sobota 11. listopadu 2023

ÚČET ZA KOSMETIKU - ŘÍJEN 2023



Krásný víkend všem! Dnes tu pro vás mám moje kosmetické nákupy za měsíc říjen 2023, které sice nebyly nijak velké, ale samozřejmě vás o ně neochudím. Pořídila jsem si dvě barvy na vlasy Garnier Color Naturals Creme 67 Kč v odstínu 4.00 a k nim jsem do objednávky přihodila od značky Joanna tekuté hedvábné sérum na vlasy 41 Kč. Zaujalo mě, že je velmi levné a velmi dobře hodnocené. Takže jsem na výsledek opravdu zvědavá.

Při návštěvě Německa jsem si pořídila sprchový gel Bebe 35 Kč s krásnou vůní podobnou sprchovým gelům od značky Dove. Při další objednávce nějakých vánočních dárků, jsem si přihodila tělový sprej Guess Seductive 178 Kč. Chtěla jsem si vzít jinou variantu, ale nějak jsem se přehlédla. Tahle sice voní taky pěkně, ale není to ta, kterou jsem původně chtěla. Tak příště. A došel mi korektor, takže jsem zvolila opět klasiku, která je dobrá a to korektor Essence Camouflage 85 Kč

A jako poslední jsem si pořídila pleťové masky. Jsou z Polska z Biedroňky. Pleťové masky Orjena 20 Kč jsem zatím nikdy nezkoušela. Byly velmi levné, tak jsem na výsledky opravdu zvědavá a těším se. A po dlouhé době, kdy asi měnili obal a design, jsem konečně v DMku našla Balea náplasti na pupínky 39,90 Kč, které jsem dlouho sháněla. 

Za říjen 2023 jsem za kosmetiku utratila celkem: 593 Kč




JAKÉ JSOU VAŠE ŘÍJNOVÉ NÁKUPY?

2 komentáře:

  1. Tentokrát pro mne samé neznámé produkty. Já v říjnu za kosmetiku neutratila vůbec nic, až teď v listopadu jsem si zatím pořídila dva pleťové krémy, a to ještě proto, že za ně byl v DMku desetinásobek bodů, jinak bych ještě nákup odložila. Zato mám ze října hromádku nových knížek.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)