úterý 14. listopadu 2023

STŘÍPKY Z MĚSÍCE - ŘÍJEN 2023

Krásný začátek týdne vám všem! Už jsem vám v několika článcích říkala, že nic nestíhám :D a i proto bude článek o mém říjnu kratičký. Nestíhala jsem nic, takže moc nebylo ani co fotit. I tak jsem si ale přicházející podzim užila. Na podzim se těším vždycky. Na začátek vyzdvihnu 3 věci, které mě na říjnu potěšili nejvíce. 

1. Těšila jsem se z krásných nových nehtíků a ze skvělé akce na knihy Dobrovský, kdy jsem za 300 Kč měla takovouhle obrovskou nálož knížek

2. Dali jsme si výborný burčák a zašli na luxusní sushi

3. Užívala jsem si procházky v barevném šustivém listí

Začátkem října jsem už vytáhla ze šatníku kabátek, ve kterém mi bylo akorát. Teplotní skok byl zase větší a tak jsem chvíli přemýšlela, že vytáhnu tlustější zimní bundu, ale nakonec jsem si řekla, že nebudu bláznit a že kabát stačí. Ulovila jsem ve skvělé akci za pár korun knížky na knihy Dobrovský, kde mě všechny tyto knihy stály kolem 300 Kč a poštovné bylo zadarmo. Měla jsem konečně chvíli čas na to, zajít si do obchůdku s vonnými tyčinkami a kameny, kam ráda chodím. Taky jsem dokoupila pár dalších drobností a koupila jsem nám skvělý burčák.


Udělali jsme si příjemnou procházku kolem přehrady, kde bylo vážně nádherně a klid. Skoro žádní lidé. Kde bylo naopak lidí hodně, tak to bylo v Německu a Polsku, kam jsme jeli na doplňující nákup jídla. Tentokrát jsme toho nakoupili vážně hodně a i co se trvanlivých potravin týče. Takže zas dlouho na tak obrovský nákup nemusíme.


Tady už můžete vidět náš obří doplňující nákup. A taky moje nové nehtíky, které se skvěle povedly nejen tvarem, ale i výběrem barvy. Jsem s nimi moc spokojená. Byli jsme si taky nasbírat vlašské oříšky na volně přístupném místě, takže na cukroví máme do zásoby. To jsem moc ráda. A pořídila jsem si taky adventní kalendář. Tento rok jsem si říkala, že bych chtěla klidně nějaký dražší kosmetický. Ale upřímně jsem nenašla žádný, který by se mi obsahem líbil. Takže jsem si nakonec žádný nevybrala. Ale koupila jsem si nakonec od Lerosu s čajíky, tak alespoň podpořím své zdraví. Jeden jsem vzala i příteli, který sice na adventní kalendáře moc není, ale chtěla jsem, aby taky nějaký měl :D


Co si na podzimu opravdu užívám, to je krásně zbarvené a šustivé listí. Miluju spadané barevné listí a zabarvené stromy. Na konci října jsme zašli na každoroční návštěvu hřbitova. Chodíme sem víckrát do roka, ale na konci října chodíme před Dušičkami. Nerada tam chodím přímo na ně, kdy je tam plno lidí. Tak chodíme pár dní před. Na konci října jsme si zašli taky do místní restaurace, kde jsem měla opravdu luxusní a vynikající sushi, mňam!

JAKÝ BYL VÁŠ ŘÍJEN?

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)