středa 10. ledna 2024

STŘÍPKY Z MĚSÍCE - PROSINEC 2023

Krásný den vám všem! Dnes tu pro vás mám poslední článek typu "střípky z měsíce" a to ještě z minulého roku 2023. Bude to však článek tohoto typu úplně poslední. Možná jen na nějakou dobu, možná napořád. Ale s příchodem roku 2024 jsem se rozhodla, že již dál pokračovat v psaní "střípků z měsíce" nechci. Ráda bych se zaměřila na jiné typy článků. Ne že by mě nebavilo ho psát nebo střádat fotky. Baví mě dokonce i zpětně koukat, co se kdy dělo, jen prostě už asi nechci nějak blíž zveřejňovat vše takto online a necítím to tak. O svém životě a o tom, co se u mě děje se dozvíte v průběhu článků. Snažím se vám sem vždy hodit nějaké to info na úvod a tak to i zůstane. Tak si pojďte užít poslední střípky a podívat se, co se u mě v prosinci dělo :)

Začátkem prosince bylo vše krásně vyzdobené a tak jsem si výzdobu užívala, protože světýlka a Vánoce, to je moje. Sehnala jsem i nádherné skleničky s vánočním potiskem, které se mi u někoho ve videu tak moc líbily. Zajeli jsme na nákup dobrot do Německa a Polska. Auto jsme měli narvané tedy parádně a úplně.


Začátkem prosince slavila mamka narozeniny a tak jsme zašli do výborné místní restaurace na něco dobrého a pak jsme u nás doma udělali menší oslavu s posezením, dortíky a dárečky. Další den jsme si uvařili masíčko v pepřové omáčce. 


Jelikož mi dopravci dali balíky na druhou stranu města, využila jsem toho a vytáhla mamku na nákupy do obchodu, kam jsme dřív chodili. Odnesli jsme si nějaké drobnosti a já si vyzvedla zásilky z Vinted, kde jsem si nakoupila zásobu roláků. Zašla jsem si rovnou i na nové nehtíky. 


Vánoční obaly potravin mě nepřestávají fascinovat, jsou nádherné! Od začátku prosince jsme si doma užívali i stromeček. A udělala jsem nové cukroví, které jsem předtím nikdy nedělala. A to medovníkové koule. Povedly se a byly výborné. Stavila jsem se taky k mamce, která nám udělala výborný oběd. 


Od kamaráda jsem dostala krabici úžasného cukroví. A představte si, že u nás bylo přímo na Štědrý den, krásně bílo. Den před Štědrým dnem začalo chumelit a to pokračovalo i přímo ten den. Po dlouhé době jsme se dočkali a měli Vánoce na sněhu. Ježíšek byl tento rok štědrý a všichni jsme dostali krásné dárečky. 


Na konci prosince jsme oslavili Conny narozeniny. Je to už velká holka. Dostala paté ve tvaru dortíku a symbolicky svíčku a taky novou hračku. Na Silvestra jsme si zašli na výlet na rozhlednu. A pak jsme byli doma, koukali na telku, hráli hry a relaxovali s dobrým jídlem :)


JAKÝ BYL VÁŠ PROSINEC A VÁNOCE?

6 komentářů:

  1. Předvánoční čas byl trochu hektický, Vánoce jsme si užili v pohodě. Na výletě jsme byli den před Silvestrem - chtěli jsme do skanzenu a na Silvestra už tam měli myslím zavřeno.

    OdpovědětVymazat
  2. Vánoce jsem si moc užila, ale opět to uteklo sakra rychle. Vůbec celý prosinec byl nějaký rychlý. :) Moc hezké fotky a přeji ti jen to nejlepší v novém roce. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, prosinec i Vánoce - hektické, ale svým způsobem krásné. Jsem hrozně ráda, že se mi podařilo zase sejít s rodinou i s tou širší, s kterou se zas tak často nevídám. Jsem ráda, že do tohohle roku vstupuju s nějakým neustálým progresem, případně vůlí vytrvat ve věcech které jsem začala hlavně co do psychického a fyzického zdraví. Střípky mi budou chybět, ale chápu, co tě k tomu vede :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, dělají mi velkou radost. Ale prosím NEVKLÁDEJTE mi sem odkazy apod. Děkuji! :)