sobota 4. listopadu 2023

PODZIMNÍ DOPLNĚNÍ ZÁSOB PRODUKTŮ NA ZUBY

Krásnou sobotu vám všem! Jak se máte? Když píšu článek, je zrovna pátek večer a konečně sedím po práci u telky v teplém županu. Rychle jsem poklidila, dala jsem si horkou sprchu a začíná konečně relax a víkend! Zítra (pro vás dnes) jdeme na running sushi, tak se už nemůžu dočkat, až si dáme do nosu. Mňam! Ale teď už zpět k tématu dnešního článku. Jestli mě sledujete pravidelně, tak víte, že jsem v minulosti měla barter spolupráci se stránkou www.NaZuby.cz, kde jsem si mohla vybrat kousky na vyzkoušení. Tentokrát mi nabídka přišla znovu a tak jsem si opět ráda vybrala, protože jsem s produkty byla moc spokojená. Jak už název stránky napovídá, jedná se o e-shop s potřebami na zuby. Najdete zde zubní kartáčky, zubní pasty, ústní vody, produkty na mezizubní péči a dokonce i elektrické zubní kartáčky či ústní sprchy

Zaujaly mě produkty značky Biorepair. Na zkoušku jsem vzala miniaturu zubní pasty Biorepair Advanced intensive night, což je zubní pasta bez obsahu fluoridů, která remineralizuje zubní sklovinu během noci a je vhodná i pro děti. Druhým produktem této značky je Biorepair Advanced active shield zubní pasta, která je opět bez obsahu fluoridů, s trojitým účinkem a prevencí zubního plaku. Bez obsahu SLS a parabenů. Je vhodná pro dospělé a děti od 7 let. Co jsem ještě nikdy nezkoušela, je ústní voda Biorepair, která má antibakteriální účinky. Je bez obsahu fluoru a alkoholu. Vhodná pro každodenní použití.


Chtěla jsem vyzkoušet taky nějaké nové zajímavé ústní vody. Vybrala jsem si opět ty, které jsem doposud nezkoušela. Například Natura Siberica plaque control and fresh breath. Je to přírodní ústní voda bez alkoholu a fluoridu. S výtažky sibiřských bylin, která udržuje svěží dech a chrání před vznikem zubního plaku. GUM SensiVital ústní voda je vhodná pro každodenní použití i pro citlivé zuby a dásně. A hodně mě zaujala též Parodontax Active gum health, která je s obsahem fluoridů. Udržuje svěží dech, je šetrná k dásním a je bez obsahu alkoholu. 

Jelikož zde mají velké množství zajímavých kvalitních zubních kartáčků, nemohla jsem objednat bez nich. Velmi ráda mám zubní kartáčky Spokar X3500 supersoft, které jsou v balení po 3 kusech v různých barvách. Mají více jak 3500 vláken a jsou vyrobené v České republice. Taky jsem objevila zajímavou novinku a to zubní kartáčky od mé oblíbené značky Herbadent original eco soft. Opět se jedná o zubní kartáčky s jemnými vlákny. S rukojetí, která je z 80% vyrobena z ekoplastu. 


A nakonec tady mám ještě nějaké zubní pasty. Himalaya Mint Fresh  je gelová zubní pasta, která dlouhodobě osvěžuje dech, má mátovou příchuť a chrání dásně před zánětem a krvácivostí. Zubní pasta Herbadent je vhodná i po osoby, které užívají homeopatika. Obsahuje výtažek ze 7 bylin a je bez fluoridu a mentolu. A posledním kouskem je Colgate Max White Ultra Fresh, což je bělící zubní pasta s aktivním kyslíkem, která vytváří bohatou pěnu. Pomáhá odstranit povrchové zabarvení zubů a je velmi dobře hodnocená, takže jsem na účinky vážně zvědavá!



ZNÁTE ESHOP NAZUBY.CZ?

*Děkuji za možnost otestování www.nazuby.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)



6 komentářů:

  1. Ahoj, e-shop na zuby znám :-) dentální hygieně jsem se letos začala věnovat ve velkém a začala jsem i pravidelně docházet k paní hygienistce.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý výběr. Kartáčky od Spokaru používáme taky, i když trochu jiné.

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem zrovna dávala dohromady článek s touto spoluprací a ta ústní voda od Natura Siberica mě také zaujala, nakonec jsem ale zvolila jinou. Tak jsem zvědavá, jestli se u tebe objeví nějaká její recenze :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to je super, že sis taky vybrala na testování.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)