čtvrtek 21. prosince 2023

KOSMETIČTÍ ODPADLÍCI - LISTOPAD 2023


Krásný čtvrtek vám všem! Už máme jen pár dní do Vánoc. Jak se těšíte a jak si užíváte předvánoční období? Já už mám všechny dárky nakoupené i zabalené. Mám doma uklizeno. Stromeček postavený a byt vydekorovaný. Cukroví všechno hotové. Tak mám radost! Našla jsem si chvilku, abych vám ukázala moje spotřebovance za listopad, tak jdeme na to :)

Micelární voda Bioderma je blogerská klasika, kterou zná zajisté každá z vás. Je skvělá. Rychle a výborně odličuje. Nedráždí oči ani pleť. Vydrží neskutečně dlouho, takže za mě skvělý produkt. Nivea čistící pleťový gel Derma Skin Clear jsem si taktéž moc oblíbila a to zejména při PMS a MS. Protože při jeho používání je opravdu vidět redukce pupínků, které se mi v tomto období jinak dělají. Moc dobře myje, nevysušuje a pleť je po něm opravdu viditelně čistější a hezčí. Hristina čistící pleťové mléko jsem si oblíbila a to přesto, že jsem tento typ produktu neměla nikdy v oblibě. Naučila jsem se micelárkou si odličovat oči a mlékem zbytek pleti a je to bomba! Pleť je pak krásně vláčná a jemná. A hlavně teď v podzimním či zimním období je to skvělé. Feel Free pleťový denní krém jsem používala pod makeup. Má hodně přírodní vůni, dobře se roztírá, dobře hydratuje a skvěle si sedl i s makeupem. Za mě tedy spokojenost.


Revuelle Hemp me! pleťová maska byla taktéž moc fajn. Skvěle čistí a projasní pleť. Dermacol Happy Feet krém na nohy výborně hydratuje a lze s ním nohy i masírovat. Produkt, který byl za mě k ničemu a dodělávala jsem ho upřímně s nechutí, je Faberlic Volume and style krém na vlasy. Vlastně to za mě nic nedělalo. Objem to rozhodně nedodalo (což jsem ráda, já objem zvětšovat nechci). Nevím, proč mě krém při koupi tak zaujal. Asi jsem si myslela, že je spíš na uhlazení vlasů a nevšimla jsem si nápisu na objem. No, ten jak jsem říkala, ale stejně nedělal, takže dobré. Vlasy mírně uhladil, ale jinak nic nedělal. Za mě produkt na nic. Malinový krém na ruce jsem dostala od kamarádky. Krásně a silně voněl a hydratace rukou byla taktéž na dobrém stupni. 


Hristina noční krém se šnečím extraktem jsem si velmi oblíbila. Skvěle hydratuje, nelepí a zanechá pleť parádně vláčnou a jemnou. Používání jsem si moc užívala. Carmex s jahodovou vůní dobře hydratoval a jemně i chladil na rtech. 

A pak jsem dodělala velké množství všemožných pleťových masek. To už ode mě znáte. Skoro všechny jsou z Actionu, ty jsou za mě TOP! A velkým objevem je za mě maska na oči z Actionu, kterou můžete vidět jako poslední. Skvěle hydratuje a chladí!

Celkem jsem za listopad dopotřebovala: 19 kousků




KOLIK KOUSKŮ JSTE DODĚLALI ZA LISTOPAD VY?

4 komentáře:

  1. Moniko, to tedy je spotřeba masek :-o. Z tvé spotřeby znám krém na nohy Dermacol - já bych ho hodnotila jako lepší průměr. Teď jsem dodělala ze stejné řady krém na paty a ten mne naštval - praskla mu na dvou místech po celé délce tuba... Já ještě kosmetiku za listopad nemám sepsanou, ale tipuju tak 10 až 12 kousků.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Moniko, já dodělala 38 kousků za listopad. Z tvých produktů znám krém na nohy, Carmex a některé z masek z Actionu. Což mi připomíná, že bych si masku dneska určitě mohla dát, už mi chybí jen jedna Esfolio do další recenze a pak tu mám nějaké Action a určitě ještě nějaké další.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)