naopak nenadchla. Sice voní v balení příjemně, ale ve vaně není skoro vůbec cítit. Vodu nezabarví. Pěnu udělá docela fajn, ale nic ohromujícího. Musela jsem ji tam nalít hodně, abych měla pěknou pěnu. Už bych si ji znovu nepořídila. 


Do práce si kupuju levnější deospreje na běžné přestříkání během dne. Nepoužívám je primárně do podpaží, ale celkově na oblečení. Parfemované deospreje od Balea měly opravdu krásnou a silnou vůni, která se mi velmi zamlouvala. Byla jsem s nimi spokojená. Dove Advanced care deodorant je klasika s příjemnou vůní čistoty, která nikdy nezklame. Dermedic hydratační tonikum bylo fajn, ale obyčejné zároveň. Neviděla jsem nějaký ultra účinek. Ale bylo příjemné. 

Garnier barvy na vlasy už ode mě znáte. Odstín 4.0 splnil vše, co jsem od něj očekávala. Jednalo se o tmavě hnědou studenou barvu. Hristina obličejové sérum se šnečím extraktem bylo velmi příjemné. Jednalo se o gelové sérum, které však na pleti po aplikaci nelepí. Krásně zvláční, hydratuje a jemně vyhladí pleť. Sol Janeiro bum bum cream je světoznámá klasika, kterou lidé milují. Musím se přiznat, že chápu proč. Má okouzlující a silnou vůni, která je velmi příjemná a vydrží vonět z pokožky velmi dlouho. Tělový krém se skvěle roztírá a moc dobře hydratuje. Juvena Master cream rose byl vzorek dražšího krému, který jsem používala na dekolt. Díky malému balení nemůžu říct dlouhodobější účinky, nicméně dobře se roztíral i hydratoval. Loreal lash paradise je dobrá řasenka, kterou jsem opět ráda používala. Golden Rose just touch byl moc dobrý korektor, který jsem měla v nejsvětlejším odstínu. Ten mé pleti skvěle padnul. Nezvýrazňoval suchá místa, krycí schopnost měl střední a nedělal na pleti žádné mapy. 



A na závěr nesmí chybět pleťové masky. Shrnu to jednoduše. Všechny byly moc dobré. Nejlepší a nejpříjemnější jsou za mě ty první dvě :)


JAKÁ JE VAŠE SPOTŘEBA ZA ŘÍJEN?


6 komentářů:

  1. Článek o říjnové spotřebě jsem na blog dávala zrovna dneska. Byla menší než ta tvoje - 9 kousků. Jinak z ní nemám vyzkoušeno nic, ale mám tu z boxu krém Juvena a ten sprcháč Palmolive. Uvidím, jak budou vyhovovat mně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky pěkné! Tak jsem zvědavá na případné recenze.

      Vymazat
  2. Ahoj Monni,
    já se přiznám, že žádné velké úklidy nedělám, jsem ráda když stihnu vyprat, vyluxovat a setřít prach, cokoliv dalšího je pro mě znakem toho, že jsem měla fakt čas se tomu věnovat :-D Třeba na okna jsem vyloženě flink a vlastně mi to ani pořádně nejde ani s tím vysavačem. Dárky už mám taky docela pokoupené, zbývají mi jen nějaké poukazy a dvě pivní sady a to si nechávám až po prosincové výplatě.

    Z výběru znám pěnu do koupele s levandulí a souhlasím stvým názorem, barvy Garnier mi moc nedrží, Bum bum krém mě neskutečně vysušoval a masku s peptidy tu mám v šuplíčku, ale už jsem jí v minulosti měla a dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to chápu. Bum bum tě vysušoval? Tyjo, tak to je zajímavý!

      Vymazat
  3. V říjnu jsem moc velkou spotřebu neměla, ale za to listopad se docela vyvedl. :D Super tipy na produkty, já teď nejvíce používám balzámy na rty - v tomto období jsou nezbytností. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)