pondělí 18. prosince 2023

POVEDENÝ VÝBĚR S NÁDHERNÝMI VŮNĚMI


Krásný den vám všem! Dnes tu pro vás mám tak trochu ještě podzimní článek, protože jsem produkty fotila i obdržela na podzim a na fotkách uvidíte i dekorace dýně. Ráda fotím produkty, když jsou ještě nové, krásné a neporušené. A jelikož jsem článek dřív vydat nestihla a produkty jsem chtěla pořádně vyzkoušet, vrátíme se dnes malinko do podzimu :)

Na Elninu jsem si vybrala dámskou toaletní vodu Guess Seductive Noir, která mě lákala už dlouho. A musím uznat, že jsem se s výběrem trefila přesně do černého. Snoubí tóny bergamotu, šalvěje, pivoňky, kosatce, jasmínu, konvalinky, vanilky, vetiveru a sametu. Je to nádherná a výrazná vůně, která je za mě skvělá zejména na zimní a podzimní období. Je taková hřejivá a opravdu okouzlující. Určitě si ji pořídím znovu. Na to, že je to toaletní voda, má výdrž velmi dobrou. Pyšní se taktéž krásným elegantním obalem a myslím si, že je to i skvělý tip na dárek. Voní i příteli a i mamce. Sklízela jsem na ni pochaly a to mluví za vše. Protože jsem si značku Guess právě s ohledem na vůně oblíbila, chtěla jsem nějaký tělový sprej na takové to domácí přestříkání. Vybrala jsem si Guess tělový sprej Passion Kiss. Ten voní hodně květinově a svěže a umím si ho skvěle představit na jaro či léto. Má taktéž krásný a lákavý obal. Výdrž má nižší, jelikož se jedná pouze o tělový sprej. Na domácí přestříkání je to ideál. 


Protože jsem objednávku dělala na podzim, vybrala jsem si na nalazení té správné podzimní atmosféry i svíčku. Svíčky všeobecně miluju. Pálím je celoročně a na podzim a v zimě o to víc. Co se týče vůní, samozřejmě miluju značku Yankee Candle, jako asi většina. V akcích se dají sehnat za příjemné ceny. Vybrala jsem si typicky podzimní vůni, kterou je Yankee Candle Crisp campfire apples. Což je vůně pečených jablíček se skořicí. Typicky podzimní a vánoční vůně, kterou miluju. Svíčka voní velmi intenzivně a krásně provoní i velké místnosti.  

Vybrala jsem si na vysušené ruce i masku. Konkrétně Gabriella Salvete masku na ruce s výtažkem z perel. Maska na ruce je udělaná jako klasické rukavice, ve kterých je uvnitř plátýnko napuštěné přípravkem. Je moc příjemné si rukavice nasadit a jen relaxovat. Maska má příjemnou vůni a pokožku zhydratuje hezky. 

A poslední kousek, který vám tu dnes představím, je krém na oči. Konkrétně Loreal Paris Age specialist krém na oční okolí. Jedná se o krém pro věk 55+, ale nevidím nic špatného na tom, používat ho už po třicítce. Slibuje zpevnění a redukci vrásek. Vyhlazuje vrásky, zpevňuje, tonizuje a zároveň zesvětluje tmavé kruhy pod očima. S obsahem peptidů, které přispívají k tvorbě kolagenu, kyseliny hyaluronové a elastinu. Obsažený kofein má antioxidační účinky, lépe prokrvuje a podporuje regeneruje. Jedná se o jemný výživný krém, který lze jednoduše rozetřít. 



TAKY MILUJETE VOŇAVÉ SVÍČKY A YANKEE CANDLE?

*Děkuji za možnost otestování www.elnino.cz formou barterové spolupráce! 
(nejedná se o placenou spolupráci!)

2 komentáře:

  1. Parfém vypadá hezky. Svíčka taky - mám nějakou podobnou koupenou jako dárek k Vánocům pro kamarádku (akorát tedy v menším provedení).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)